Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Varer, der helt lever op til mine forventninger og til varebeskrivelsen. Varer af høj kvalitet. Varerne leveres hurtigt og præcist. Nedkølet og godt emballeret. Alt OK! Ikke sidste gang jeg handle... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Matvaregrossist

Skrevet av virksomheten

Hos GOURMET ENGROS er vores filosofi at levere de ypperste råvarer i verden og i tæt samarbejde med producenterne og nogle af Skandinaviens bedste restauranter, udvider vi hele tiden vores sortiment. Nøgleordene hos GOURMET ENGROS er gennemsigtighed, kvalitet, bæredygtighed, sporbarhed, innovation og tillid. Vi stræber efter perfektion, det vil sige at vi stiller os ikke tilfredse med middelmådighed og det gælder både indenfor vores sortiment og service.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin oplevelse at handle hos Gourmet…

Fin oplevelse at handle hos Gourmet Engros - der var farveforskelle på nogle varer, men personalet var lynhurtige til at hjælpe med ombytning. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. Venligt og hjælpsomt personale og hurtig levering

6. mars 2026

Gourmet Engros er fantastisk

Jeg har lige endnu en gang fået leveret caviar og pluma fra Gourmet Engros og endnu en gang kan jeg konkludere, at såvel deres service som deres varer er af helt ekstraordinær og sublim standard. Også denne gang var Jacob helt enestående. Både hans faglige rådgivning og hans helt unikke og personlige hjælp i relation til at finde de bedst mulige råvarer, var som altid fantastisk.

23. februar 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Godt køb - men salg af foie gras trækker ned.

Købt bl.a. overtrækschokolade flere gange. Bestilling og levering fungerer perfekt og hurtigt. Varerne var af en rigtig fin kvalitet. Grunden til det ikke bliver 5 stjerner, er fordi Gourmet Engros sælger Foie Gras, hvilket jer er stor modstander af.

3. februar 2026

En god oplevelse

Varerne leveres hurtigt og præcist. Nedkølet og godt emballeret.
Alt OK!
Ikke sidste gang jeg handler hos Gourmetengros.

22. januar 2026

Bestilling

Hjælpsom mailkorrespondance, hurtig levering - godt pakket med masser af is 🙂👏

10. november 2025

Fantastisk service

Gode produkter og service i topniveau. Der var et uheldigt problem med en vare jeg fik tilsendt, men de hjalp med det samme, hvilket gjorde det til en rigtig god oplevelse.

10. desember 2025

Alt i top

Alt i top. Bedre kan det vel ikke gøres.

7. desember 2025

Hej Peter.
Tusind tak for din anmeldelse og vi er rigtig glade for at varerne og leveringen spillede :) Vi håber at se dig tilbage en anden god gang :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super nem og hurtig levering.

Super nem og hurtig levering.

3. desember 2025

Hej Emil.
Tusind tak for din anmeldelse og vi er rigtig glade for at leveringen spillede :) Vi håber at se dig tilbage en anden god gang :)

Lidt lang ekspeditionstid

Varen var/er god. Hurtig transport. Lidt lang tid fra ordreafgivelse til afsendelse fra gourmet engros.

27. oktober 2025

Hej P.Gug-Kjeldsen.

Åh da vi først modtog din ordre 15.30 torsdag d. 23 oktober og har deadline 12.00 kunne vi ikke nå at få din ordre med denne dag desværre og da vi ikke sender pakker ud om fredagen grundet risiko for at de så skal ligge en hel weekend på et lager så sender vi først mandag og din pakke var så fremme tirsdag :)

Hvis det i fremtiden haster med levering så kan du altid ringe på 47474729 så skal vi nok få din ordre afsted fredag også :)

Vi takker stadig for de 4 flotte stjerner og håber at se dig tilbage på shoppen en anden god gang :)

TEAM GOURMET ENGROS

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lækkert produkt til en fin pris og…

Lækkert produkt til en fin pris og hurtig levering. Vil handle igen

21. oktober 2025

Hej Mikael.

Alt perfekt

Alt perfekt - kombineret med personlig og kompetent service.

24. oktober 2025

Hej Per.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid prima varer og lynhurtig…

Altid prima varer og lynhurtig betjening. Levering dagen efter bestilling!

26. september 2025

Hej Marius.

Virkelig god kundeservice

Var for sen ude med at få sendt dagen efter (fredag hvor de normalt ikke sender). Dette var jeg helt indforstået med. Men de ville gerne sende den og jeg havde pakken allerede om lørdagen. Det er første gang jeg handler med dem og det er bare virkelig god kundeservice.

19. september 2025

Hej Chris.
Vi er virkelig glade for at vi kunne hjælpe og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Hurtigt service

Hurtigt service, super kvalitet og levering som forventet

20. september 2025

Hej Bjarne.
Vi er glade for at alt gik som det skulle og vi håber at se til tilbage en anden god gang :)

Elsker Felchlins chokolade!

Skønne varer - hvis de førte Felchlis Pralinosa F ville de have fået 10 stjerner :-)

11. september 2025

Hej Lærke.
Jamen så får vi da Pralinosa hjem :P den lander om ca. 4 uger og er i produktionen hos Felchlin as we speak :D

Hold øje med den på shoppen i midt November ca.

Tak for din anmeldelse og vi håber at se dig tilbage i shoppen en anden god gang.

Team GOURMET ENGROS

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv