Vi er din revisor i øjenhøjde i hele Danmark! Kontakt os allerede i dag på +(45) 51629393 / luda@greenbech-partners.dk for at få vurderet din sag. Selvom det meste i dag kan klares online er, er vi altid klar på at mødes i person. Vores kontor i Odense i tæt forbindelse med motorvejsnetværket, og vi er derfor nemt tilgængelige for kunder i alle kroge af landet. I Odense klarer vi alle økonomiske opgaver inden for regnskab, budgettering, rapportering, bogholderi, ansættelse, løn, moms og meget mere. Læs mere om os på greenbech-partners.dk.
Danmark
- greenbech-partners.dk
En revisor der taler
En revisor der taler i et sprog man kan forstå! Kæmpe anbefaling herfra.

Svar fra Greenbech Partners
Super service til fornuftige priser
Greenbech Partners sørger for årsregnskaber og assistance til mine selskaber, samt hjælp til nedlukning af selskab
Har hele vejen igennem været professionelt
Super tilfreds! :)
Super god rådgivning hele vejen rundt
Lucas er yderst professionel og har…
Lucas er yderst professionel og har været meget hjælpsom i processen om at starte virksomhed.
Kan klart anbefale Greenbech partners.
Lucas giver super service
Lucas giver super service og professionel vejledning, meget dedikeret i sit arbejde.
svarer altid hurtigt på mail og tlf og god til at forventning stemme ordentligt samt sætte korrekt tidsplan for det arbejde som skal udføres og vender altid tilbage med opdateringer på det arbejde man har bestilt.
Tip top
Fremragende service og ikke mindst arbejde,