Selskapet har svart
Jeg har i flere omgange handlet hos Græske Specialiteter og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Produkterne er af meget høj kvalitet – både olier, krydderier, oliventræsprodukter og øvrige m... Vis mer
Selskapet har svart
Vi leverer gode økologiske og biodynamiske olivenolier til vores kunder i Danmark – og det har vi gjort med smil i 15 år. Siden 2008 har Dorte importeret græske specialiteter som oliven, olivenolie, nødder, krydderier og honning. Det har hun gjort med udgangspunkt i hendes store kærlighed til Grækenland, Græsk kultur og det græske køkken – samt ønsket om at kunne tilbyde gode naturlige fødevarer til danskerne.
Dorte Andersens Græske Specialitet er det bedste kvalitet i alle varerne . Oliven olie , rå oliven , krydderier,oliventræ skærebrætte og mere er meget fin kvalitet . Jeg synes hendes bjerg te smagte godt og har en beroligende effekt på mig. Tak, Dorte , for det fin varer fra din butik.

Svar fra Græske Specialiteter
Jeg har i flere omgange handlet hos Græske Specialiteter og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Produkterne er af meget høj kvalitet – både olier, krydderier, oliventræsprodukter og øvrige madvarer.
Servicen er fremragende, og jeg har oplevet en både hurtig og effektiv behandling af mine ordrer.

Svar fra Græske Specialiteter
Vi var på en rejse til Gythio med Dortes, fra Græske Specialiteter, kyndige vejledning. Alt fra hotel, til billeje, aktiviteter og lækre badestrande blev vi guidet til af Dorte, og vi havde en fantastisk ferie. Dorte er meget venlig, hjælpsom og virkelig lokalkendt og man får en rigtig god vejledning til at holde en skøn ferie.

Svar fra Græske Specialiteter
Top kvalitet olivenolie, altid venlig og hurtig betjening

Svar fra Græske Specialiteter
Lækre produkter. Lækker olivenolie og virkelig gode redskaber, lavet af oliventræ.
Og hurtig levering.
Jeg handler helt bestemt der igen 😃👍

Svar fra Græske Specialiteter
Meget hurtig levering med produkter af høj kvalitet.

Svar fra Græske Specialiteter
Fine produkter, jeg er især glad for en rigtig god kvalitets olivenolie og det er fedt at se at man kan få biodynamisk produkter ☺️ fin indpakning og ret hurtig levering imellem jul og nytår. Hurtig og meget venlig kontakt med kundeservice.
Jeg kan varmt anbefale firmaet 🤗

Svar fra Græske Specialiteter
Det er skønt at handle hos græske specialiteter, lækre produkter, specielt den biodynamiske olivenolie er jeg begejstret for.Meget imødekommende betjening, super service - alt i topklasse :)

Svar fra Græske Specialiteter
Rigtig god Oliven Olie den bedste som at jeg har smagt! Også rigtige gode Figner og Mandler.
God kundeservice:)

Svar fra Græske Specialiteter
Dorte - ejeren af græske specialiteter er venlig imødekommende. Hun har stor viden om sine produkter.
oliven olie og oliven er frisk og det bedste jeg har fået. Hvilket har gjort mig afhængig
Kan kun anbefale det******************************

Svar fra Græske Specialiteter
super god service, lækre produkter, kan varmt anbefales

Svar fra Græske Specialiteter
Købte en stor salatskål i oliventræ. Fantastisk kvalitet, særdeles rimelig pris. What's not to like?

Svar fra Græske Specialiteter
Lækker honning fra Kreta, hurtig forsendelse, god og sikker indpakning så kan jeg ikke ønske mere

Svar fra Græske Specialiteter
Jeg har handlet flere gange hos Græske Specialiteter og hver gang har jeg fået den lækreste olie og smagsfulde oliven, man kan smage det er kvalitet. Jeg har også købt de flotteste tapas brætter i to forskellige størrelse, de bliver brugt meget, nemme at rengøre og de er stadig ligeså flotte som da jeg købte dem.
Jeg har altid fået en virkelig god vejledning og god service.

Svar fra Græske Specialiteter
Vi har købte nogle lækre glasbrikker/drinksbrikker i oliventræ inklusive holder. Meget fine og dekorative og lækker kvalitet. Brikkerne er dog lidt til den lille side, så det er ikke til de store vinglas, men til de mindre glas og vandglas går de fint :)
Vi kan også anbefale Græske Specialiteters vinpropper med kork - de er så fine at man ligefrem har lyst til at lade en sjat være i flasken, så man kan anvende propperne :)
Bestilling og levering var alt sammen fint.
En mulighed for hjemmelevering i stedet for "bare" til pakkeboks, ville give den sidste stjerne :)
Tak for en god oplevelse :)

Svar fra Græske Specialiteter
Det er meget fine produkter, som jeg er rigtig glade for🙏🏻🥰
Selve handlen gik helt perfekt🤩hurtigt og nemt😊

Græsk økologisk timianhonning har
Høj renhed,
Særlig smag og aroma
Medicinske egenskaber: Antibakteriel, styrker immunforsvaret, lindrer halsen og hjælper fordøjelsen.
Det er Økologisk og uden tilsætningsstoffer.

Fin hjemmeside
God service og hurtig levering

Svar fra Græske Specialiteter
Grækenland et dejligt sted super god mad søde mennesker som du kommer i kontakt med.
Der hvor vi boede som var oppe i bjergene en fantastisk udsigt. Værtsfolkene var så venlige og serverede fantastisk god morgenmad som var varierende hver dag med bland andetappelsin presset juice fra egne appelsin plantage. Hver aften fik vi super dejlig aftensmenu som også var forskellige udefra engens råvarer. Super dejlig oplevelse afslappede og alligevel var vi i fokus.
Et sted vi ønsker at komme igen.

Svar fra Græske Specialiteter
Hos græske specialiteter får jeg den bedste biodynamisk oliven olie, rigtig god rå oliven , rigtig god kvalitet valnødder . Faktisk, alle varerne er det bedste kvalitet . Varerne kommer hurtig og sikkert frem til min nærmeste indkøbscentre med Gls . Hos Dorte , græske specialitet , er det altid med rettidig omhu . Tak , Dorte, for din dejlig oliven olie, oliven og valnødder og mere. Jeg har handlede hos Dorte i mange år .

Svar fra Græske Specialiteter
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.