Bliver kimet ned af deres mødebookere. Havde endda en gang sagt ja til et møde - og alligevel bliver de ved med at ringe og forsøge at booke møder.
Kan ikke anbefale at bruge dem på deres kurser omkring e learning forældet og kan ikke benyttes i Goggle i dag, da det er forældet. samt vi forsøgte flere gange at komme i kontakt med dem forgæve... Vis mer
Se 30+ online kurser i digital markedsføring udarbejdet af Danmarks førerende eksperter. Certificering og hjælpeforum. Se mere.
Telefonvej 6, 2860, Søborg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare

Svar fra Golearn.dk
Gode og relevante kurser, der formidles proffesionelt.

Svar fra Golearn.dk
Jeg har forgæves på enhver tænkelig måde prøvet at opsige mit abonnement - det er UMULIGT - jeg har modtaget et par e-mail om at deres kundeservice arbejder på min henvendelse men intet sker udover at de fortsætter med at trække penge på mit kort. Jeg overvejer politianmeldelse som eneste mulighed for at komme ud af mit abonnement.

Svar fra Golearn.dk
Jeg har nu i 3 måneder prøvet at få svar fra deres kundeservice, men uden held. Jeg har skrevet 4 mails uden at få så meget som et svar. Jeg har en længere korrespondance, gennem vores abonnement, som vi betaler til og vil derfor gerne have et skriftligt svar.
Jeg vil ikke anbefale virksomheden til andre.

Svar fra Golearn.dk
GoLearns læringsplatform er utrolig nem at bruge og fyldt med mange spændende kurser i høj kvalitet. Konceptet er meget smart. Jeg har særligt set kurserne vedr. AI & ChatGPT, som har givet mig en masse ny viden. Det er nemt at tage kurserne, når det passer ind i min hverdag. Kurserne er ikke lange, de er for øvrigt delt op i mindre afsnit. Det er en smart måde at give mine kollegaer flere kompetencer.

Svar fra Golearn.dk
Jeg har i 6 mdr. nu forsøgt at få mine penge retur for et abonnement de ikke har ret til at fortsætte med at trække betaling for. Hver gang jeg taler/skriver med dem får jeg den besked at de vil se på det, men intet sker.
Jeg vil ALDRIG anbefale sådan et firma til nogen

Svar fra Golearn.dk
Vi har haft et samarbejde med GoLearn ApS, som desværre har været præget af betydelige problemer – ikke mindst på den administrative side.
I løbet af samarbejdet modtog vi gentagne gange fakturaer, kreditnotaer og rykkere med fejl og indbyrdes modstridende oplysninger. På trods af gentagne henvendelser fastholdt GoLearn skriftligt, at faktureringen var korrekt, hvilket senere viste sig ikke at være tilfældet. Først efter mange måneder blev forholdene endeligt korrigeret.
Derudover oplevede vi en meget formalistisk tilgang til kontraktvilkår, som stod i kontrast til den måde, samarbejdet i praksis blev håndteret på, og som gjorde det unødigt vanskeligt at få en rimelig og professionel afslutning.
Samlet set har oplevelsen været tidskrævende, frustrerende og langt under det niveau, man bør kunne forvente af en professionel leverandør. Vi er nu tæt på 100.000 kr. fattigere uden at have fået noget som helst for pengene. Kurserne er elendige, forældet og skamløst ringe. Vi kan derfor ikke anbefale GoLearn til virksomheder, der ønsker klare aftaler, korrekt fakturering og ordentlig opfølgning.

Svar fra Golearn.dk
Golearns primære fokus er at få tegnet et abonnement og ikke at få løftet kompetencerne i virksomheden.
Jeg havde en klar oplevelse af den velkendte abonnements fælde, hvilket kostede os 30.000 kr. for ingenting

Svar fra Golearn.dk
Τα τέστ και οι σημειώσεις είναι γεμάτες λάθη. Αυτά που υπόσχονται για τον διαγωνισμό ασεπ ειναι πολύ καλά για να είναι αληθινά και δεν μπορεί κάποιος να πει την άποψη του σε κανένα φορούμ. Η μετριότητα έχει πολυ υψηλό κόστος. Και κλείνουν τους σερβερ τους για να ενημερώσουν το σύστημα πλέον χωρίς ενημέρωση.
Rettelse i anmeldelsen. Der skal selvfølgelig være plads til at lave fejl. Derfor er det skønt når fejl bliver imødekommet og der bliver rettet op på det. Tak for den fine kompensation! :-)
Fik lovet en rabatkode til en af deres kurser til en værdi på ca. 2200 kr. da jeg købte adgang til deres platform. Nu har jeg ringet og skrevet til dem min. 5 gange og fulgt op på hvornår den kom. Får en sød tilbagemelding hver gang, men ikke nogen KODE! Det er meget skidt at jeg skal bruge så meget tid og energi på at følge op på at få et produkt jeg købt / de har lovet mig. IKKE godt nok!!!!

Svar fra Golearn.dk
En behagelig samtale med en høflig sælger - han gjorde købet let og uproblematisk
En stor del af materialet er forældet og er dermed ubrugeligt. Jeg vil ikke anbefale andre at købe adgang til kurserne.
LET OG LIGE TIL, SÅ MÅ VI SE OM DET ER LIGE SÅ LET AT AFMELDE SIG KURSET.
Super fed måde at blive opdateret på alt det nye - jeg har brugt kurserne på Microsoft produkterne og er super tilfreds.
Kunne måske godt bruge flere kurser som går i dybden på OneNote... Men det skal ikke koste stjerner :-)
Det blev desværre til en dårlig oplevelse for mig. Havde kigget på golearns kurser i lidt tid og tilmeldte mig så endelig med de første 7 dage gratis for lige at teste det af. Og selvom jeg logger på og der under min profil står jeg har fuldt medlemsskab, kan jeg ikke få adgang til nogle af kurserne - jeg får hele tiden besked om at jeg skal have medlemsskab. Jeg har logget af og på, prøvet på forskellige computere og gav det også et skud på mobilen hvor første side slet ikke kunne loade rigtigt, den stod bare og blinkede og jeg kunne ikke benytte menuen heller. Til sidst gav jeg op. Men den oplevelse kan ingvert fald ikke anbefales.

Svar fra Golearn.dk
Jeg ville gerne give den 5 stjerner men syntes der mangler fler videor indenfor restaurationsbranchen!
Virkelig god kundeservice hos Golearn.
Jeg lagde et opslag op på linkedin om hjælp til excel.
Indenfor 1 time, bliver jeg ringet op, har en god samtale med Lucas og er nu sat op med en gratis prøveperiode, på lige præcis det jeg søgte hjælp til.
Tak for jer <3
En del gode oplæg og kurser. Dog er kurserne svingende, alt efter hvem der holder oplægget. Det er trist og det kunne virkelig have været bedre. Måske der skal en konkurrent til, før i bliver rigtig gode. JEg håber