Kæmpe ros! Jeg har kun ros at give Jason og hans makker, de var meget professionelle og ordentlige, de skabte hurtigt tillid og de var søde i deres omgangstone. De passede godt på mine ting, og... Vis mer
Se hva andre synes
Hjælpsomme professionelle hurtige men ikke for hurtige vil på det varmeste anbefale Grøn Flyt til andre stor tak til Jason og hans ledelse Jens Bindslev 12.03 26
Har netop anvendt firmaet ifm. arbejdsgiverbetalt flytning fra København til Vestjylland. Det var min første oplevelse med at benytte mig af flyttemænd. Hele vejen igennem har det været en god o... Vis mer
Jeg havde booket en flytning med Grønflyt til d. 30. august 2025. Aftalen var oprindeligt kl. 9, men blev aftenen før rykket til kl. 11 pr. telefon af Johnny fra firmaet. Flyttefolkene dukkede... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Flytte virksomhed med fokus på bæredygtig flytning til Erhverv og private. Vi er fuld forsikret og som en del af vores grønne profil planter vi et træ i Danmark efter hver flytning vi foretager.
Kontaktopplysninger
Ishøj Boulevard 65, 1. 2, 2635, Ishøj, Danmark
- info@gronflyt.dk
- gronflyt.dk
Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hjælpsomme professionelle hurtige men…
Jens Bindslev 12.03 26
Kæmpe ros til Jason og hans makker!
Kæmpe ros!
Jeg har kun ros at give Jason og hans makker, de var meget professionelle og ordentlige, de skabte hurtigt tillid og de var søde i deres omgangstone. De passede godt på mine ting, og hjalp med at pakke godt og sikkert ned.
Ingenting gik i stykker.
De levede op til alle aftaler.
Prisen var virkelig god!
Tyveknægte
⸻
Det undrer mig fortsat, at Grønflyt kan have så mange positive anmeldelser.
Jeg kom i sin tid i dialog med Johnny, som på daværende tidspunkt var ejer af virksomheden. Han fremstod professionel og imødekommende og afgav et konkurrencedygtigt tilbud på opgaven. Opgaven omfattede afhentning af vores indbo, opbevaring i en periode samt efterfølgende indflytning i vores nye bolig.
Fraflytningen forløb umiddelbart planmæssigt. Flyttefolkene ankom til den aftalte tid og transporterede vores ejendele til virksomhedens opbevaringsfaciliteter. Problemerne opstod dog i forbindelse med selve indflytningen.
På indflytningsdagen hjalp jeg selv til med flytningen for at få processen til at forløbe hurtigere. Under udpakningen blev det dog tydeligt, at flere af vores ejendele var blevet beskadiget, og at en del ting slet ikke var blevet leveret.
I mellemtiden havde der været interne ændringer i virksomheden, hvor Johnny var fratrådt, og Ronni havde overtaget driften. Jeg kontaktede derfor i første omgang Johnny, som henviste mig til Ronni.
Jeg fremlagde over for Ronni en oversigt over de manglende og beskadigede ejendele. Under flytningen er der blandt andet forsvundet tre dyre jakker, ligesom flere af vores stole samt nogle klædeskabe er blevet beskadiget.
Ronni ønskede imidlertid ikke at anerkende ansvaret og oplyste, at der var blevet oprettet en sag hos deres forsikringsselskab. Da jeg efterfølgende bad om dokumentation for dette, modtog jeg aldrig nogen form for bevis eller opfølgning.
Resultatet er derfor, at jeg ikke alene har betalt for flytningen, men også selv må dække et tab på over 50.000 kr. Ronni er efterfølgende ophørt med at besvare mine henvendelser.
Min oplevelse er desværre, at virksomheden fremstår uprofessionel, og at de medarbejdere, der udfører flytningen, ikke virker til at have den nødvendige erfaring som flyttefolk.
Mit råd til andre er derfor at være meget opmærksom. En lav pris kan virke attraktiv, men kvaliteten af arbejdet – og de problemer der eventuelt kan opstå efterfølgende – kan i sidste ende gøre det til en meget dyr løsning.
Tyveknægte og andet har jeg ikke at sige til det.
Opslaget kommer først på nu, da jeg har prøvet at give Ronni en fair chance!
Skide god flytning - stor anbefaling herfra
Hele vejen igennem har det været en god oplevelse. Venlige flyttemænd som kommer ud og besigtiger lejligheden, hurtige svar på henvendelser, fast pris på flytningen, og ikke nogle ekstraregninger eller ødelagte ting under selve flytningen. Super fleksible og effektive.
Kæmpe thumbs up herfra - benytter dem helt sikkert en anden gang!
Super professionelle
Super professionelle, dygtige og venlige flyttemænd. Alt forløb efter planen og de var meget omhyggelige med mine ting. Meget positiv oplevelse. Kan anbefales.
Billig og effektiv
Præsise, super effektive og søde medarbejdere. Tilbyder slutrengøring efter flytning
SUPERBILLIG FLYTNING
Fantastisk og fantastisk effektiv flytning
Havde bestilt flytning gennem en prissammenligning, hvor der var 3 tilbud at vælge i mellem. Oprindeligt tilbud blev tegnet med flyttefokus.dk til en særdeles skarp pris, men deres kontaktperson Johnny blev desværre sygemeldt, så Ronni og Jason fra Gronflyt hyredes ind til at dække tilbuddet, og de og deres stab har nu gjort et fantastisk stykke arbejde. Hurtigt og effektivt og super rimelig pris, med flot nedpakning tilkøbt, og sikkert også en sublim rengøring ligeledes som tilkøb.
Super dygtige og mega godt humør!
Super dygtige, passede godt på tingene og derudover mega godt humør hele vejen. Det hele spillede bare!
Super service, meget profefionelt personale og meget venlige. Jeg kan varmt anbefale at bruge grønflyt.
Alt fungerede lige fra bestilling og til afslutning af flytningen
Alt fungerede lige fra bestilling og tilbud. De to fantastiske flyttemænd kom præcist på det aftalte tidspunkt og flytningen gik hurtigt og uden skrammer eller skader. Så der er kun ros og tilfredshed.
Dygtige og hjælpsomme flyttefolk
Dygtige og hjælpsomme flyttefolk, der med humor og et glimt i øjet arbejdede time efter time til alt var på plads. De var omhyggelige og påpasselige, så intet er beskadiget. Tæpper og møbler blev flyttet rundt til alt stod helt som ønsket og samtidig var der tid til at pjatte med vores barnebarn. Stor anbefaling fra os.
Service i topklasse
Grønflyt reddede min dag. De kom mig til undsætning, da et andet og useriøst flyttefirma åbenbart ikke kunne “levere varen”.
Jason og makker var super effektive, hjælpsomme og meget dedikerede til opgaven. Det til trods for, at de ikke kendte den, før de troppede op hos mig.
Respekt for det makkerpar.
Jeg kan klart anbefale Grønflyt
Godt arbejde!
Som hjælper ved en totalflytning udført af Grøn Flyt, oplevede jeg en chef (Ronny) og to medarbejdere, som udførte opgaven kompetent, fleksibelt og uden problemer for familien, der skulle flytte. Alt blev pakket sikkert ned og flyttet uden skader 👍.
Samarbejdet og humøret var højt hele dagen - også selv da medhjælperne måtte ud i flyttebilen og lede efter en kasse, hvor de var kommet til at pakke vores udesko ned i 😁.
Kan varmt anbefale firmaet.
Super kompetente og højt humør
Jeg skulle flytte med min familie fra en lejlighed til hus på landet. Ronni og gutterne mødte op med højt humør og stor arbejdsmoral! 💪💪💪
Vi havde mange flere ting end først antaget, så det måtte flyttes i to læs. Der var ingen betænkligheder fra Grøn Flyt - de ville bare hjælpe os i mål på den bedst mulige måde. Alle vores ting blev flyttet samme dag og med samme høje humør og god humor hele dagen igennem. Kan ikke anbefale dette flyttefirma nok, da de bare var super kompetente med vores ejendele, super flinke og kører med en fair pris.
Tak Ronni og gutter 🙏🙏
De stærkeste - og rareste - flyttemænd i København
Jeg hyrede Ronny og hans team til min flytning, og de leverede en indsats, der fortjener ros. Der var højt humør og masser af energi hele vejen igennem, selv da det viste sig, at jeg – helt og holdent min fejl – havde undervurderet, hvor meget der faktisk skulle flyttes. Opgaven endte med at være næsten dobbelt så stor som først oplyst, og det gjorde selvfølgelig både arbejdet tungere og dagen længere.
En flytning, der burde have taget 5-6 timer, tog i stedet 12-13. Alligevel var der ingen sure miner, ingen klager og ingen slinger i valsen. De tog den ekstra arbejdsbyrde i stiv arm, aftalte en fair meromkostning og fortsatte med et gåpåmod, der ærlig talt imponerede mig.
Det er første gang, jeg bruger et flyttefirma, og jeg kommer uden tvivl til at vælge Ronny og hans folk igen, når jeg skal flytte næste gang. Mine varmeste anbefalinger
Opgave “knuser”
Kaldt min overskrift “opgave knuser” fordi der i vores opgave blev udfordringer undervejs, som firmaet var med til at gøre sit for og få vores opgave løst ordentligt.
Flinke medarbejdere og ros til udførelsen.
Kan anbefales af mig.

Svar fra Gronflyt
Fantastisk service fra Jason og Kim
Fantastisk service fra Jason og Kim. Med et smil, højt humør og super overblik fik de flyttet hele vores hus i dag.
Gronflyt.dk havde tilmed også den bedste pris på flytningen. De allerstørste anbefalinger herfra 😊
Jeg kan kun give mine allerbedste…
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til dette flyttefirma! Fra start til slut var oplevelsen helt i top. De var ordentlige, flinke og virkelig søde – det føltes nærmest som at have godt selskab under hele flytningen.
Alt blev håndteret med omsorg og respekt, og mine ting kom sikkert frem uden en eneste skramme. Man kunne tydeligt mærke, at de går op i deres arbejde og i at kunden føler sig tryg.
Tak for en super oplevelse – jeg ville helt klart vælge jer igen næste gang! 💪🚚
Superprofessionelt flyttefirma
Rigtig god og professionel flytning. Super dialog hele vejen, og de passer på dine ting. Jason er en stjerne! Mange anbefalinger herfra.
10/10 would recommend
10/10 would recommend! Super fine fyre, mega professionelle og hjælpsomme hele vejen igennem. De passer godt på tingende ret hurtige samtidig. Til sidst er det nok den vildeste tetrispakning i bil jeg nogensinde har set. Jeg havde rigtig meget men på en eller anden måde fik de plads til det hele.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.