Hafkamp Groenewegen Anmeldelser 30

1. Rettsbetjening
  2. Inkassobyrå
  3. Juridisk rådgivning

Skrevet av virksomheten

Hafkamp Groenewegen is een familiebedrijf met landelijke dekking in de gerechtsdeurwaarders- en incassobranche. Onze kantoren in Amsterdam, Dordrecht en Venlo behandelen jaarlijks tienduizenden dossiers voor vele opdrachtgevers. Betrokken, eerlijk en rechtvaardig.

Respectvolle aanpak

Concrete oplossingen

Wij denken als partner in incasso- en gerechtsdeurwaarderstrajecten mee, vooruit en handelen altijd in concrete oplossingen. Maar we zeggen ook waar het op staat. Wij vinden dat een respectvolle aanpak en -oplossing altijd boven alles geplaatst moet worden.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 37 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is een bedrijf dat over de rug van…

Het is een bedrijf dat over de rug van een ander rijk wilt worden. Let goed op als je van een brief van ze krijgt. Bij bestaande afgeronde dossiers stoppen ze nieuwe facturen, per e-mail, terwijl dit wettelijk gezien gewoon een nieuwe vordering zou moeten zijn. Ik heb zojuist een grondig verweer bij een rechter ingediend, omdat dit bedrijf zijn zaken op een sluwe onmenselijke manier, met leugens, kracht bij wilt zetten. Nu hebben ze de verkeerde getroffen en ik laat het hier niet bij zitten.

7. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Blijf in contact met elkaar

Vorig jaar verliep de werkwijze niet naar wat wij gewend waren. Door in contact te blijven met elkaar zijn we tot een oplossing gekomen. Na een tijd aangekeken te hebben of de oplossing werkt kan ik zeggen dat we weer op 1 lijn zitten.

1. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

ze doen niks meer als een briefje…

ze doen niks meer als een briefje sturen.

10. mars 2026

Beste Niels,

Jammer om te lezen dat je dit zo ervaart, want dat is zeker niet de bedoeling van onze dienstverlening.

In de afgelopen 8 jaar hebben wij meerdere dossiers voor je in behandeling gehad, waarbij in een groot aantal gevallen ook daadwerkelijk resultaat is behaald, waaronder nog in het laatste dossier van maart. Zoals je weet kunnen wij alleen incasseren wanneer een wederpartij verhaal biedt; dat kunnen wij niet beïnvloeden.

We gaan hierover graag met je in gesprek om je ervaringen te bespreken en te kijken waar we kunnen verbeteren of verwachtingen beter op elkaar kunnen afstemmen.

Neem gerust contact met ons op via 088 – 0322100 of stuur een e-mail naar relatiebeheer@hafkamp.nl, dan plannen we op korte termijn iets in.

Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders

Wat een rot bedrijf

Wat een rot bedrijf, reageren niet op mails en zijn totaal niet makkelijk met afspraken maken. 0,0 medeleven tonen en nog is arrogant ook.

4. mars 2026

Beste anoniem,

Dank voor uw bericht. Wij herkennen ons niet in deze omschrijving en kunnen op basis van deze anonieme review ook geen dossier of contactmoment herleiden.

Mocht u daadwerkelijk een klacht hebben, dan gaan wij daar uiteraard graag serieus met u over in gesprek en zoeken wij samen naar een oplossing. U kunt hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen via 088 – 0322100 of per e-mail via relatiebeheer@hafkamp.nl

Betrouwbaar

Goede gesprekken, nette afhandeling, betrouwbaar bedrijf

13. februar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Dank je wel voor de positieve feedback. Wij maken dat intern kenbaar. bij het team.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het proces ging duidelijk en soepel

Het proces ging duidelijk en soepel, helemaal niks op aan te merken. Geen eerdere ervaring gehad met een dergelijke zaak, de uitleg en het contact was prettig en tot en met rechtbank allemaal goed georganiseerd. Zeker een aanbeveling waard.

15. desember 2025

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Beste Chris, dank voor de positieve feedback. De betrokken collega's zijn hiervan op de hoogte gesteld.

Snel

Snel, geruisloos en effectief opgelost. Chapeau..

20. februar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Dank je wel voor het compliment. Wij brengen het over op de betrokken collega's.

Top dienstverlening

Top dienstverlening. Zoals het hoort vriendelijk en adequaat. Prettig bedrijf om mee samen te werken.

20. februar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Hartelijk dank voor de positieve reactie. Wij zullen de betrokken collega's op de hoogte stellen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze hebben ons goed geholpen

Ze hebben ons goed geholpen. Communiceerden duidelijk, betaling was snel geregeld

19. februar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Dank voor de positieve terugkoppeling. Wij zullen het kenbaar maken aan de betrokken collega's!

Veel kosten. 0 resultaat

Al geruime tijd zijn wij klant bij Hafkamp Groenewegen.
In het begin werden incasso,s snel afgehandeld.
De laatste tijd laat dit te wensen over.
Je betaald steeds een torenhoog voorschot en er komt niks van terug.
Nu weer een dossier, rechter heeft ons in het gelijk gesteld maar tot incasso over gaan gebeurd niet. Dossier is nu gesloten vanwege het ontbreken van verhaalsmogelijkheden. Naar mijn mening is er niet eens geprobeerd verhaal te halen. Desnoods leg je beslag. Wel weer een factuur van €325 sturen voor de gemaakte kosten. (bovenop het voorschot van €350)

Een ander dossier (geopend op 22-5-25) loopt ook nog steeds. Hier al €600 aan voorschot betaald en je raad het al, nog steeds geen cent terug.

zonder fatsoenlijke afloop is dit dan ook het laatste dossier dat Hafkamp Groenewegen van ons krijgt. Ik zal Hafkamp Groenewegen dan ook aan niemand aanraden.

19. februar 2026

Beste heer Mooren,

Dank voor uw bericht. Wij hebben uw review met aandacht gelezen en zijn eerlijk gezegd zeer verrast door uw beoordeling.

U heeft ons tien vorderingen ter incasso uit handen gegeven, waarvan wij er acht succesvol hebben geïncasseerd. Dat betreft een succespercentage van 80%. In één dossier hebben wij het traject moeten sluiten omdat er geen verhaalsmogelijkheden bleken te zijn bij uw debiteur. Zoals u weet ligt dat buiten onze invloedssfeer.

Wij herkennen ons dan ook niet in de negatieve kwalificatie die u geeft en gaan hierover graag met u in gesprek. Ik zal u vandaag telefonisch proberen te bereiken om dit nader toe te lichten en te bespreken.

Top service.

Top service.

13. februar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Dank je wel. Wij geven het aan het team door!

Professionele en betrouwbare samenwerking

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking tot nu toe. De communicatie is duidelijk en professioneel, dossiers worden snel opgepakt en er wordt proactief meegedacht. Een betrouwbare partner waar we met vertrouwen mee samenwerken.

10. februar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Hartelijk dank voor de positieve feedback, wij brengen de betrokken medewerkers op de hoogte!

Komen afspraken na.

Komen afspraken na.

8. januar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Dank voor uw positieve bericht, we geven het door aan de betrokken medewerkers!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Werden goed geholpen bij onze opdracht

16. oktober 2025

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Bedankt voor uw review, wij zorgen dat de betrokken medewerkers op de hoogte worden gebracht!

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar, doet wat men beloofd.
Correcte afhandeling van incasso opdrachten

26. januar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Dank voor uw mooie feedback. Wij zorgen dat uw bericht met de betrokken medewerkers wordt gedeeld.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Onze ervaring met Hafkamp Groenewegen…

Onze ervaring met Hafkamp Groenewegen is zeker positief.
De samenwerking loopt goed en de afwikkeling van onze opdrachten verloopt naar onze tevredenheid.

30. januar 2026

Svar fra Hafkamp Groenewegen

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zullen dit kenbaar maken bij de betrokken medewerkers.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv