Hej "Hoffmann"
Jeg beklager hvis du synes at vores besøg har været spild af tid.
I forbindelse med din anmeldelse af vores besøg, kunne vi ikke identificere dig under dit brugernavn. Vi har nu i dag fået svar fra dig, så vi har derefter kunne kigge tilbage på sagen.
Vi har været på besøg for 2 måneder siden og givet tilbud på vores h2Oblock system til ca. DKK 26.000,00, og ikke DKK 40.000,00 som du angiver. Tilbuddet blev givet til dig, med den aftale at du pga at huset var nyanskaffet skulle afvente et års tid og se hvordan fugten udviklede sig, under hensyntagen til at en del af fugten kunne skyldes kondens da kælderen havde stået uopvarmet i en rum tid.
Angående den målte fugt, har vi målt meget fugt tv og th for bagdør på 2 forskellige vægge, fugt i hjørne i det første rum for enden af trappenedgang, samt på hele gang væggen th mod bagdøren. Vi har sendt dig fotodokumentation af disse målinger.
Slutteligt er det jo svært at vide om en lille fugeopfyldning af en mur kan klare dette, men som sagt var vi jo også i tvivl om fugten skyldes kondens. Afklaring herpå følger vel over det næste halve til hele år.
Søren Gram
H2Oblock ApS