Banner for Golden Athlete

Golden Athlete Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag skulle vilja hylla Tina i Norrköping för hennes fantastiska service och kunskap. Varje gång får jag en sådan fantastisk hjälp och råd och hon visar alltid leende på läpparna och enorm kunskap och... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service och ett genuint bemötande varje gång. Ett extra stort tack till butikschefen Tina, som med sin kunskap, värme och professionalism skapar en trygg och välkomnande upplevelse för all... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tycker själva butiken i Norrköping är bra. Bra produkter. Finns något för alla. Men framförallt kunskapen och servicen man får av Tina, professionellt bemötande och man får allt känslan att kunden är... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag hade beställt utav er via hemsidan. Det stod att det fanns 2 st kvar av produkten jag ville ha i min smak, men det visade dig att det bara fanns 1 smak kvar så golven athleets personal ringde upp... Vis mer

Informasjon om virksomheten

5. Helsekostbutikk
  6. Butikk med sportsklær

Om Golden Athlete

Skrevet av virksomheten

Golden Athlete är Sveriges största kedja inom sportnutrition. Hos oss hittar du ett brett utbud av proteintillskott, aminosyror, kreatin, vitaminer, träningskläder, shakers och utrustning som gör varje träningspass lite bättre. Oavsett om du tränar för att bygga muskler, öka uthålligheten eller bara må bättre i vardagen finns vi här för att guida dig rätt.

Vi brinner för träning, resultat och en aktiv livsstil. Därför erbjuder vi produkter från marknadens mest uppskattade varumärken inom sportnutrition och fitness. Våra butiker och vår e-handel är skapade för att göra det enkelt och inspirerande att handla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet. Du har viljan – vi har kunskapen, sortimentet och stödet du behöver för att lyckas.

Vårt mål är att ge dig produkter som inte bara levererar effekt, utan också stärker motivationen och gör din träningsresa roligare. Tusentals nöjda kunder väljer Golden Athlete varje månad tack vare vårt utbud, priser och service. Utforska allt vi erbjuder och låt oss hjälpa dig att bygga en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv – varje dag.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

171 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal, ingen press för att köpa varor. Har alltid kvalitet på varorna och säkerställer att kunderna känner sig trygga. Mycket bra!

6. mars 2026

Svar fra Golden Athlete

Tack för ditt fina omdöme! 😊

Allmänt schysst butik

Schysst leverans tid, bra service, bra produkter

25. februar 2026

Hej Elias,

Tack för att du tog dig tid att skriva! 🙌 Hoppas produkterna fortsätter leverera för dig.

Hej Sara,
Stort tack för de fina orden ❤️ Vad roligt att höra att du haft så bra upplevelser hos Tina och teamet. Vi ska se till att hon får läsa detta.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra service både på nätet och butiken i…

Bra service både på nätet och butiken i Örebro.

22. februar 2026

Svar fra Golden Athlete

Tack för att du delar med dig 🙌 Kul att både e-handeln och butiken i Örebro levererar för dig. Välkommen åter!

Personalen var väldigt trevlig

Personalen var väldigt trevlig, gav ett varmt välkomnande samt väldigt kunnig.

Bra butik med stort utbud

16. februar 2026

Hej Leo,

Tack för ditt fina omdöme!

Varmt välkommen åter ☺️

Super super super duper

11. februar 2026

Hej Jennna!

Tack för ditt grymma betyg 🙌 🌟 Välkommen åter ☺️

Om gymväskan och sportjacka

Jag blev väldigt glad, för jag fick ett tydligt svar från oss. Jag lovade mig själv att vara eran kund i framtiden.
Tack. 👍🙏

11. februar 2026

Svar fra Golden Athlete

Vad roligt att läsa, tack för ditt meddelande! 😊 Det är jättekul att ditt ärende kunde lösas smidigt, och vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Du är varmt välkommen tillbaka när som helst.

Min bästelning kom inom 2 dagar

Min bästelning kom inom 2 dagar.

29. januar 2026

Svar fra Golden Athlete

Härligt att höra! 😊 Alltid skönt när paketet dyker upp snabbt. Hoppas allt kom till användning.

Mycket nöjd

27. januar 2026

Svar fra Golden Athlete

Tack för ditt omdöme 😊 Vi är glada att allt kunde lösas smidigt. Du är varmt välkommen tillbaka!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket snabb leverans utan krångel

27. januar 2026

Svar fra Golden Athlete

Skönt när allt bara flyter på 😊 Tack för ditt grymma betyg!

Bra bemötande, bra priser

Bor långt ifrån, men man får bra erbjudanden. Jättebra bemötande också!

Svar fra Golden Athlete

Tack för ditt grymma betyg! 😊 Kul att höra att erbjudandena och bemötandet gör skillnad, även på avstånd.

Jättenöjd

Jättenöjd! Får bra förklaringar om kosttillskott som passar mig och mina behov. Har olika mål o får hjälp varje gång. Kommer alltid tillbaka rekommenderar denna butik !🤩

Svar fra Golden Athlete

Så kul att läsa! 🤩 Vi gillar verkligen att få hjälpa till över tid och anpassa efter olika mål. Tack för förtroendet, du är alltid välkommen tillbaka.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har fått tillräckligt hjälp av Tina…

Jag har fått tillräckligt hjälp av Tina i butiken gällande mina frågor om multivitaminer. Jag får alltid hjälp och som en kund så vill jag alltid handla hos er. Tack för bra hjälp och en trevlig bemötande.

Svar fra Golden Athlete

Tack för ditt grymma omdöme!😊 Vad fint att höra att Tina har kunnat guida dig på ett sätt som känns tryggt och hjälpsamt. Vi ska se till att hon får läsa detta.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Katastrof kundtjänst

Katastrof kundtjänst. Skulle lämna tillbaka några kläder som jag endast prövat i Max två min. Men när jag väl skulle lämna tillbaka de så var kvinnan vid kassan i Norrköpings affär väldigt dryg. ”vilken bra dag du valde, som att jag inte har något bättre för mig”, sa hon. Sniffande på kläderna och tog nästan inte ens tillbaka de eftersom hon trodde att jag hade tränat i kläderna som FORTFARANDE hade prislappen på. Det står 7 dagar öppetköp, ta bort det från kvittot ifall ni inte vill att folk lämnar tillbaka era varor. TH är hennes initialer, äldre kvinna.

29. januar 2026

Svar fra Golden Athlete

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är viktigt för oss att alla kunder bemöts på ett respektfullt och professionellt sätt, särskilt i situationer som rör byten och returer. Det du beskriver är inte den upplevelse vi vill att någon ska få hos oss, och sån feedback tar vi på stort allvar.

Vi vill gärna få möjlighet att följa upp detta närmare och se hur vi kan gottgöra din upplevelse. Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@goldenathlete.se
, eller att komma förbi butiken igen om du önskar, så att vi kan ta dialogen vidare på ett bra sätt. ☺️

Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Jätte trevligt bemötande

Jätte trevligt bemötande, vid ett litet fel som inträffade, snabb leverans 🙏

3. januar 2026

Hej Alexandra!
Vi uppskattar din återkoppling 🙌 Alltid välkommen tillbaka om det dyker upp något framöver.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Var tyvärr inte nöjd med produkterna, men löst med kundtjänst

Skickade tyvärr gamla proteinbars, men kundtjänst har kontaktat mig och kommit fram till en lösning.

14. januar 2026

Hej Rebecca,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi uppskattar all feedback och ser över ärenden som detta noggrant. Under perioden kring nyår var trycket i kundtjänsten högre än normalt, vilket gjorde att ditt första meddelande tyvärr inte besvarades direkt. Det är nu uppmärksammat och hanteras.

Vi är i kontakt med dig och arbetar vidare för att hitta en lösning som känns bra. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg och väl bemött genom hela processen. ☺️

Tack för att du hörde av dig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Thank you for your support

Thanks for your amazing support

31. desember 2025

Hi,
You’re very welcome! 😊 Always happy to help, don’t hesitate to reach out if you need anything else.

Best regards,

Best of the Best

Ett par av träningsbyxorna var slut och istället för att kreditera köpet ringer dom upp och frågar om jag kan tänka mig en annan modell? Vilken toppen service!!

På återseende!!!

4. januar 2026

Hej Anders!
Tack för att du delar med dig! 😊 Vi tycker det är viktigt att stämma av och hitta en lösning som känns bra istället för att bara avsluta. Kul att det uppskattades!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra sortiment av varumärken och…

Bra sortiment av varumärken och produkter. Ordrar skickas snabbt och leveranserna har gått smidigt.

27. desember 2025

Hej My!

Tack så mycket för den grymma feedbacken! Ha en superfin start på det nya året! ☺️

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv