Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kocht hier een OnePlus oplader voor mijn OnePlus telefoon. Ik weet dat beide niet perse van hetzelfde merk hoeven te zijn. Maar goed... GSMPunt bood de oplader aan voor een prijs die niet vee... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bestelde oplader was goed en werkt super. De oplader zelf was in de verzenddoos goed verpakt met koordhouders en plastic. Echter was de brievenbusdoos waarin de oplader geleverd werd zwaar besc... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Volgens de website leveren ze originele Samsung laders voor Samsung Watch. Dus besteld. Blijkt een goedkope Chinese namaak te zijn. Minder magnetisch en vooral een stuk trager dan een originele lader.... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb een turbopower Motorola oplader besteld van 25 euro. Die werkte heel slecht want het duurde aantal uren bij opladen in plaats van minuten.Ik heb het terug gestuurd samen met een kabel maar ze b... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Arrangementer og underholdning

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

"De naam laat weinig aan de verbeelding over: GSMOplader is dé oplader-webshop voor mobiele telefoons. Is je oplader kapot, ben je hem verloren of heeft iemand jouw oplader 'geleend'. Dan ben je bij GSMOplader aan het juiste adres! Alle opladers en kabels op de website zijn 100% origineel en worden aangeboden tegen een scherpe prijs, waaronder Apple, Samsung, Huawei, LG , Nokia en Sony toestellen. Met een nieuwe oplader kan je er weer volop tegenaan en laad je jouw telefoon weer moeiteloos op! Ben je in de buurt? Het is altijd mogelijk om even bij ons binnen te lopen!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3,0

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Happy

Woensdag een kabel besteld. Donderdag ontvangen, helaas de verkeerde gestuurd. Omdat ik hem snel nodig had met nog een dag speling naar het bedrijf gebeld. De telefoon gaat enkele keren over en slaat vervolgens op de gesprekstoon. Daarom maar een mail gestuurd naar het adres waardoor ik verschillende keren op de hoogte werd gehouden van de bestelprocedure (bestelling, betaling, verzendklaar maken, verzending).
Normaal is zo'n adres een no-reply adres, echter niet bij dit bedrijf. Binnen 5 minuten werd er tot mijn verrassing gereageerd met excuses en de mededeling, dat de juiste kabel onmiddellijk zou worden verstuurd. Deze inderdaad op vrijdag ontvangen. Een foutje kun je maken, maar dit bedrijf weet in ieder geval hoe ze een fout kunnen herstellen, daarom de 5 sterren.
De naam van de onderliggende BV is Happy on Web en deze naam doen ze eer aan.

11. januar 2019

Slechte webshop

Wat een slechte webshop is dit! Wij hadden een Ipadoplader besteld van €36,- en kregen een defecte toegestuurd. Wij hebben onze Ipad hier maar één keer mee kunnen opladen. Dit hebben wij vervolgens gemeld bij de klantenservice, waar ons werd verteld om de oplader terug te sturen. Als inderdaad bleek dat de oplader niet werkte, zouden we een nieuwe toegestuurd krijgen. Wij hebben de oplader naar aanleiding daarvan teruggestuurd en kregen een nieuwe. Nou.. met de nieuwe oplader konden we onze Ipad nog niet eens 1 keer opladen! We hebben dit tevens aangegeven bij de klantenservice, maar hadden geen zin om de oplader nog een keer terug te sturen om vervolgens weer een defecte oplader te krijgen, dus hebben we het hier maar bij gelaten.. je krijgt namelijk ook niet de retourkosten à €4.25 vergoed terwijl dit wel zou moeten. Geen bericht terug gehad. Wij raden niemand aan hier te bestellen!

7. oktober 2018
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verzending laat 5 dagen op zich wachten. Geen tracking code!

Verzending laat 5 dagen op zich wachten terwijl er toch een mail werd gestuurd 5 dagen geleden dat ze verzonden is met PostNL. Geen tracking code dus het is wat gokken of je bestelling nog zal komen of niet.
Ook niet van deze tijd om geen tracking code te geven eigenlijk. En dan in de mail zeggen dat het door de drukte langer kan duren is zever.

Nooit meer hier bestellen. Product is nu niet meer nodig aangezien we het vandaag nodig hadden

23. mars 2018
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geld kwijt je als je product niet werkt.

Originele apple adapter gekocht. Binnen 1 dag bezorgd, perfect.
Werkt na 2 weken niet meer, laadt helemaal niet op. En dan heb je een probleem... GSMoplader beweert dat hij wel werkt en reageert verder nergens op.
Heb nu nieuwe adapter gekocht elders, die werkt prima.
GSMoplader levert supersnel, maar als er iets mis is, ben je je geld kwijt.

14. november 2017

GSMoplader reageert niet

Het product (een draadloze oplader) werd snel geleverd, maar bleek niet te werken bij mijn telefoon. Ik heb meteen contact opgenomen, maar zonder retournummer mag je niets terugsturen. Ik wacht inmiddels als sinds februari (!!!; inmiddels 8 maanden) op een retournummer. Op mijn berichten wordt niet gereageerd. Zeer frustrerend.

24. oktober 2017
Vurdert til 4 av 5 stjerner

goede service en snelle reactie op mail

Dit was mijn eerste bestelling bij deze winkel en daar ben ik goed over tevreden.
Laders die ik wilde was niet voorradig en bestelling is in delen verstuurd.
Later bleek de lader niet verkrijgbaar en heb ik een vergelijkbaar (duurder) product voor dezelfde prijs gekregen.
Er wordt snel gereageerd op mail contact. Ik moest er alleen wel zelf even achteraan toen na 2 de gewensten oplader niet was verstuurd.

Al met al erg tevreden!

21. juni 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv