chinese brol, oplichting, kreeg een kleed toegestuurd helemaal niet wat ik bestelde, ook veel te klein alhoewel ik XL vroeg volgens hun maattabel en uiteraard niet meer bereikbaar voor retour. AFBLIJ... Vis mer
Se hva andre synes
Schenden het consumentenrecht op veel fronten, wekken valselijke indruk door ordinaire themu producten die niet overeenkomen met foto’s site, kopje “over ons” staat haaks op hoe in werkelijkheid dit b... Vis mer
Oplichters. Ze profileren zich als drie jonge dames uit Brabant met een eigen webshop, maar in werkelijkheid gaat het om een Chinees bedrijf dat waardeloze producten levert. De extreem lange levertijd... Vis mer
Niets bestellen hier! Dropshipping concept!! Dan weet je al hoe laat het is. Producten matig kwaliteit. Zogenaamde klantenservice doet blijkbaar niet aan herroepingsrecht. Meerde malen geprobeerd cont... Vis mer
Zeer slechte kwaliteit kleding
Zeer slechte kwaliteit kleding
Heb een jas ontvangen komt niet overheen met de foto
Oplichters
Dacht een leuke zonnebril te bestellen. Betaald en vervolgens geen bevestiging met ordernummer ontvangen. Meerdere mail berichten met betaalbewijs verzonden. Krijg steeds het antwoord dat ze geen bestelling onder mijn naam kunnen vinden. Ook opgelicht dus!
Helaas te laat op deze site gekeken.
DO NOT BUY
Unfortunately, I can't give less than one star on this site, as zero would be more fitting. Very long delivery time (the package comes from Hong Kong), very poor clothing quality, doesn't look like the picture shown, and no return policy. I sent the package back to the sender and paid 8.5 EUR for it, only to receive the package back... No response to my inquiries through the site, just the empty statement that Haarlemo wants to keep customers very happy... these are empty words. So: DO NOT BUY.
Ik was zeer sceptisch nadat ik alle…
Ik was zeer sceptisch nadat ik alle reviews had gelezen.
Vandaag op de aangegeven datum werd mijn pakket,met het bestelde erin,afgeleverd.
Zeer tevreden dus
Retourneren kan niet.
Ik heb een katoenen trui ontvangen terwijl ik een merino wollen besteld heb. Ik heb de order bevestiging (van een wollen trui) opgestuurd aan de klantenservice en verzocht om retourneer instructies. Na vele pogingen heb ik geen enkele reactie ontvangen. Je bestelling komt rechtstreeks uit China, retourneren willen ze niet. Maar op de website staat wel dat je binnen 30 dagen mag retourneren. Zeer onbetrouwbaar!
Oplichters
Oplichters! let op alles producten zijn ook te koop op temu, shein en ali
Ik dacht ff dat ik geluk had
Ik dacht ff dat ik geluk had. Kreeg per omgaande nieuwe sneakers en nu wel in goede maat en goede kleur. Helaas helaas, heb nu twee dezelfde paren, beide in beige ipv grijs wat ik besteld had en beide in maat 40 ipv maat 41. Ze waren zo slim om op een van de sneakers een stickertje te plakken met daarop: 41!
Jammer jammer, € 50,- weggegooid!
Binnen de afgesproken tijd geleverd
Binnen de afgesproken tijd geleverd, tussendoor met trackingcode kunnen volgen. Ik had fijne dames sandalen besteld en bestel ze nu ook nog in een andere kleur. De slechte reviews maakten me een beetje bang maar in mijn geval is dit dus niet waar gebleken.
Nooit bestellen bij Haarlemo! Chinese oplichters!
Wat een slechte service! Haarlemo wekt de indruk een Nederlands bedrijf te zijn maar is een Chinese oplichter!
Kreeg truien die gemaakt zijn voor kleine Chinese vrouwen. Maten kloppen dus voor geen meter voor Nederlandse vrouwen. Ik wilde deze retourneren maar krijg na ettelijke mails te hebben gestuurd naar de klantenservice, geen antwoord naar welk adres ik de zending kan terugsturen. Op de originele verpakking staat alleen het adres waar het vandaan is gestuurd in Nederland maar dat dit geen adres is om pakketten te retourneren.
Weg mijn geld dus!
NOOOOIIIIT bestellen bij Haarlemo!!!!
Oplichters
Oplichters. Lijkt een Nederlands bedrijf, maar als je de track & trace krijgt blijkt het uit China te komen. Uiteindelijk een jas gekregen, die 3 maten te klein was ( want chineze maatvoering)
Retourneren blijkt onmogelijk, want een retouradres krijg je niet. Weggegooid geld dus.
Mijn 2 jurkjes zijn nooit geleverd.....
Mijn 2 jurkjes zijn nooit geleverd.....
Geld nooit terug ontvangen :-( oplichters
Zeer slechte ervaring met deze Nep…
Zeer slechte ervaring met deze Nep zooi!
Wat een shit kwaliteit! Mailtjes met leugens!
TIP.., BESTEL NOOIT WAT BIJ DEZE WESITE! Het zijn grote oplichters die de boel belazeren
Oplichting
Oplichting, er wordt gewoon niets geleverd.
Ook ik ben door hen benadeeld.
Ook ik ben door hen benadeeld.
2 warme broeken besteld, krijg ik na weken chinese meuk toegestuurd, die ik niet wil houden. Vragen om een retour bon wordt niet op gereageerd.
Ze wekken vertrouwen met mooie woorden en beelden van vrouwen die achter de naam van het bedrijf druk aan het werk zijn.
Gewoon pure oplichting
Een dropshipper
Een dropshipper. Ze zouden deze oplichting moeten verbieden.
Niks Nederlands. Gewoon een chinese webshop.
Oplichters
Oplichters! Niet kopen bij dit bedrijf.
Gerechtigheid
Hier bij hoop ik iedereen een beetje gerust te stellen die door deze mensen zijn opgelicht er word van uit fox-it actie ondernomen op deze website om de daadwerkelijke eigenaar te onthullen en voor de rechter te slepen zijn al zo vergekomen dat we weten dat het bedrijfs adres puur bestaat uit een depo box en geen daadwerkelijk bedrijfspand en dat ze opereren van uit frankrijk wij hopen deze website in ieder geval van het internet af te halen zo dat dit niet weer gebeurd
Wow.
Wow. Just wow. Not only the slowest delivery known to man, despite paying extra for quick shipping, but look nothing like the pictures. Don’t waste your money and good luck contacting them for a refund.
verschrikkelijke webshop
verschrikkelijke webshop
geen reactie op vragen
geen reactie op retouren.
nooit iets kopen, je bent je geld kwijt.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.