3,3

Middels

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Andre kikket også på

Tenk deg om før du abonnementer på Barnehagefolk, verktøyskassa, pedagogforum osv

Habitus.no lever barnehageblader som barnehagefolk, verktøyskassa, pedagogisk forum og barnehagebutikken. Alt i alt dominerer de mye av
barnehafehverdagen for oss som er interessert i det. Men for meg har det bare vært rot.

Jeg bestilte først blader i september 2017, allerede der var det tull da jeg ikke mottok bladene mine. Da jeg sendte adressen min på nytt, ser det ut som de hadde sendt dem feil og jeg fikk etterhvert bladene. Nye problemer kom i februar da jeg plutselig fikk et purregebyr, men det sto ikke hva det var purregebyr på. Tok kontakt med dem og etter 16 mail til meg fikk jeg endelig faktura. Da hadde spørsmålet mitt vært hva jeg fikk purregebyr på, hvem det var i fra og hvor den opprinnelige fakturaen var sendt. Jeg måtte virkelig mase for å få fakturaen tilsendt da jeg bare fikk vite at abonnementet ble sagt opp dersom jeg ikke betalte, og jeg sa jeg ville beholde abonnementet når de sendte fakturaen så jeg kunne betale den.

Siste gangen nå sendte jeg mail til dem da jeg igjen fikk et purregebyr, idag 13.juli fikk jeg endelig ordnet opp i det da de ikke har svart på noen av de 12 mailene jeg sendte. Da sendte jeg en under 3t jeg fikk faktura 17.mai, denne var bygget opp slik at det så ut som en purring og kunne lett vært ordnet opp i. Deretter sendte jeg 11 nye nå 10.juli, slik at jeg skulle være sikker på at de denne gangen så mailen min. Ifølge dem selv sjekker de mail hver dag, det tror jeg ingenting på.

Idag ringte jeg igjen nå som jeg endelig har hatt mulighet, da fikk jeg vite av Svea Finans som jeg ringte nå, at alle fakturaspørsmål skulle til dem. Dette irriterer meg grenseløst da det i fakturaen jeg fikk på mail står at jeg skal kontakte post mailen deres eller ringe på 21530330. Også habitus sitt tlfnr, som de heller ikke besvarer nå som det er sommer. Alt i alt har jeg klart å få alle produktene jeg har bestilt, men de svarer sjeldent på det jeg faktisk spør om slik at det blir mye mailer fram og tilbake. Ofte ignorerer de helt spørsmål jeg spør om og jeg vet fortsatt ikke om de f.eks tilbyr efaktura, slik jeg har med alle andre av regningene mine og her får jeg alt hver eneste måned.

13. juli 2018

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis