Købte hos konkurrent i stedet for mine…
Købte hos konkurrent i stedet for, da mine varer aldrig kom som ventet, og hvor man ikke bliver seriøst behandlet som kunde!
Jeg anbefaler helt sikkert at købe hos Rossmann eller Violey.com som virkelig forstår deres måde at behandle deres kunder på, hvilket ikke var tilfældet hos greenist.dk
Fik efter mere end to ugers ventetid uden nogle track & trace nummer mine penge tilbage, men det tog også sin tid.
Min kæreste havde ringet efter en uge, og vi fik at vide, at vores toastbrød var forsinket, hvilket ikke passede med, da jeg bestilte det, for alle mine varer ville ifølge hjemmesiden tage imellem 2-5 hverdage. Men det endte med at vi endnu ikke hørte fra dem, undertegnede skrev, at vi godt kunne klare ordren uden toastbrødet, men ingen reaktion. Jeg skrev atter en email om, at jeg bare ville have mine penge retur, hvis ikke der snart ville ske noget. Heldigvis fik jeg mine penge efter to bankdage (havde ventet siden den 30.september). Men fik at vide, at havde jeg bare bestilt færre ting, havde de bedre kunne prioritere vores ordre, hvilket gjorte at de ikke tager kunderne efter køprincippet, men hellere efter hvor lidt kunden vælger af antal varer.
Så det er bare sidste gang jeg sætter min tid på en forretning der ikke fungere for os!