Kan varmt anbefale Gulvfix. De overholder aftaler, følger op og er færdig til den aftalte tid . Super flot arbejde.
Se hva andre synes
De lakerede gulve, er ikke blevet slebet nok og har spor fra gulvafhøvleren. Den slibede bordplade er kun slebet groft. Dertil er der flere steder, hvor der ikke er blevet slebet helt ind til gulvlist... Vis mer
Jeg har samarbejdet med Gulvfix flere gange, og de lever op til forventningerne hver eneste gang. Arbejdet er altid upåklageligt udført, kvaliteten af deres gulve er i absolut top, de holder hvad de... Vis mer
Selskapet har svart
I dag kom vi hjem fra ferie, og jeg har svært ved at få armene ned! Gulvfix har forvandlet vores grimme og slidte trægulve til lyse, glatte, hvidolierede gulve, der faktisk blev meget flottere, end v... Vis mer
Selskapet har svart
- Installasjon av tregulv
- Slipetjeneste
- Tre- og laminatgulvleverandør
Skrevet av virksomheten
Gulvfix er en specialiseret håndværksvirksomhed med fokus på trægulve i høj kvalitet. Vi udfører professionel gulvafslibning, afhøvling og efterbehandling af alle typer trægulve. Derudover tilbyder vi salg og montering af nye gulve samt opretning af undergulve, så du får et resultat, der både er æstetisk og holdbart. Vi lægger vægt på kvalitet, præcision og rådgivning, der sikrer dig den bedste løsning til dit projekt. Kontakt os i dag, eller besøg vores hjemmeside for et uforpligtende tilbud og kompetent vejledning.
Kontaktopplysninger
Egeparken, 5240, Odense, Danmark
- Gulvfix@hotmail.com
- gulvfix.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Førsteklasses gulvslibning
Førsteklasses arbejde. Alle aftaler blev overholdt, og der var god kommunikation hele vejen igennem. Blev ringet op med præciserende spørgsmål før tilbudsgivning. Vi fik en sms med præcis mødetidspunkt dagen før, så vi vidste, hvornår vi skulle være klar. Selve afslibningen og efterbehandlingen med hvidpigmenteret sæbe er vi meget tilfredse med. Vi modtog en rest sæbe, så vi selv kan behandle gulvet efter behov. Vi ringer helt sikkert igen til at få slebet gulvet i spisestuen og to trapper også.

Yderst professionelt udført arbejde
Yderst professionelt udført arbejde og meget behagelig. Hurtig planlægning og udførelse af arbejdet. Var meget hjælpsom med gode råd og vejledning mht efterbehandling af gulvene. Vil klar anbefale Gulvfix og bruger gerne firmaet igen hvis jeg skal have udført et lign job.
Super dygtig og behagelig gulvsliber
Vi har brugt Gulvfix til slibning af et trægulv og er meget tilfreds med både resultatet og processen. Gulvfix er en yderst professionel, behagelig og serviceminded gulvsliber, som virkelig kan sit kram. Han er, som få gulvslibere i Odense, uddannet gulvsliber (og bygnings ingeniør oveni). Han var meget fleksibel i forhold til vores ønsker og gav os gode råd og tips. Derudover var der rengjort til perfektion efter arbejdet, Gid vi havde flere gulve der skulle slibes og behandles!

Yderst professionelt udført…
Yderst professionelt udført gulvslibning, derudover udviste håndværkeren stor fleksibilitet mht. planlægning.
Super service, hurtig tilbagemelding👍 Vi vil anbefale Gulvfix 100%👍

Svar fra Gulvfix
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.