Het duurde erg lang voordat we de producten hebben ontvangen. Daar we de producten eerder nodig hadden zijn we gaan zoeken en bij Hornbach waren exact dezelfde producten ter beschikking voor nog geen... Vis mer
Goed materiaal en snel verzonden/bezorgd. Het enige verbeterpunt is dat je geen reactie krijgt als je een mail stuurt. 12-06-2024, het verbeterpunt is heel snel opgepakt door een excuus, een terugb... Vis mer
Na een week na de bestelling had ik het product nog niet ontvangen. Contact gezocht en daar werd meteen aangegeven dat ik het al in huis had moeten hebben. Vervolgens werd er gelijk een nieuw produc... Vis mer
Stop met ketting besteld en werd snel geleverd. Helaas was de ketting niet meegeleverd, maar na contact te hebben gehad hebben ze direct de ketting opgestuurd en dus was die ook gauw binnen. Supe... Vis mer
De webshop voor al uw gootsteen accessoires! Alles op voorraad en zeer snel geleverd!
Veerpolder 21, 2361 KX, Warmond, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 37 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Tot op heden nog niets ontvangen, wel betaald. Bestelbevestiging wel ontvangen en ook dat het verzonden is.
Wanneer het komt is niet te traceren.
Het heeft lang geduurd maar afgelopen zaterdag 10 mei is het toch nog aangekomen.

Svar fra Gootsteenstop.nl
Op zich kreeg ik mijn levering zeer snel. Helaas was het de verkeerde maat. Ik heb toen een mail gestuurd om deze eventueel te ruilen. Ik heb hier geen antwoord op gekregen. Vervolgens heb ik dan al nieuwe besteld.
Helaas passen deze dus ook niet. Ik heb nu 4 stoppen die ik wil retourneren.. Hoe kan ik contact opnemen met jullie??
Tot op heden nog niks gekregen, besteld op 18 april inmiddels de 23ste. Hoor ook niks neer

Goedendag,
we hebben de verkeerde gootsteenstoppen ontvangen, er staat geen telefoonnummer op de site en op de mail wordt niet gereageerd.
Hoe lossen we dit op?

Svar fra Gootsteenstop.nl
Via het internet besteld, snel via de post, de spullen in huis.
zeefje was geplet toen die aankwam anders een 5 ster scoor
De maten op de website, kloppen. Meten is ook weten, zeefje past perfect, goede kwaliteit, makkelijk besteld en netjes verpakt bezorgd