Se hva andre synes
Tusinde tak til Haaning Collection for et fantastisk arrangement. Vi fejrede fødselsdag for knap 50 gæster, som sad midt i udstillingen mellem alle de smukke, gamle biler. Vi fik den lækreste buffet m... Vis mer
Onsdag afholdt vi, Senioridræt onsdag gymnastik, den årlige julefrokost. Det var 4. år i træk, vi afholdt den i Orangeriet hos Haaning Collection. Vi blev venligt modtaget og bedt om at registrere... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
En unik bilsamling i smukke rammer, hvor historie, æstetik og mennesker forenes i en verden af oplevelser. Oplev knap 90 fantastiske biler, næsten lige så mange motorcykler og knallerter, 11000 modelbiler, café, biograf, legeplads, esport m.m.
Kontaktopplysninger
Smørmosevej 16, 2880, Bagsværd, Danmark
- 69141911
- info@haaningcollection.dk
- haaningcollection.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Spis frokost og se biler.
Vi startede med at spise frokost. Smørrebrød og drikkevarer. Meget hyggeligt, godt besøgt. Biludstillingen var meget interessant, med elbil fra 1904 (ca.). Flotte vedligeholdte biler. Knallerter og motorcykler. Kunne måske udvide med en tilsvarende hal (eller 2) med varebiler? Absolut pengene værd at besøge!
Dette er en helt ekstraordinær…
Dette er en helt ekstraordinær udstilling hvor der er kælet for detaljen 👍🏽👍🏽
Helt sikkert et besøg værd for bil entusiaster 😀🇩🇰
God oplevelse selv om jeg ikke har den…
God oplevelse selv om jeg ikke har den store interesse for biler. Kom dog lidt tilbage til barndommen hist og her. Havde svært ved at få min mand ind i egen bil da vi skulle hjem, for han kunne ikke få armene ned. Han er biltosse med stort BIL!!
A superb display of Auto history
I was visiting Denmark from England and learned about the Collection from a Danish friend.. what a fantastic automobile and motorcycle exhibition/museum… very very good exhibits and a lovely place to visit. It should be on the list for every auto enthusiast.
Haaning Collection er også for en bil novice
Haaning Collection er en spændende oplevelse. Jeg ældre kvinde er ikke særlig bil interesseret, men her fik jeg en meget god oplevelse. Vi sad i biografen i dejlige bløde sæder. Oplyningsfilmen var meget intressant. Information ved hver bil, var forståelig selv for en bil novice og var placeret så man tydeligt kunne læse teksten.
En mangel på mange museer, så tak for det. Hele huset er meget lækkert og smukt indrettet. De 12.000 mini biler bragte smilet frem. Kan kun anbefales.
Bus 250 S lige til døren.
Vi har lige besøgt Haaning Collection
Vi har lige besøgt Haaning Collection. En fantastisk oplevelse med noget for alle i meget smukke omgivelser. Bagefter frokost i cafeen. Lækkert smørrebrød, god kaffe og kage og super venlig betjening. Nød hele dagen. Kan anbefales.
Særarrangement hos Haaning Collection
Særarrangement hos Haaning Collection. En særudstilling og et foredrag om motorcykler og motorcykelkultur gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne. Super arrangement i de smukkeste rammer.
Særarrangement om motorcykler
Særarrangement hos Haaning Collection.
En særudstilling og et foredrag om motorcykler og motorcykelkultur gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne. Super arrangement i de smukkeste rammer. Kommer gerne igen
Flot samling af både de biler
Flot samling af både de biler, knallerter og motorcykler vi selv kørte i som unge, og dem vi drømte om at køre i, som var helt uopnåelige. Go kaffe efter besøget. Tak for i dag.
Dejligt stort sted med en god historie…
Dejligt stort sted med en god historie og en masse biler at kigge på.
Julefrokost
Vi blev venligt modtaget og bedt om at registrere evt. biler for gratis parkering.
Orangeriet var dækket fint op, borde som aftalt, og der var lukket af for gennemgang.
Vi havde alle forudbestilt det velsmagende smørrebrød, som hurtigt blev serveret, men drikkevarerne skulle vi lige tage stilling til.
Så lød det skål, og vi havde et par hyggelige timer med udsigt til de smukke biler, og takkede af efter endnu en fin frokost.
Imponerende biler. Wauw-design lokaler
Vi-en lille gruppe på 6 seniors-var på besøg i lørdags. Her fik vi en fin, opmærksom og hjælpsom velkomst af personalet.
Vi oplevede en imponerende, flot bil-udstilling -meget gennemført-imponerende design med god atmosfære & med wauw- faktorer overalt.
Her kom også de flotte biler til deres ret på deres podier, med den lille beskrivelse af bilen og ofte- lille morsom anekdote ifm bilen/ tidligere ejer/ anskaffelse.
Vi kom hurtigt i det“ nostalgiske hjørne” og fik mange gode snakke og minder frem fra barndom og ungdom. OG bil- ønsker i fremtiden.
Vi sluttede af med at spise lækre smørrebrød i Shelby’s
Alt i alt et rigtig hyggeligt besøg i Håning Collektion- vi kommer gerne på besøg igen.
En rigtig fint udstilling
En rigtig fint udstilling, yderst stilfuld indretning, lyssætning, café, biograf og selve biludstillingen. Der står ingen "projekter" - alt fremstår flot. Rigtig god oplevelse. Hyggeligt at Erik Haaning gerne vil fortælle om bilerne. Tak👍😊
Fantastisk sted
Barnebarn og jeg ( farmor)er ellevilde med det sted ....der er smukt , elegant og spændende , helt ud over det sædvanlige....!! og så er børn mere end velkommen....vi er kommet her siden lille Elis var knapt 3år og nu er han 7år ...personalet er ualmindeligt søde !!!...man kan bruge mange timer der ,og det har vi gjort...!!
i en lang periode kom vi hver 14 dag .
Der er små biler, som de helt små må køre rundt med på musedet...en meget fin legeplads med bil-bane ....racerbane og racersimulator, og lækker biograf hvor man bla, kan se bilerne på musedet køre ude på vejene og få en masse historier om dem..
Det er udentvivl et sted jeg varmt kan anbefale ...!!!
Tak for alle de gode timer !!!!
Fantastisk sted hvis man elsker biler
Min mand holdt sin 60 års fødselsdag hos Haanings Collection og det var en fantastisk oplevelse.
Rundvisningen var spændende, selve bygningen var så rar at være i og det hele var bygget så flot op.
Smørrebrødet og kagen var perfekt og personalet var søde og imødekommende. Varm anbefaling her fra. Min mand fik den bedste fødselsdag han kunne få.
Mange af de afbildede biler på nettet og brochure var der ikke.
Der Eva kun halvt fuld af biler i foråret, da vi var der i foråret.
Lille sted men med en smuk udstilling
Lille sted men med en smuk udstilling. Vi tog den lange vej (halvanden time hver vej) ud til et besøg hos jer (min kæreste og mine to drenge på 7 og 4 år) efter at have hørt om stedet gennem børn i byen, hvor der reklameres med at stedet er for bilelskende børn, at der er trafiklegeplads, udendørs legeplads og at børnene selv kan prøve forskellige biler og at køre.
Vi får en fin velkomst og bliver vist ind, og drengene får at vide at de kan tage en bil og køre på, men under hele besøget bliver de irettesat og får at vide at de ikke må flytte på tingene på trafiklegepladsen vel og mærke, at de ikke må køre så hurtigt på trafiklegepladsen (det var på legepladsen og de var selvfølgelig ikke i nærheden af selve udstillingen men på den afmærkede legeplads). De ældre herrer var konstant over dem på trods af at vi står lige ved siden af. Min kæreste og jeg er ikke interesseret i biler, så vi var der for drengenes skyld kun.
Jeg undrer mig over at man reklamerer med at man kan komme til jer og at det er for børn, men det er det jo ikke. Besøget mindede mig allermest om et dyk ned i en tidslomme til et besøg da min farmor og farfar stadig levede, at jeg ikke måtte sige noget og kun måtte sidde stille på en stol, og ikke røre ved noget imens de voksne talte. Lad være med at have racerbiler man kan køre med, hvis børnene ikke må prøve dem, og lad være at reklamere og have en legeplads hvis børnene ikke må lege på den. Eller dvs de må “køre” rundt uden lyd og med sneglefart. Hvilke børn gør det? Var I selv sådan som børn?
Falsk reklame hvis andre forældre har set samme reklame. Så er dette ikke et sted man kan tage børn med hen! Hvilket også er fint, misforstå mig ikke, men vi kom netop fordi stedet er lagt op til at være et sted for bilelskende små børn. Mine drenge syntes det var så kedeligt, fordi de ikke måtte lege med noget, som jeg havde lovet dem ud fra de billeder og videoer vi havde set forinden af stedet, hvor børn netop leger, men kun måtte gå stille rundt og ikke sige en lyd. Stedet er for voksne så lad være at reklamere for andet for at tjene ekstra!
Slutteligt er Caféen god med lækker mad. Smørrebrødet var virkelig godt. Dog er drikkevarerne virkelig dyre, og der er ingen aircondition så på en varm sommerdag som i dag var det uudholdeligt varmt derinde også.

Svar fra Haaning Collection
Blandet oplevelsse
Et meget flot museum med bred repræsentation af køretøjer.
Vi havde bestemt hjemmefra, at vi også skulle spise på Shelby's café.
Og det som startede så godt med et skønt museum, endte lidt skidt på caféen, da vi desværre ikke kunne få det mad, vi gerne ville.
Først bestilte vi, en af os fik smørrebrød med det samme, en anden fik en portion pomfritter, og den tredje bestilte en sandwich, som der var reklameret for i caféen.
Vi fandt bord, og fik så besked om, at sandwich var udsolgt. Bestilling blev ændret til en burger, og kort efter fik vi besked om, at køkkenet var lukket.
Klokken var 14:07, og caféen har åbent til kl. 16!!!!!
Ingen beklagelse eller undskyldning, "vi kunne bare vælge noget andet i disken"
Så samlet gir det desværre ikke mere end 3 stjerner, hvilket er ærgerligt, når nu selve museet er ret godt.
De to ældre herrer i indgangen er meget snaksalige og muntre. Informerede om parkeringen, museet og var bare i godt humør, hvilket var en dejlig velkomst.
Advarsel
Jeg og min bror besøgte jer søndag d. 2-2-25.
Vi parkerer på jeres parkeringsplads og går ind i receptionen hvor vi køber billet og registrerer vores biler med nummerpladen. Manden i receptionen giver os ingen vejledning i hvordan vores biler skal registreres. Da vi skal hjem er der en parkeringsafgift i begge biler på 875.- kr. Vi klager over det da vi jo allerede har registreret vores biler hos jer, men får at vide at telefonnummeret også skal med.
Hvorfor fortæller man det ikke i receptionen?
Regnskabet ser nu således ud for 2 personer:
indgang 290.-
2 halve rugbrød og 2 øl 210.-
2 parkeringsbøder 1750.-
i alt 2250.- kr.
Er det virkeligt nødvendigt at skulle tjene på at folk dummer sig når de skal registrerer bilen ved indgangen?
Jeg synes det er dårlig stil fra bilentusiaster.

Svar fra Haaning Collection
Museum eller Børnehave ??
Aldrig har jeg oplevet noget lignende!! Så mange løbe/kørende børn på mini biler rundt mellem de udstillede biler. man kunne ikke høre lyden i biografen pga støjende børn..alle oplevelser man kunne prøve var optaget af børn der bare stod og legede med skærmene..
Der var nok 20 børn der bare fik love at løbe og skrige uden opsyn..
Det havde jeg ikke forventet af en bil udstilling…. Spild af penge
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.