Se hva andre synes
Varer, der helt lever op til mine forventninger og til varebeskrivelsen. Varer af høj kvalitet. Varerne leveres hurtigt og præcist. Nedkølet og godt emballeret. Alt OK! Ikke sidste gang jeg handle... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos GOURMET ENGROS er vores filosofi at levere de ypperste råvarer i verden og i tæt samarbejde med producenterne og nogle af Skandinaviens bedste restauranter, udvider vi hele tiden vores sortiment. Nøgleordene hos GOURMET ENGROS er gennemsigtighed, kvalitet, bæredygtighed, sporbarhed, innovation og tillid. Vi stræber efter perfektion, det vil sige at vi stiller os ikke tilfredse med middelmådighed og det gælder både indenfor vores sortiment og service.
Kontaktopplysninger
H.C. Ørsteds Vej 10, 7000, Fredericia - Denmark, Danmark
- info@gourmetengros.com
- gourmetengros.com
Fin oplevelse at handle hos Gourmet…
Fin oplevelse at handle hos Gourmet Engros - der var farveforskelle på nogle varer, men personalet var lynhurtige til at hjælpe med ombytning. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. Venligt og hjælpsomt personale og hurtig levering
Gode produkter af god kvalitet
Gode produkter af god kvalitet, samt hurtig levering
Hurtig og perfekt levering
Hurtig og perfekt levering, tak.
Gourmet Engros er fantastisk
Jeg har lige endnu en gang fået leveret caviar og pluma fra Gourmet Engros og endnu en gang kan jeg konkludere, at såvel deres service som deres varer er af helt ekstraordinær og sublim standard. Også denne gang var Jacob helt enestående. Både hans faglige rådgivning og hans helt unikke og personlige hjælp i relation til at finde de bedst mulige råvarer, var som altid fantastisk.
Godt køb - men salg af foie gras trækker ned.
Købt bl.a. overtrækschokolade flere gange. Bestilling og levering fungerer perfekt og hurtigt. Varerne var af en rigtig fin kvalitet. Grunden til det ikke bliver 5 stjerner, er fordi Gourmet Engros sælger Foie Gras, hvilket jer er stor modstander af.
En god oplevelse
Varerne leveres hurtigt og præcist. Nedkølet og godt emballeret.
Alt OK!
Ikke sidste gang jeg handler hos Gourmetengros.
Bestilte caviar og sikken Fantastisk…
Bestilte caviar og sikken Fantastisk kvalitet og service. Ikke sidste gang jeg bestiller hos jer.
Hver gang jeg handler hos jeg er det…
Hver gang jeg handler hos jeg er det altid verdensklasse varer, tusind tusind tak
Bestilling
Hjælpsom mailkorrespondance, hurtig levering - godt pakket med masser af is 🙂👏
Fantastisk service
Gode produkter og service i topniveau. Der var et uheldigt problem med en vare jeg fik tilsendt, men de hjalp med det samme, hvilket gjorde det til en rigtig god oplevelse.
Super service.
Hurtig levering i kølesikret kasse.
Alt i top
Alt i top. Bedre kan det vel ikke gøres.

Svar fra GOURMET ENGROS
Super nem og hurtig levering.
Super nem og hurtig levering.

Lidt lang ekspeditionstid
Varen var/er god. Hurtig transport. Lidt lang tid fra ordreafgivelse til afsendelse fra gourmet engros.

Svar fra GOURMET ENGROS
Lækkert produkt til en fin pris og…
Lækkert produkt til en fin pris og hurtig levering. Vil handle igen

Alt perfekt
Alt perfekt - kombineret med personlig og kompetent service.

Svar fra GOURMET ENGROS
Altid prima varer og lynhurtig…
Altid prima varer og lynhurtig betjening. Levering dagen efter bestilling!

Virkelig god kundeservice
Var for sen ude med at få sendt dagen efter (fredag hvor de normalt ikke sender). Dette var jeg helt indforstået med. Men de ville gerne sende den og jeg havde pakken allerede om lørdagen. Det er første gang jeg handler med dem og det er bare virkelig god kundeservice.

Hurtigt service
Hurtigt service, super kvalitet og levering som forventet

Elsker Felchlins chokolade!
Skønne varer - hvis de førte Felchlis Pralinosa F ville de have fået 10 stjerner :-)

Svar fra GOURMET ENGROS
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.