GoLittle er et lydunivers for børn, som gør børn og voksne klogere og mere nysgerrige påverden omkring os! Tak for det🙏🏽
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Ungerne elsker at lytte til podcast og der er mange forskellige at vælge mellem. Og når vi kører bil hører lytter vi også. De er også ret fangende for voksne. Samt en fantastisk kundeservice. Hurtig... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
GoLittle PLAY er Danmarks eneste podcast-app kun til børn. Masser af nye podcasts hver uge om alt fra dyr til fodboldstjerner, nyskrevet børnefiktion og godnathistorier. Hør bl.a. Dyrenes DYBESTE Hemmeligheder med Anders Kofoed og Go' nat med Lola, hvor Danmarks bedste familievejleder, Lola Jensen, hver aften siger godnat og putter børn over hele landet.
Kontaktopplysninger
Njalsgade 23C, 2300, København S, Danmark
- 71 96 97 37
- hej@golittle.dk
- golittle.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
GoLittle er et lydunivers for børn
Jeg bestilte en bog
Jeg bestilte en bog, som kom to dage efter, leveret i min postkasse🤗 meget tilfreds👏🤗
Den bestilte bog kom i løbet af 4 dage
Den bestilte bog kom i løbet af 4 dage, Dyrenes dybeste hemmeligheder er en dejlig bog. Min bedste anbefaling herfra både til bogen og Golittle.
Kæmpe fans herhjemme!
Vores børn på 8, 5 og 3 år er alle meget glade for den her app! Især den ældste er storforbruger og er kæmpe fan af sports podcasts og videns podcasts - han har virkelig lært meget af at lytte med! Alt er fortalt på en børnevenlig, nem og spændende måde

Mine børn på 9+11 elsker GoLittlePlay
Mine børn på 9+11 elsker GoLittlePlay. Dreng på 11 elsker naturvidenskabog dyr. Pige på 9 elsker gode historier. Det finder de her. Og de elsker det.

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Jeg fik hjælp til bestilling og…
Jeg fik hjælp til bestilling og betaling uden for åbningstid via mail 👍

Helt igennem fantastisk univers
Helt igennem fantastisk univers! Vi bestilte 'Dyrenes dybeste hemmelighed' og ikke nok med den blev leveret hurtigt, så var der en fin lille besked med og endnu bedre er at bogen er helt vildt god! Min 10 årige søn var så fordybet I bogen at han læste den på et par dage 🫶

Forespørgsel om
Forespørgsel om
En bestemt børnebog. Meget venligt og hurtigt svar

Rigtig god service
Rigtig god service. Er nemme at komme i kontakt med og der svares hurtigt tilbage😄været i kontakt med dem over flere dage.

Sjov og lærerig bog
Sjov og lærerig bog. Levede helt op til mine forventninger.
Hurtig og præcis levering

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Ungerne elsker at lytte til podcast og…
Samt en fantastisk kundeservice. Hurtig svar, god hjælp og meget nærværende. Anbefaler alle med børn at lytte med.

Personlig og professionel
Rigtig god support ved fejlmail fra mig. Personlig og hurtig respons - og hurtig levering

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Er fuldt ud tilfreds med GoLittle…
Er fuldt ud tilfreds med GoLittle PLAY.Altid venlig respons

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Mange timers underholdning for pengene.
Kundeservice har jeg oplevet helt fantastisk, da jeg havde problemer med at få app'en til at virke. Der var svar i weekenden om aftenen, hvilket jeg slet ikke havde forestillet mig.
Vi er så småt ved at lære at bruge app'ens muligheder af både lydbøger og podcasts. Indtil nu er det primært godnathistorier og stille musik ved sengetid, men forventningen er, at vi kan få glæde af meget mere i hyggestunder med tegning el lign til en god bog/historie. Der ser ud til at være virkelig meget forskelligt og for enhver smag.
Rigtig god app, fordi der er så meget indhold, når man har et barn der vil have ny historie hver gang 😄

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Super service og kanon platform
Super service omkring problemer med login. Derudover er GoLittle Play det bedste lydunivers for børn vi har prøvet. Vi har været faste kunder i mange år, og vil være det mange år fremover. Intet andet har kunne nå hverken indhold eller platform til sokkeholderne. Dertil er prisen super fair.

Super professionel virksomhed
Super professionel virksomhed - dem kan du stole på!

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Bring lavede kludder og valgte at…
Bring lavede kludder og valgte at afleverer den 45 min i bil fra hvor jeg bor
Henvendte mig til GoLittle og de undersøgte sagen og vendte tilbage ; at jeg ikke skulle vente, de ville sende en ny bog
God service 👍
Har før prøvet selv, at måtte kontakte leveringsselskabet og det kan være næsten umuligt, at komme til rette med dem

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Jeg gjorde brug af fortrydelsesret og…
Jeg gjorde brug af fortrydelsesret og fik udsøgt service og venlighed

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Fik super god service ved køb.

Bedste service♥️
Jeg bestilte en bog til mit barnebarn og var mega stolt over at have købt præcist den bog da jeg var sikker på at det lige var noget for ham. Om aftenen fortalte jeg min datter om mit gode køb og det må have været godt, for hun havde købt den samme. Øv øv. Skyndte mig at skrive til GoLittle for at høre om jeg kunne annullere min ordre. De var meget søde og forstående. I samme minuttal som jeg sendte første mail modtog jeg mail retur. Og derefter besked på at min ordre var blevet annulleret pengene ikke trukket. Super god service. Skal nok støtte jer en anden gang. Hilsen den tossede mormor

Svar fra GoLittle PLAY | Podcasts og lydbøger. Kun til børn.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.