Habe hier zum ersten Mal Hundefutter bestellt und bin rundum zufrieden. Sehr freundliche und schnelle E-Mail-Kommunikation, Lieferung problemlos und mein Hund verträgt das Futter super. Klare Empfehlu... Vis mer
Om Grandorf
About Grandorf 🐾
“Healthy animals, happy owners” is the heart of Grandorf. Our holistic philosophy ensures that every pet enjoys a balanced diet made with high-quality, natural ingredients. From live probiotics to hypoallergenic recipes, every detail is crafted for your pet's well-being.
By choosing Grandorf, you're choosing transparency, purity, and a commitment to the health and happiness of your furry friends. 🐶🐱 Let us support you in giving your pet the best life possible!
Why Grandorf?🤎
- hello@grandorf.eu
- grandorf.eu
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Хотелось бы поблагодарить эту компанию…
Хотелось бы поблагодарить эту компанию за предоставленные услуги.Мы на протяжении нескольких лет покупаем корм для наших собачек в этой компании.Мы очень рады что нашли такой хороший гипоаллергенный корм.Компания ставила в упаковку не большой подарок в виде вкусняшек для наших собачек, за что им огромное спасибо.Бывали случае когда наша посылка терялось в процессе доставки, и компания помогала в решении этого вопроса.Всем рекомендуем эту компанию!!!!
Goede en duidelijke service en uitleg
Top service
Wauw, blij mee
Wauw, onze hoogbejaarde poes was erg afgevallen. Na compleet bloedonderzoek en orthomanuele behandeling konden we de eerste lichamelijke dingen uitsluiten. Op advies van de arts overgestapt op kittenvoer waar extra's in zit. Spannend want Isa is ook erg allergisch van van alles maar het kittenvoer lamb turkey pakt heel goed uit. En Isa is in een week al 130 gram aangekomen op een poesje van 3,4kg best veel, daar zijn we blij mee.
Euer Service war sehr gut aber die…
Euer Service war sehr gut aber die Lieferung mit gls war eine Katastrophe das liegt aber am Transportunternehmen da die Boten einfach nicht mal in die Siedlung gehen um die Pakete abzugeben

Grandorf Mini
Habe hier zum ersten Mal Hundefutter bestellt und bin rundum zufrieden. Sehr freundliche und schnelle E-Mail-Kommunikation, Lieferung problemlos und mein Hund verträgt das Futter super. Klare Empfehlung!

Svar fra Grandorf
Grandorf vermindert de bijterige piekmomenten
Onze hond heeft nu hij over is op de junior brokken van Grandorf wat rustiger in gedrag. Grandorf geeft de energie gelijkmatiger vrij wat rare bijterige pieken in het gedrag verminderd heeft. Daarnaast lijkt het alsof hij minder krabt en dus minder jeuk heeft.

Svar fra Grandorf
Mijn hond heeft last van slechte…
Mijn hond heeft last van slechte stoelgang. Na dat ik Grandorf neem gaat dit heel goed, en het allerbelangrijkste zij lust het graag.

Svar fra Grandorf
Gezonde voeding erkend door Hachiko!
Wij zijn verplicht om onze assistentiehond van Hachiko, Grandorf kalkoen te geven, we hebben dit online besteld en het werd snel geleverd. Ook als je bekijkt naar de kostprijs komt ze met een grote zak lang toe waardoor de prijs per dag niet zo heel hoog ligt. Super tevreden!

Super fijn bedrijf
Super fijn bedrijf, geven goede informatie en hebben echt kennis over het voer wat ze verkopen!!!
Mijn kat is dol op het voer en ze doet het er fantastisch op.
Haar vacht glanst en haar ontlasting ziet er keurig uit.
Wij zijn helemaal blij 🙃

Svar fra Grandorf
Arnaque sur les commandes on réclame le…
Arnaque sur les commandes on réclame le paiement alors qu’il est déjà payé c’est quand scandaleux et je baisse les mots