Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top! Door de grote variatie van fitness toestellen weer nieuwe motivatie en inspiratie gekregen om mijn lijf fit te houden. Altijd ruimte om mijn oefeningen te doen omdat er van elk toestel tussen de... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

The Hague location is nice and clean. Friendly staff who are helpful, when needed. They seem to be updating most of the equipment which is good, but haven't changed the outdated hip thrust machine, wh... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De nieuwe dame die de spinning les gaf vandaag maandag 18/5 was echt top! Hopelijk kan ze blijven om les te geven op de maandag avond.. Zou ook fijn zijn als er een spinning les gegeven kan worden o... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Idrettsskole

Skrevet av virksomheten

Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 74 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De sportschool is heel mooi en het…

De sportschool is heel mooi en het personeel ook en super vriendelijk (beter dan de basic)

13. april 2026

Hi Tijn,

Bedankt voor je mooie review! 🙌

Wat fijn om te horen dat je onze gym zo mooi vindt en dat je het team als vriendelijk ervaart, dat betekent veel voor ons! 😊

We hopen je nog vaak te zien en je te blijven motiveren.
Tot snel! 💪

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het is echt een top sportschool

Het is echt een top sportschool! Je word super goed geholpen door alle medewerkers en de apparatuur is echt top! De manager Nanda is echt een top vrouw! Ze helpt je super goed en ze spreekt je ook aan als ze ziet als je hulp nodig hebt. Ze motiveert je heel erg goed.
Dus over het algemeen is het echt een top sportschool zeker weten lid worden!

13. april 2026

Hi Emma,

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌

Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de begeleiding en de apparatuur. Fijn dat je je zo gemotiveerd voelt , daar doen we het voor! 😊

We kijken ernaar uit om je nog vaak te zien in de gym! 💪

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afschrijving van abonnementsgeld zonder toegang tot de sportschool

Nadat het abonnement was opgezegd verdween het lidmaatschap uit de app. Het lidmaatschap liep echter nog door omdat het een tweejarig abonnement was. maar geen abonnement in de app = geen toegang.

Na herhaaldelijk met de administratie te hebben gecommuniceerd wordt er iedere keer gezegd 'het abonnement liep nog'. Ja dat klopt maar de toegang werd geweigerd omdat het abonnement door de opzegging als uit de app was gehaald. Onterecht dus maanden afgeschreven zonder toegang tot de sportschool.

Heb de logbestanden opgevraagd van het account omdat ik met mijn eigen ogen heb gezien dat er op 2 maart geen abonnement meer in de app stond, daarom heb ik ook contact met jullie opgenomen. Het verhaal is niet verwarrend in maart stond er gewoon geen abonnement meer in de app terwijl er wel betaald was en zonder abonnement in de app krijg je ook geen toegang tot de faciliteiten.
Ik denk dat het goed is om samen naar de logbestanden te kijken om hier op een nette manier uit te komen.

2. mars 2026

Beste Anne,

Bedankt voor je review.

Wij hebben dit voor je nagekeken in ons systeem. Je membership is pas per 06-04-2026 beëindigd en tot die datum kon er gewoon gebruik worden gemaakt van onze faciliteiten. Het membership is ook vanaf die datum uit de app verdwenen, wat overeenkomt met de einddatum van het membership.

Daarnaast zien wij dat er na de opzegging in oktober geen check-ins meer hebben plaatsgevonden. Ook hebben wij in de tussentijd geen eerdere meldingen van je ontvangen over het ontbreken van toegang.

Bij de opzegging is er bovendien een bevestiging per e-mail verstuurd waarin duidelijk is aangegeven dat het membership per 06-04-2026 zou worden beëindigd.

Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn geweest, maar op basis van bovenstaande zien wij geen onterechte afschrijvingen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele leuke werk nemers altijd helpen…

Hele leuke werk nemers altijd helpen schone sportschool en goeie apparatuur

12. april 2026

Hi Alec,

Bedankt voor je mooie review!

Super om te horen dat je zo tevreden bent over ons team, de hygiëne en de apparatuur 💪 Daar doen we het voor! We geven je complimenten zeker door aan onze medewerkers.

Graag tot snel in de gym! 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sixpack workout is a must!

Sixpack workout op de vrijdagavond was heerlijk. PT D’maro zorgt voor goede motivatie!

10. april 2026

Hi Sharite,

Wat een top review, bedankt! 💪🔥

Super om te horen dat je zo hebt genoten van de sixpack workout op vrijdagavond en dat de motivatie goed zat, daar doen we het voor!

We zien je graag weer bij de volgende training! 🙌

Beste gym in Emmen

Beste gym in Emmen, heel aardig personeel echt fantastisch!!!

Hi Mats,

Bedankt voor deze geweldige review! 🤩

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze gym in Emmen en ons team. We doen elke dag ons best om iedereen een fijne en motiverende plek te bieden om te sporten, dus dit betekent veel voor ons!

We hopen je snel weer te zien in de Gym 💪😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Je word heel goed geholpen door het…

Je word heel goed geholpen door het personeel en de apparaten zij ook heel goed

Hi Levi,

Bedankt voor je mooie review! 🙌

Fijn om te horen dat je zo goed geholpen wordt door ons personeel en tevreden bent over onze apparaten. Daar doen we het voor!

We zien je graag snel weer in de Gym 💪😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vindt het een goeie sportschool leuke…

Vindt het een goeie sportschool leuke gezellige werknemers goeie aparten

Hi Arwin,

Bedankt voor je leuke review! 😄

Super om te horen dat je onze Gym als goed en gezellig ervaart en tevreden bent over onze medewerkers en apparaten. Dat is precies de sfeer die we willen neerzetten!

Tot snel in de Gym 💪

Vurdert til 5 av 5 stjerner

veel verschillende dingen en een goee…

veel verschillende dingen en een goee abs workout gehad van DiMaro

Hi Kyle,

Bedankt voor je toffe review! 🙌

Geweldig om te horen dat je zo’n goede abs workout hebt gehad en dat je de variatie in onze Gym waardeert 💪🔥

We zien je graag snel weer terug!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ontzettend leuk personeel en super goed…

Ontzettend leuk personeel en super goed gym apparatuur

30. mars 2026

Hi Jack,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons personeel en de apparatuur. We doen ons best om een fijne en motiverende omgeving te creëren, dus dit soort feedback waarderen we enorm.

Hopelijk zien we je snel weer in de gym!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Te luid muziek. Ik sport het meest in Wormerveer omdat…

Ik sport het meest in Wormerveer omdat ik daar dichtbij woon. Maar dit is al de zoveelste keer sedert mijn her inschrijving dat ik na minder dan een half uur eigenlijk gewoon wegvlucht van het luide muziek dat daar gedraaid wordt. Ik word er helemaal gestoord van. Ik heb het ook een paar keer aangegeven, maar ik wil niet degene zijn die ze zeikt. Maar sorry, ik vind het echt niet kunnen het moment dat ik mijn koptelefoon vijf keer luider moet zetten om het geluid van de sportschool niet te horen vind ik wel een beetje te ver gaan. Ik ben in alle vestigingen geweest in de Zaanstreek en nergens is het muziek zo luid als in Wormerveer. Een boze gast en vandaag ga ik wederom binnen 25 minuten vertrek ik uit frustratie.

1. april 2026

Hi Joan,

Bedankt voor je feedback en dat je dit met ons deelt.

Wat vervelend om te horen dat je herhaaldelijk last hebt van het geluidsniveau in onze vestiging in Wormerveer. We begrijpen goed dat dit je training negatief beïnvloedt en zelfs reden is om eerder te vertrekken, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We nemen je klacht serieus en zullen dit direct oppakken met de gymmanager van de betreffende vestiging, zodat het geluidsniveau beter wordt afgestemd op een prettige sportomgeving voor iedereen.

Nogmaals dank voor het doorgeven, en we hopen dat je snel weer met plezier bij ons kunt sporten.

Hyrox

Fantastische eerste Hyrox les meegemaakt. Erg uitdagend, zeker een aanrader!

23. mars 2026

Hi Emin,

Wat leuk om te horen! 💪🔥

Super dat je eerste Hyrox les zo goed is bevallen en dat je ‘m meteen als uitdagend hebt ervaren, daar doen we het voor! 😄

Hopelijk zien we je snel weer in de gym!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede gym leuke mensen alleen proberen…

Goede gym leuke mensen alleen proberen om weekenden langer open te blijven en dan heb ik over de locatie Den Haag.

29. mars 2026

Hi Ali,

Dank je wel voor je feedback! 💪
Fijn om te horen dat je de gym en de sfeer zo waardeert. We nemen je suggestie over ruimere openingstijden in het weekend voor de locatie Den Haag zeker mee, altijd goed om te horen wat jullie wensen zijn! 😊
Hopelijk tot snel weer!

Heerlijk rustig

Heerlijk rustig, nieuwe apparaten, leuke sfeer, mooi schoon

Hi Vincent,

Wat een mooie review, dank je wel! 😊
Fijn dat je de rustige sfeer, de nieuwe apparatuur en de netheid zo waardeert. Daar doen we het voor! 💪
Graag tot snel weer! 👊

Sportschool GymOne in Emmen

Hele fijne, schone nieuwe sportschool in Emmen. Heel vriendelijk personeel

Hi Patricia,

Wat fijn om te horen, dank je wel! 😊
Geweldig dat je de sportschool als schoon en prettig ervaart en dat ons team zo goed bevalt. Daar doen we het voor! 💪
Hopelijk zien we je snel weer! 👊

Locatie is top

Neem regelmatig deel aan de kickboks lessen, met name trainer Wil geeft fijn en lekker intensief les. Dit op een humorvolle eigen manier waardoor hij direct de aandacht heeft van de groep heeft! Er moet weliswaar serieus gewerkt worden en dat is precies waarom ik na een uur lekker moe maar voldaan naar huis ga. Soms sluit ik direct daarna nog aan bij de buikspier oefeningen welke mijn sportmoment van die dag compleet maakt. Kortom top!👍💪👊

Hi Guido,

Wat een geweldige review, dank je wel! 💪🔥
Fijn om te horen dat je zo geniet van de kickbokslessen en de combinatie van intensiteit en humor zo waardeert. Precies die balans maakt het trainen niet alleen effectief, maar ook leuk! Mooi dat je jezelf blijft uitdagen en zelfs nog doorpakt met de buikspieroefeningen 💥 Tot snel weer in de les! 👊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De kickboxlessen van Wlly zijn de beste…

De kickboxlessen van Wlly zijn de beste ✨👏🏻

Hi Veronique,

Wat leuk om te horen, dank je wel! ✨💪
We zijn blij dat je zo geniet van de lessen, dat is precies waar we het voor doen.
Tot snel weer in de les! 👊

Super enthousiast team

Sinds afgelopen zaterdag lid geworden bij GymOne Emmen.
Supermooie gym met professionele begeleiding en een enthousiast team.

Hi Chantal,

Wat leuk om te horen, bedankt voor je mooie woorden! 🙌
Geweldig dat je sinds kort bij ons traint en dat je zo’n fijne eerste indruk hebt van de gym en het team. Daar doen we het voor! 💪

We wensen je heel veel succes en plezier met je trainingen.

Goede kickboks lessen van Will

Goede kickboks lessen van Will.
Gym one Sittard.

Svar fra GymOne®

Bedankt voor je mooie review! 💪
Super om te horen dat je de kickbokslessen zo goed vindt. Daar doen we het voor!
Hopelijk zien we je snel weer bij ons in de gym 👊😊

Fantastisch

Tof personeel, schone locatie en leuke groepsleden waar ook echt energie in wordt gestoken. Locatie Sittard

Svar fra GymOne®

Wat een mooie review, dank je wel! 🙌
Super om te horen dat je het personeel, de locatie en de groepssfeer zo positief ervaart. We doen ons best om er elke keer weer energie en plezier in te stoppen, dus dit betekent veel voor ons.
Hopelijk zien we je snel weer in Sittard! 💪😊

Team - GymOne

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv