Selskapet har svart
Der har været en god service hele vejen, og produktet er hurtigt leveret med posten. Produktet er super flot og lever fuldt op til forventningen. Jeg ser frem til at se flere varer på Gravea.dk's hjem... Vis mer
Selskapet har svart
Super flot arbejde! Varen er meget fint indpakket, og har virkelig levet op til mine forventninger. Jeg vil gerne varmt anbefalde Gravea til alle.
Selskapet har svart
Rigtig fin service. Produktet jeg bestilte svarede godt til mine forventninger.
Selskapet har svart
Hos Gravea laver vi personlige og unikke produkter i træ – skabt med kærlighed til håndværket og sans for detaljen. Vi tror på, at det er de små ting, der gør forskellen – uanset om det er et navneskilt til hunden, en lampe til stuen, eller bordkort til din næste begivenhed. Har du en idé, du gerne vil gøre til virkelighed? Så vil vi meget gerne hjælpe dig. Hos Gravea siger vi: “Du har idéen – vi har maskinen.” Vi elsker at samarbejde med kunder, der har kreative tanker og ønsker noget, der skiller sig ud. Uanset om du handler én lille gave eller skal bruge en større specialproduktion, gør vi altid vores bedste for at levere hurtigt, smukt og personligt.
Asbjergvej 12, 7400, Herning, Danmark

Fantastisk service.
Super skønne unge mennesker med et unikt og lækkert produkt!
Jeg vil varmt anbefale Gravea.dk til alle

Svar fra Gravea
I er meget hurtig til at sende ,bestillinger. Jeh fik først jeres kort mandag " af Inger og Jens" og fik bestilt og det var her fredag. godt gået . God jul og godt nytår til jer. Vi skal nok anbefale jer til alle andre.
Jule hilsen fra Vita og Kaj.

Svar fra Gravea
Skøn oplevelse ved bestilling og hurtig levering

Svar fra Gravea
Rigtig fin service. Produktet jeg bestilte svarede godt til mine forventninger.

Svar fra Gravea
Købte 28/11 et sæt mega fine lysestager og HOLD OP en positiv oplevelse!! Sødeste og mest behagelige medarbejder og 100% reelle med de aftaler der var lavet! Varen leveret til tiden i fin indpakning og lækker kvalitet der mere end levede op til mine forventninger! Giver absolut mine bedste anbefalinger til Gravea og er bestemt ikke sidste gang jeg har været forbi hjemmesiden! 5 store stjerner!

Svar fra Gravea
Super hurtigt svar og afsendelse af vare. Mega tilfreds med varen og behandling af mig som kunde. Klar anbefaling herfra😀

Fantastisk smukke håndlavede fyrfadsstager🤗🤗
Meget hurtig levering👍

Super flot arbejde!
Varen er meget fint indpakket, og har virkelig levet op til mine forventninger.
Jeg vil gerne varmt anbefalde Gravea til alle.

Så fint service.... hurtig og venlige ... kan kun anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 😊

Svar fra Gravea
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.