zelfde verhaal als vele anderen: besteld, betaald, gewacht, maar nooit iets ontvangen. Dat wil zeggen: wel een mailtje met 'bestelling bezorgd'. Vreemd, want we waren met ons gezin heel de dag thuis,... Vis mer
Se hva andre synes
2 maanden geleden heb ik een oplader incl 2 meter kabel gekocht voor mijn samsung. Hierbij stond 6 maanden garantie. Binnen 2 maanden geeft de lader continue fouten met opladen, vermoede... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Zeer slechte service voor een te duur product
Kort geleden bij gsm-oplader.nl 3 samsung laders gekocht met usbc kabels. Helaas werken na zeer korte tijd de kabels niet meer. Wanneer je een beroep doet op de klantenservice E-Shops (alleen mogelijk per mail) is het antwoord al heel snel "dat valt niet onder garantie". Het zijn niet de ghoedkopere kabels dus je verwacht dan ook dat het geregeld word. MAAR HELAAS! Het heeft er alle schijn van dat dit goedkopere china spul is dat wordt verkocht onder de noemer "Orgineel". Jammer. Het was zo makkeljk opgelost geweest door niet 3 maar 1 kabel te vervangen. Zo zie je maar weer geen telefonische klantenservice dan zegt het iets over de shop.
Verkopen neppe samsung opladers die…
Verkopen neppe samsung opladers die binnen een dag stuk gaan, niet doen! Troep! Adapter en Kabel beide binnen dag stuk terwijl ik er normaal mee omga en andere laders van Belkin wel lang meegaan.
Ik heb hier een oplader gekocht
Ik heb hier een oplader gekocht, deze bleef hangen aan mijn deken toen ik mij om wou draaien. Toen is het metaaltje gebogen. Dit had ik aan klantenservice gezecht dat dat metaaltje zo snel gebogen was. Ik heb zonder problemen een nieuwe gekregen. Ik heb nooit problemen gehad met gsm en het verbaast me deze reviews te lezen
Dik tevreden!
De bestelling liet, wellicht als gevolg van de drukte bij Post.NL wat langer op zich wachten. Bij ontvangst bleek dat ik het verkeerde product had besteld. Mijn vraag, of dit geruild kon worden, werd uiterst correct beantwoord en het gewenste product werd direct, zelfs met een flinke korting, toegestuurd.
Ik heb veel waardering voor de wijze waarop ik door GSM-Oplader ben behandeld!!
Bestelling/Betaling probleem
Ik heb geprobeerd een bestelling te plaatsen en betaalde daarbij via PayPal.
Na het afronden in PayPal retourneerde deze niet naar de correcte pagina en de contact details in de paypal transactie verwijszen zelfs naar een niet bestaande pagina
gevolg: bestelling niet geregistreerd binnen de website
Geen garantie, slechte klantenservice
Hierbij stond 6 maanden garantie.
Binnen 2 maanden geeft de lader continue fouten met opladen, vermoedelijk de kabel.
Wanneer je aanspraak wil maken op de garantie schuiven ze het op kabelbreuk en die valt niet onder de garantie.
Hierbij willen ze uit coulance een nieuwe kabel zenden voor 10 euro.
Kortom een verdien model en geen garantie.
Nu heb ik enkele mails gestuurd maar hierbij komt geen reactie meer.
Hopelijk wel via deze weg
Begrijp de negatieve reviews niet.
Ik zag pas na de bestelling dat er hier aardig wat slechte reviews staan over dit bedrijf. Ik kan deze beoordeling echter NIET delen. Ik heb redelijk vlot mijn snellader voor mijn Samsung A71 ontvangen, was netjes ingepakt, niet beschadigd en werkt uitstekend. ook de prijs vind ik heel schappelijk, inclusief de verzendkosten, aangezien je zo'n snellader bij een bepaalde supermarkt voor het dubbele betaalt. Ik werd ook netjes te woord gestaan door het bedrijf via de mail. Kortom, geen negatieve opmerkingen.
Enorm slechte klantenservice
Ik had het liever niet via deze weg willen afhandelen, maar als er niet op een passende manier gereageerd wordt op de mails, moet het helaas wel.
In december een oplader gekocht, maar sinds 2 weken begint de oplader mankementen te vertonen. Zodra ik de oplader in een stopcontact doe, begint die te piepen. Hier meerdere malen mail contact over gehad, filmpjes met geluidsopname gestuurd en uiteraard een duidelijke uitleg wat het probleem is. Hierop kreeg ik telkens hetzelfde antwoord ‘graag zien wij de oplader tegemoet, zodat wij het even voor u kunnen controleren.’ Tevens moet ik hier wel zelf retour / verzendkosten voor betalen, terwijl het een productiefout is en dit onder garantie valt? Ik heb opgezocht wat een piepend geluid uit een oplader betekent, helaas niet veel goeds. Het houdt in dat de oplader niet helemaal in orde is van binnen. Meerdere malen de vraag gesteld wat er gebeurt als de oplader schade aanricht, helaas hier ook geen duidelijk antwoord op.
Ik had gehoopt dit op een nette manier te kunnen oplossen met het bedrijf, maar helaas mist het stukje klantenservice hierin.
Wellicht dat er via deze weg eindelijk een passende oplossing komt... ik wil zeker de oplader retourneren en omwisselen, maar ik wil niet opdraaien voor de kosten die ik door het bedrijf moet maken.
Betalen niet terug bij retourneren
Twee lange usb kabels besteld voor 16,85. Kabels ontvangen maar bleken verkeerd type. Kabels geretourneerd (verzendkosten 2,90). Gsm-Oplader.nl zou terugbetalen (min 2,95 adm.kosten). Na twee maanden nog steeds niets ontvangen dus email gestuurd. Antwoord van Gsm-Oplader: “Wij hebben de retourzending inderdaad ontvangen. Het blijkt dat 1 van de kabels door ons niet meer verkoopbaar is. (gebruikerssporen en niet origineel verpakt) Wij hebben je derhalve vandaag het bedrag van 1 van de kabels gecrediteerd”. Dit is een leugen want kabels zijn niet gebruikt omdat ze niet passen en zijn terug gestuurd in het plastic zakje waarin ze geleverd werden.
LET OP!! GSM-Oplader
LET OP!!
Je hebt Gsm-Oplader en GsmOplader.
Die met het streepje erussen is zeker niet aan te raden. Wat een slechte klantenservice. Meermalig contact opgenomen over een product wat maar niet binnenkwam...reactie 0.
Product eindelijk na 3 weken ontvangen ook nog eens van slechte kwaliteit. Kabel met een defect. Na de voorwaarden te hebben gelezen hoe ze met retourproducten omgaan voordat ze je tegemoet gaan komen..als ze dat al doen..en waarschijnlijk hetzelfde kabeltje terug mag ontvangen. Ben je weken verder en nog eens 2 keer de verzendkosten armer. Deze toko stinkt en geplaatste reviews op hun eigen site zijn volgens mij ook fake. Teveel 5 sterren hier.
*lange duur ontvangst
*0 klantenservice
* slechte kwaliteit product.
Laat vooral dat streepje weg in het webadres en ga voor de juiste aanbieder of in elk geval een andere..
Succes!!
Ik heb een hekel aan bedrijven die…
Ik heb een hekel aan bedrijven die e-mails sturen om een review te schrijven, bij deze.
GSM-oplader.nl ... wat een slechte klantenservice!!
Half december heb ik een oplader besteld bij GSM-oplader.nl.
Na 4 werkdagen had ik ‘m nog niet ontvangen, dus een mailtje gestuurd. Ik moest geduld hebben met PostNL (en dat is moeilijk, kan ik je zeggen). Na nog 2 weken weer gemaild waar mijn oplader bleef en geld terug gevraagd. Angela van de ‘klantenservice’ mailde mij dat zij – zo gauw zij het pakketje retour zou krijgen – deze opnieuw naar mij zal versturen.
Wat denk je? Inmiddels bijna een maand verder, heb uiteraard mijn oplader nog steeds niet, en ik heb nu ‘uit coulance’ het GEWELDIGE aanbod ontvangen van maar liefst 20% korting als ik dezelfde oplader nogmaals bestel. En daarbij: ‘Mochten wij de zending alsnog retour ontvangen dan zullen wij dit uiteraard crediteren.’
Wauw-wauw-wauwww… wát een geweldige service van GSM-oplader.nl (cq E-Shops BV): IK MAG MAAR LIEFST 80% BIJBETALEN om mijn oplader, die ik alweer een maand geleden heb besteld, alsnog te mogen ontvangen?
Wat denk je zelf, Angela???
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.