Wij zijn met gans de familie al vele vele jaren fans en fervente kopers/gebruikers van de goliath that's life puzzels. Wat we er wel vervelend aan vinden is 1. dat er op de website van Goliath geen ov... Vis mer
Se hva andre synes
Ze hebben erg leuke spelletjes, onze jongste zoon was met 2,5 jaar al helemaal fan van de hamburger varken en Banana Joe. Helaas waren we 1 hamburger kwijt geraakt, echt nergens meer te vinden. Via In... Vis mer
Een warme douche voor de service afdeling van Goliath games ivm een garantie kwestie met betrekking tot ons rummikub spel. Top afgehandeld wij wachten op aankomst van de beloofde goederen. G... Vis mer
Het pootje van het plankje van Rummikub was al tijden stuk. Hielden het overeind met koffiekopjes, etc. Op doos of spelregelboekje zag ik dat de website losse onderdelen verkoopt. En inderdaad: voor e... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bekijk onze webshop voor reserveonderdelen en andere producten.
Kontaktopplysninger
Vijzelpad 80, 8051 KR, Hattem, Nederland
- 038 444 3093
- info@goliathgames.nl
- goliathgames.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastische service en snelle…
Fantastische service en snelle levering!
Na een uiterst vriendelijk telefonisch contact ook het volgende artikel snel in huis!!
Bestelde materialen waren goed verpakt.
Super snel geleverd met een nette prijs.
Super snel geleverd.
En heel fijn dat onderdelen los leverbaar zijn, tegen een goedkope, normale prijs.
Ons Tik Tak Boem spel werkt weer!
Bedankt voor de uitstekende Service.
Wat een service geweldig.
Wat een service geweldig.
Miste een paar steentjes van Triominos; binnen no time in huis!
Goede en snelle service een vraag word…
Goede en snelle service een vraag word snel beantwoord goede levering zeer tevreden
Een kwalitatieve service
Een kwalitatieve service maakt deze webshop geweldig! Ik had een fout gemaakt in de bestelling en een harde deadline voor het geven van een kerst cadeau. De webshop heeft meteen mee gehandeld zodat ik het cadeau als nog op tijd kon geven.
Dank hiervoor!
Snelle levering en goed product
Kwam binnen paar dagen binnen.
Makkelijk bestellen snel en correct…
Makkelijk bestellen snel en correct geleverd echt top
Snelle levering.
Top levering van reserve plankje
Heel fijn dat we een reserve plankje van Rumikub konden bestellen want het speelde erg lastig toen er een kapot was gegaan.
Speelgoed aan kunnen vullen.
Op 28 december 2023 heb ik vier…
Op 28 december 2023 heb ik vier Rummikub plankjes besteld. Wel direct een ontvangstbevestiging ontvangen en na 4 dagen een mailtje dat de bestelling is afgerond, maar tot op heden (5 januari) niets ontvangen! Volgens de website zou levering plaatsvinden na 1-3 dagen... Na het plaatsen van deze review kreeg ik een verklaring van Goliath over problemen met de labelprinter, waardoor vertraging was opgetreden en dat mijn bestelling onderweg was. Die ontving ik inderdaad twee dagen later. Netjes opgelost dus!

Svar fra Goliath Webshop
Levensduur stiften
De levering van de stiften ging vlotjes, ook de prijs is prima. De stiften zelf zijn wel erg snel leeg, moet nu al een derde set aanschaffen. Helaas nu ook uitverkocht. Heb t spel een keer of 3 a 4 gespeeld, waarna de kwaliteit achteruit gaat of helemaal leeg zijn. Bij de levering van t spel deden al 1 stift t niet.verder hilarisch spel.
Bestelling werd vlug geleverd.
Alles werd vlug verzonden. Heb alleen een probleem gehad tijdens de bestelling. Heb nochtans in lijst de blauwe 8 aangeduid, maar op bestelbon stond joker. Had dat moeten zien en veranderen. De blauwe 8 is gisteren besteld.
Deel van de bestelling mist
Deel van de bestelling mist. Ik had gemaild hierover maar nog steeds niks gehoord.

Svar fra Goliath Webshop
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.