Gymoptimizer Anmeldelser 46

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg gav denne anmeldelse 4 stjerner til at starte med. Pga. fantastisk kundeservice og nysgerrighed på mig som kundes behov har jeg rykket den op på 5 stjerner. Jeg gav 4 stjerner først, da små detalj... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiske produkter. Jeg har haft trænet i over 10 år, og jeg ville ønske, at jeg havde haft de her ting dengang jeg startede. Jeg har haft brugt: Cuff, Micro-plates og sele. Aldrig har det været... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig virkelig god kvalitet, og alt udstyr fra Gymoptimizer er en opgradering på din træning. Udover dét, kommer det du bestiller utroligt hurtigt!! Seatbelt og daisy chains er for mig den bedste i... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering, god service/nemme at komme i kontakt med. Så er det bare produkter der holder hvad de lover, hvor nye iterationer bevæger sig i den rigtige retning. Det er første sted man bør lede,... Vis mer

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Gymoptimizer demonstrerer en…

Gymoptimizer demonstrerer en bemærkelsesværdig dedikation til deres produkter og serviceydelser til kunsterne, hvilket tydeligt fremgår af deres engagement og kvalitet.

13. desember 2025

Hej Thomas,

Mange tak for din gode anmeldelse. Det sætter vi kæmpe pris på :)

Fantastiske produkter

Jeg har haft brugt: Cuff, Micro-plates og sele. Aldrig har det været nemmere for mig at kunne progressere med mere ROM og behagelighed.

11. april 2026

Hej Benjamin,

Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi kæmpe stor pris på :)

Virkelig god kvalitet !

Virkelig god kvalitet !
Har brugt GymOptimizer udstyr i nogle uger nu, og det gør en mærkbar forskel i min træning.
Kan klart anbefales.

9. april 2026

Hej Laila,

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

Gymopimizers straps og microplates

Gymopimizers straps er nemme at montere og har super komfort 😊 deres microplates er nemme at montere og geniale til de små vægtstigninger 💪🤩 kundeservice er i top 😊

9. april 2026

Hej Tina,

Det er fantastisk at høre du er glad for vores produkter. Mange tak for den fine anmeldelse.

Efter lidt misforståelse

Efter lidt misforståelse, kom der styr på det og pakken kom hurtigt.

Fik bestilt pulldown strap, man skal lige vende sig til den, dog kan den godt nive lidt på biceps, men det vender man sig til
😊

20. februar 2026

Hej Marc,

Tusinde tak for din anmeldelse. Håber du har lyst til at prøve vores forbedret 2.0 Pulldown Strap når den kommer :)

Victor, GO

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Der er lagt stor omtanke i…

Der er lagt stor omtanke i produktudviklingen og designet af deres udstyr. Det er tydeligt at se, at der er passion for træning og forståelse for deres nichegruppe hos Gymoptimizer.

Kundeservice er i toppen.

7. november 2025

Hej Steffan,

Tusinde tak for anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :)

Gymoptimizer får 5 stjerner

Gymoptimizer gør min træning så meget mere effektivt. Kvalitets varer. Er især glad for min microloading vægtskiver.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvis du bare går det mindste op i…

Hvis du bare går det mindste op i træning så burde du helt klart anskaffe dig noget fra Gymoptimizer.

ALLE mine træninger inkluderer nu noget fra dem og det har aldrig været bedre.

Kvalitet i top!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig høj kvalitetsudstyr til…

Virkelig høj kvalitetsudstyr til træning, som du ikke finder andre steder!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er stor fan af deres produkter

Er stor fan af deres produkter. Træner både med selen og deres straks. Klart de bedste straps på markedet 💪
Og klasse kundeservice 🙌

2. april 2026

GymOptimizer har kvalitetsprodukter.

GymOptimizer har kvalitetsprodukter.

Det første brand i DK, som går op i kvalitet af hvert produkt. Ikke bare, hvordan produkterne er bikset sammen, men tankerne og videnskabet bag hvert produkt.

Anbefales 100%

Bedste udstyr

Bedste udstyr, kvalitet og mennesker som er fantastiske.

Mvh Victor, GYMOPTIMIZER

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv