Uitstekend! Zelfs voor een goedkoop spiegeltje van 7 euro word ik door de klantenservice benaderd om een alternatief aan te bieden omdat ze mijn eerste keus niet konden leveren. Klasse! Petje af. Nota... Vis mer
Se hva andre synes
Alle slechte reviews snap ik niet. Doordat ik ooit in een nep account ben getrapt controleer ik trustpilot altijd. Ik zag veel slechte recensies en geloofde daarom niet in het bedrijf. Zij hebben mij... Vis mer
SLECHT servies!!! Geen levering als je pakket beschadigt is bij PostNL en terug naar het befrijf gestuurd. Op 17 maart heb ik een grote bestelling geplaatst ter waarde van €124,10 in de... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Bestel Professionele haarproducten goedkoop bij Haarpro! ✓ Snel geleverd ✓ Voor 17:00uur besteld, dezelfde dag verzonden ✓ Boven €35,- is verzending GRATIS .
Kontaktopplysninger
Kosmonaut 14, 3824 MK, Amersfoort, Nederland
- haarpro.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kleinere geleverd dan besteld
Bij dit bedrijf een verpakking van 60ml besteld voor 30 euro. Ik kreeg een verpakking van 30ml opgestuurd. Na contact werd gezegd dat er een fout in de beschrijving stond. Ze wisten dit maar hebben bewust een kleinere verpakking gestuurd. Ik had dat moeten zien aan de ean.
Snel levering en heel goed prijs
Ontzettend slecht, ga niet met deze mensen in zee.
Een belabberde ervaring.
Na het ontvangen van een onwerkzaam produkt laat dit bedrijf het compleet afweten.
Ik heb geprobeerd met hen te communiceren, maar dat is onmogelijk. Ik ben mijn geld gewoon kwijt ik vind dit bedrog. Ik zou zeggen koop je spulletjes elders maar niet bij Haarpro.
Erg slecht
Product ondeugdelijk, klantenservice doet niets, schandalig.
Ik heb iets retour gestuurd a 21,- euro…
Ik heb iets retour gestuurd a 21,- euro en zij zeggen niets ontvangen te hebben. Ik moet het dus gewoon betalen . Erg jammer voor een bedrijf waar ik best veel geld bij heb uit gegeven en dat ga ik nu natuurlijk ook nooit meer doen.
Slechte review op product wordt gewoon niet toegekend!
In verband met verven van mijn haar en uitgroei heb ik bij haarpro de "Tressa Watercolors Root Concealer Uitgroeispray" gekocht.
In de omschrijving staat dat het product binnen enkele minuten droog is. Uren na het gebruik van het product gaf het nog steeds af. Als ik met mijn hand door mijn haar ging zat mijn hele hand onder. Ik heb een klacht ingediend en aangeven dat het product niet voldoet aan de omschrijving en dus mijn verwachtingen en dat ik mijn geld terug wil en het product retour wil sturen. Hierop kreeg ik de melding dat uitgroeispray ten allen tijde afgeeft en dat ik het product terug mocht sturen, maar ik wel alle verzendkosten voor rekening moest nemen.
Uiteindelijk heb ik een product gekocht met een misleidende omschrijving wat dus niet klopt. Ik heb dan ook een 1-sterren recensie geplaatst bij dit product maar deze moest beoordeeld worden en is nooit geplaatst. Ze blijven dus artikelen verkopen met misleidende informatie.
Zeer slechte klantenservices
Zeer slechte ervaring met haarpro. Voor het eerst een bestelling geplaatst helaas moest het terug maar er zit geen retour formulier in het pakket na gebeld te hebben met het bedrijf moest ik zelf via een postbedrijf het pakketje retourneren. Ik heb dat gedaan met post.nl en heb €7.95 betaald. Post.nl geeft aan het pakket 5 april 2024 bij haarpro geleverd te hebben. Ook via track and trace. Helaas heb ik nog steeds mijn geld €69.95 niet terug omdat haarpro beweerd het pakket niet te hebben ontvangen. Kijk uit voor dit soort zaken, voor mij geen 2e keer bij haarpro.
Ook zijn ze niet altijd telefonisch bereikbaar en gaat alles via de mail.
Ik wilde loreal kopen maar ze mochten…
Ik wilde loreal kopen maar ze mochten het niet meer verkopen alleen aan mensen met een nummer van kvk. Nog nooit zoiets gehoord hier kom ik nooit meer, en dat zeg ik als kapster.
Veel keus in Yari olieen
Veel keus in Yari olieen. Die ik niet alleen voor mijn haar gebruik mijn voeten zijn er ook blij mee. Ook voor wimpers en lichaam.
Ook de scalp scrub van Umberto Giannini gekocht. Het spul zelf voelt al lekker aan en heerlijk om je hoofdhuid mee te scrubben.
Snel verzonden, netjes verpakt… al met al super ervaring.
Goede ervaring, voor herhaling vatbaar
Ik was nogal sceptisch door andere reviews, maar besloot toch te bestellen, omdat er geen andere site was die betrouwbaarder leek en alle producten had die ik wilde hebben. Levering was via PostNL en het bedrijf van levering was Moon BV. Woensdagmiddag rond half 5 besteld en donderdagmiddag rond half 6 in huis, prima levering! Alle producten waren geleverd. De doos was alleen wat beschadigd, maar dat zal waarschijnlijk de schuld zijn van PostNL. Ga zeker nog eens bestellen hier, ben benieuwd hoe mijn ervaring dan is.
Contact met Rory
Contact met Rory. Ontzettend prettig en professioneel. Staat je keurig te woord en neemt de tijd voor je. Snelle levering en super scherp geprijsd. Een echte aanrader!
All went well
All went well, delivery is fast, next day delivered. I am happy! Products are nice, prices also good
Ontzettend slecht bedrijf
Ontzettend slecht bedrijf, ze proberen de schuld bij de klant in de schoenen te schuiven, bedrijf geeft aan een retour label te hebben gemaild, tot op heden is dat niet gebeurd. Bijna een maand verder. Verder blokkeren ze je overal op en reageren ze niet op gestelde vragen. Ik zal het zeer op prijs stellen dat het verschuldigde bedrag naar mijn rekening word overgemaakt, anders ben ok genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.
Krullen shampoo
Krullen shampoo, contioner én mousse besteld. Stuk voordeliger dan op andere websites. 's Svonds besteld, de volgende dag al in huis. Super!
Kapotte shampoo, goede service
Hier een poosje geleden een fles shampoo en een fles conditioner besteld. Helaas bij aankomst waren beide flessen kapot en de helft van de inhoud van beide flessen lag in de doos. Contact opgenomen met de klantenservice en ze hadden meteen excuus aangeboden en mij 2 nieuwe flessen opgestuurd. Erg tevreden met de geboden oplossing en fijne service (zoals het hoort ;) )
Prima winkel en vriendelijk geholpen
Ik heb hier 5 producten voor een goede prijs besteld, waarvan er eentje niet meer op voorraad was. Ze stelde een alternatief voor, maar waren ook meteen bereid om het geld terug te boeken. Dus ja, positieve ervaring!
Snelle en goede service!
Snelle en goede service!
Netjes verpakt en volgende dag al in huis.
Super fast delivery and good customer service
I have purchased from them several times. Always super fast delivery and good customer service :)
Professioneel bedrijf met ruim en betaalbaar aanbod
Voor een schappelijke prijs een vrij nieuw product wat nog op weinig plaatsen beschikbaar is gekocht. Netjes op tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden via e-mail. Netjes verpakt met een kaartje erbij van de website. Nadat ik hetzelfde product via een internationale website (andere winkel) had geprobeerd te bestellen is de professionaliteit van dit bedrijf een verademing. Volgende keer bestel ik weer hier!
Prima!
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Haarpro.nl en dat ging prima. Zending werd de volgende dag keurig afgeleverd.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.