Alt var perfekt. Fra bestilling til varen ankom hentested. Instabox er en genial oppfinnelse. Mottar en 8 siffers kode på sms som tastes inn og så åpner luken med varen i seg opp:) Ble holdt op... Vis mer

Bestillte niacin, og det funker veldig bra for meg, rimelig er det og. Tar litt lang tid å sende, men det er ikke krise.

Veldig fornøyd med flora plus+ probiotika. Magen min har fått det så mye bedre etter jeg begynte på disse!

1. Helsekostbutikk

I Greatlife går vi aldri på kompromiss av kvalitet. Bare det beste er godt nok når det gjelder helsen, og vi tror at kosttilskudd som ligner så mye som mulig på mat, whole food, er bedre enn syntetisk fremstilte vitaminer og mineraler.

4,4

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Hei Elisabeth,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig fint å høre at du er fornøyd både med den raske leveringen og produktet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive, og håper å se deg igjen snart.

God helg!

Kjapp levering, gode produkter

Kjapp levering og gode produkter

31. desember 2025

Hei Svein,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både leveringen og produktene.

Velkommen tilbake!

Rask levering😊

4. februar 2026

Hei,

Tusen takk for din 5-stjerners vurdering! 😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding og håper å kunne hjelpe deg igjen snart!

God helg!

Det er kjempebra hver gang

Det er kjempebra hver gang

29. desember 2025

Hei Hildegunn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din! Det betyr veldig mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det er også ekstra hyggelig å høre at du er en tilbakevendende kunde hos oss, det gjør oss veldig glade!

Takk for tilliten, og hjertelig velkommen tilbake når som helst!

Enkelt og greit

Godt produkt og lett å finne frem

8. juli 2025

Svar fra Greatlife.no

Tusen takk for det flotte omdømmet! 🌟

Så godt å høre at du er fornøyd både med produktet og hvor enkelt det var å finne frem.

Velkommen tilbake når som helst! 🙌

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Fra bestilling til varen ankom hentested.
Ble holdt oppdatert på sms at varen var på vei

5. juni 2025

Svar fra Greatlife.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen og for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse!
Vi er så glade for å høre at alt fungerte perfekt fra bestilling til levering, og at du er fornøyd med Instabox – det er virkelig en smart løsning.

Velkommen tilbake når som helst! 🌟

Treig levering

Treig levering, men ordnet opp

9. juni 2025

Svar fra Greatlife.no

Tusen takk for din tilbakemelding og for de fem stjernene!
Vi beklager at leveringen tok tid, men det gleder oss å høre at det ordnet seg til slutt. Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, og din tilbakemelding er viktig for oss.

Velkommen tilbake!

Rask levering

Rask levering. Produktene var pakket godt og kom frem i god stand.

28. april 2025

Svar fra Greatlife.no

Tusen takk for din fine tilbakemelding!
Vi er glade for å høre at leveringen var rask og at produktene kom trygt frem. Det betyr mye for oss. Velkommen tilbake når som helst!

Bestillte niacin

8. april 2025

Hej Ståle,

Tusen takk for dine 5 stjerner, det gjør oss superglade!

Ha en fin dag!

Linsene er helt perfekte

Linsene er helt perfekte. Høy kvalitet, gjør jobben vi alle ønsker.

27. mars 2025

Hei Pine,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med linsene og kvaliteten. Det betyr mye for oss å kunne levere produkter som lever opp til forventningene dine.

Takk for at du valgte oss – vi ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden!

Riktig og hurtig

19. mars 2025

Svar fra Greatlife.no

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Vi setter stor pris på det og er glade for at du er fornøyd med vår service. Velkommen tilbake!