Från det första bemötandet tills man gick ifrån butiken var helt underbar. Underbar personal som hjälper en kravlöst och gör allt för kundens bästa. Hade man kunnat slänga till en extra stjärna hade j... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Bra pris och produkt. Stod att varan fanns i lager, skulle skickas inom 1-3dgr. Gick över 1 vecka och inget paket. Skickar och frågar var paketet är och blir informerad att vara är slut. Dålig kommuni... Vis mer
Selskapet har svart
Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Löste problem med att hitta ny lämplig mobil då den förra tragiskt gick i golvet, kom in med ett problem, gick därifrån med en lösningen på fickan.
Informasjon om virksomheten
- Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
- Gjenbruk og opplåsing av mobiltelefoner
- Leverandør av telekommunikasjonsutstyr
Skrevet av virksomheten
Grönmobil strävar efter att främja en förbättrad teleekonomi genom att erbjuda en mix av nya produkter av hög kvalitet och noggrant granskade begagnade enheter. Företaget, grundat 2011, har etablerat sig både genom fysiska butiker och onlineplattformar, och har framgångsrikt assisterat tiotusentals kunder under åren. Den centrala målsättningen för Grönmobil är att presentera konsumenterna mer hållbara alternativ inom telekomindustrin. Genom att integrera noga utvalda begagnade enheter i sitt sortiment strävar vi inte bara efter att erbjuda prisvärda alternativ utan även att minska den miljömässiga påverkan av elektronikavfall. Produkterna genomgår en rigorös granskning innan de blir tillgängliga för kunder, vilket säkerställer att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med vår långa närvaro på marknaden har Grönmobil inte bara skapat en stark närvaro genom sina butiker utan också byggt upp en onlineplattform för att möta kundernas behov och öka tillgängligheten för sina produkter och tjänster. Med ett fokus på både kvalitet och hållbarhet strävar Grönmobil mot att vara en ledande aktör som driver fram en positiv förändring inom telekomsektorn. Med vänlig hälsning, Joakim Englund Grundare
Kontaktopplysninger
Ringvägen 76, 731 33, Köping, Sverige
- 0221-10242
- info@gronmobil.se
- gronmobil.se
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Skydsglas kom sprucken!
Skydsglas kom sprucken! Väntar på
En återbetalning eller en ny på väg än så
Länge inget har inträffats.
Fick inte den varan jag beställde
Beställde 3-pack med SiGN Smart Home WiFi Smart Plug som skulle finnas i lager. Fick 11 dagar senare Star Trading Smart Plug Outdoor levererade i stället. Har tidigare SiGN pluggar och ville ha samma pluggar även denna beställning. Den leverade pluggen visar inte visuellt att WiFi är ansluten 😒. Fick ingen fråga om jag accepterade ett annat fabrikat innan leveransen.

Svar fra Grönmobil
Ni bytte ut mina produkter till ett…
Ni bytte ut mina produkter till ett annat märke utan att fråga innan, det är INTE okej. Och att jag ska betala frakten för retur… URUSELT
Var i kontakt med er, fick till svar att det var bara att skicka tillbaka, och hur man gjorde det fanns på hemsidan. Inget erbjudande om returfrakt.

Bra pris och produkt
Bra pris och produkt. Stod att varan fanns i lager, skulle skickas inom 1-3dgr. Gick över 1 vecka och inget paket. Skickar och frågar var paketet är och blir informerad att vara är slut. Dålig kommunikation..

Svar fra Grönmobil
Jag får alltid bra bemötande av…
Jag får alltid bra bemötande av personalen vilket betyder mycket för mitt omdöme samt att deras priser är bra
första beställning 4dagar leverans
första beställning 4dagar leverans
andra 9 dagar efter min påminnelse
blir sämre ??

Svar fra Grönmobil
Bra service och utfört arbete under en…
Bra service och utfört arbete under en tim.
Men batteriet var inte av orginal kvalitet tyvärr blev inte mycket bättre än innan byte.
Hadde räknat med samma batteri längd som orginal eller även bättre då det går framåt i utvecklingen.
Bra pris och snabb leverans vid köp av…
Bra pris och snabb leverans vid köp av mobil och tillbehör
Snabbt och bra helt enkelt.
Snabb leverans:)
Inget fel på wifi utaget som jag köpte…
Inget fel på wifi utaget som jag köpte men det blev försenat därför det lägre betyget

Svar fra Grönmobil
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ jag är otroligt nöjd med dessa…
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ jag är otroligt nöjd med dessa wifi smart outdoor plug, dom fungerar klockrent, hög kvalitet, och dom bespar mig både tid och arbete, jag har köpt 4 st, så bra pris på dessa produkter, jag kommer köpa fler👍

Svar fra Grönmobil
Det är bra tanke men grön mobil
Det är bra tanke men grön mobil, men priserna är fortfarande för höga för en begagnad mobiltelefon

Svar fra Grönmobil
Jag väntar fortfarande på en produkt…
Jag väntar fortfarande på en produkt jag beställde i december. Den är betald men ingen uppdatering om beställningen och inga svar på mina två mail om vad som pågår.

Svar fra Grönmobil
Bra produkt so motsvarade…
Bra produkt som motsvarade beskrivningen. Snabb leverans.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.