Beställde 2 sport BH:ar till mig och dottern. Ingen av dem passade. Kontaktade företaget för jag ville returnera paketet. Fick en adress och gick till posten men den var felaktig. Mailade igen om ad... Vis mer

Varning! Handla inte härifrån! Bilder på nätet stämmer inte och retur fungerar inte. Dom svarar inte på Mail. Får betala både vara o returfrakten utan att ha fått något. Banditer! Fattar inte att Kla... Vis mer

Blivit lurad på en beställning som gjordes 5 okt.Hsr haft omfattande mailkontakt med support. Får endast standardsvar. Fått påminnelse från Klarna med hot om påminnelseavgift trots att jag rapportera... Vis mer

Masken/visiret fungerar mycket bra. Bättre än något annat jag provat. Följer ansiktsformen och ger en utmärkt sikt, t.ex. vid bilkörning) då det inte immar igen när man andas ut. Möjligen skulle mask... Vis mer

1. Lavprisbutikk

Handla tillbehör inför högtider, födelsedagar och andra event i vårt sortiment. Här hittar du spännande produkter för för att skapa en fantastiskt rolig upplevelse för familj och vänner. Trygg & säker betalning i vår webbshop. Shoppa på Growles.

2,4

Under middels

Wish I could give them 0 stars

Wish I could give them 0 stars. I've been trying to get in contact with them for TWO MONTHS. I don't get a single reply from them, only an automated message saying that they "will get back to me within one business say". Hah! Never shop from here, the service is terrible and their products even worse, break immediately.

3. juli 2021

Sämsta servis jag varit med om

Sämsta servis jag varit med om. Inte fått mina varor. Skrivet 10 gånger till er.
Posten tydligen lagt den utanför min låsta brevlåda. Det inte ok. Man ska hämta ut den på utlämningsställen mot Id. Vill ni tar bort fakturan från klarna bank. Jag kommer annars gå vidare med detta. Hållt på att skriva till er i ett par veckor. Nu är jag trött på detta. / Kerstin Frej

2. juli 2021

Vilseledande marknadsföring

Vilseledande marknadsföring. Beställde två stor vattenbalonger på min försändelse bekräftas att det skulle vara det och bild på dem också. Fick betala över 400 kr för dem. När jag får försändelsen. Är det två små ballonger som man inte kunde ha vatten I. Då jag påpekar detta för företaget ber de om ursäkt och erbjuder att jag får sända tillbaka varorna men jag får betala returkostnaden själv. Info att jag inte vill betala mer då det är de som gjort fel. Ber dem sända utan kostnad nya rätta varor som jag beställt. Har inte fått höra från dem efter det. Mycket besviken. Köp inget från detta företag

1. juli 2021

Kunden kommer SIST

Har skrivit i två månader nu till dem utan att få svar. Jag är så trött på det här. Jag vill lämna tillbaka min dåliga vara, men de är proffs på dålig kundservice.
#13653

24. juni 2021

Under all kritik

Efter många ursäkter för försenad leverans kom meddelande att varan tagit slut. Nu har jag försökt få pengarna tillbaka i en månad, men ekonomiavdelningen tycks vara oanträffbar...

10. juni 2021

Detta är dåligaste jag har köpt från

Detta är dåligaste jag har köpt från. Ni har fått pengarna två gånger för en produkt en gång från klarana och en gång direkt från mitt konto nu räcker det så snälla ta bort mig från eran grupp jag kommer aldrig köpa något mer från er. Plus skorna som jag har köpt, det var dåliga jag har slängt de. De var inte alls bekväma så jag har betalat för en skräp vara två gånger

6. juni 2021

Dem tar dina pengar

Svarar inte på senaste mail för att det handlar om återbetalning som dem säger att dem kommer att göra men ingenting händer. Handla aldrig från growles!!! Dem tar dina pengar!

31. mai 2021