Golden BBQ Anmeldelser

4,9

Prima levering van de lekkere saté kruiden Zelfs een proef sachet gekregen om de jerk kruiden ook te proberen

Erg snelle verzending Goed ingepakt met een kleine verassing De kruiden hebben een erg mooie luxe verpakking En de kipkruiden echt top Heerlijk. Nu de rest nog uitproberen haha Ga hier zeker... Vis mer

Op tijd geleverd met een persoonlijke kaart van diegene welke de order heeft verwerkt. Smakelijke rubs. Een kleine opmerking, de Hamburger rub is niet echt bijzonder. Kan oon een persoonlijke sm... Vis mer

Na bestelling van de golden BBQ sate en burger de verzending snel en correct ontvangen. De golden sate is HEERLIJK, de burger als gehaktbal ook. Dus zeer tevreden over deze produkten. Ga zeker meer... Vis mer

1. Krydderprodusent

Golden BBQ - Premium BBQ Rubs

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

55 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede verpakking en netjes geleverd

Goede verpakking en netjes geleverd. De 'track & trace' gaf wel aan dat het pakketje dezelfde dag geleverd was, maar dat was een verkeerde actie van de tranporteur.

10. mars 2026

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles netjes is aangekomen. En bedankt voor je begrip rondom de verwarring in de track & trace.

Super kruiden

Duidelijke website, makkelijk besteld. Snel geleverd, en de smaak van bv de saté kruiden is hemels.

25. februar 2026

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je review, John! Leuk om te horen dat de Golden Sate zo goed in de smaak valt.

Renzo van Golden BBQ

Top rub voor veel gerechten

Zalige rub ,ze hebben een passie voor een heerlijke combi van kruiden ..aanradertje

13. februar 2026

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je mooie woorden! Altijd leuk om te horen dat onze rubs zo gewaardeerd worden.

Snelle verzending

Ik heb de proef rubs besteld als kadotje voor mn man onder de kerstboom. Hij was er helemaal blij mee. De rubs waren snel verzonden

10. desember 2025

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat de rubs zo goed ontvangen werden als cadeau.

Goede website

Goede website en bij aflevering leuk kaartje met een extra sample

8. desember 2025

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je mooie review! Altijd leuk om te horen dat de kleine extra's gewaardeerd worden.

Goed ontvangen als kerstcadeau

Goed ontvangen als kerstcadeau. Zag er netjes en verzorgd uit!

8. desember 2025

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je review, Brenda! Leuk om te horen dat het kerstcadeau zo goed ontvangen werd.

Hele fijne en aardige klantenservice

Hele fijne en aardige klantenservice
Heerlijke producten
Toevallig? Al meerdere keren een sample bij mijn bestelling ontvangen!
Wij raden hun rubs en shop dan ook zeker aan

3. juni 2025

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je mooie review, Bianca! Wat leuk om te horen dat zowel onze producten als onze service zo goed bevallen. En nee, die samples zijn geen toeval 😉.

Golden sate mix

Hele goede avond.
Ik heb van een vriend een zak van jullie sate mix gekregen die eerst op gemaakt en nu dan zelf besteld.
Het is super lekker ook als je het even kort marineert.
Ook lekker voor bij de nasi of bami.
Dankjewel voor de persoonlijk touch heel netjes.
Groetjes Adriaan

1. september 2025

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je mooie review, Adriaan! Leuk om te horen dat je via via met onze Golden Sate hebt kennisgemaakt en daarna zelf bent gaan bestellen. En fijn dat ook de persoonlijke touch gewaardeerd wordt.

Saté en Steak rubs

Heb de rubs al eerder gebruikt, deze waren zo goed bevallen dat ik ze weer hebt besteld. (saté en steak rub)

10. august 2025

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je review! Extra leuk om te horen dat de rubs zo goed bevielen dat je opnieuw hebt besteld.

Top rubs 123

16. august 2025

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je review, Bas! Fijn om te horen dat de rubs goed bevallen.

Renzo van Golden BBQ

Snelle levering met een persoonlijk…

Snelle levering met een persoonlijk kaartje en een extra probeerzakje rub.

6. august 2025

Svar fra Golden BBQ

Bedankt voor je review, Marco! Leuk om te horen dat ook het kaartje en de extra sample gewaardeerd werden.