Bardzo miła obsługa,Pan Kajetan bardzo pomocny. Kilka drobnych rzeczy sprzedanych za cenę której się nie spodziewałam. Jestem zadowolona. Pieniądze na koncie następnego dnia bez żadnych problemów. P... Vis mer
Se hva andre synes
Pan Tomasz ,przedstawiciel firmy profesjonalny ,budzacy zaufanie . Cierpliwie wyjaśnił mi wszystko co budziło moje wątpliwości . Jestem zadowolona z wyceny i szybkiego wpływu na konto. Polecam.... Vis mer
Pierwszy raz spotkałam sie z takim sposobem sprzedaży, pan byl profesjonalny i pieniądze przyszły na konto po kilku dniach ,poleciłam znajomym ,ze warto tak sprzedac cos co zalega w domu ,polecam
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Gold Adam: Wycena i skup złota w Twojej okolicy Nasi eksperci od wyceny złota podróżują po Polsce w specjalnie wyposażonym pojeździe Gold Adam. Robią krótkie postoje w wielu lokalizacjach, dzięki czemu łatwiej wycenić złoto. Po zarezerwowaniu spotkania z wyprzedzeniem otrzymasz osobistą obsługę na przystanku, który jest dla Ciebie najbardziej dogodny.
Kontaktopplysninger
Finland
- goldadam.pl
Bardzo miła obsługa,Pan Kajetan bardzo…
Pieniądze na koncie następnego dnia bez żadnych problemów.
Polecam.
Dawid to mega fajny miły i pomocny…
Dawid to mega fajny miły i pomocny jubiler, wszystko wycenione, duża wiedza. Nie myślałem że aż tyle dostanę. Super sprawa! Dzięki!
Dojezdza na miejsce
Pan Tomasz ,przedstawiciel firmy …
Bardzo polecam jestem mega zadowolona…
Bardzo polecam jestem mega zadowolona obsługa i pomoc przemiła
Szybka wycena i uczciwa negocjacja
Szybka wycena i uczciwa negocjacja. Szybko i przyjemnie. Polecam
Zaoferowano dużo wyszą cenę niż w…
Zaoferowano dużo wyszą cenę niż w Rogoźnie bardzo polecam
Bardzo dobra i szybka obsługami
Bardzo dobra i szybka obsługami. Jestem zadowolony.
Byłam mile zaskoczona profesjonalnym podejściem, polecam
Byłem zaskoczony całkiem dobrą ceną…
Byłem zaskoczony całkiem dobrą ceną skupu złota, przelew doszedł w ciągu kilku dni , tak jak było to ustalone . Bardzo wygodna forma sprzedaży.
Sprzedaż złota
Sprzedaż złota nastąpiła w profesjonalnym vanie, miałem trochę wątpliwości ale przelew przyszedł tak jak było ustalone po paru dniach.
Sprzedaz zlota
Świetna i profesjonalna obsługa jestem…
Świetna i profesjonalna obsługa jestem w szkoku ceny zaproponowanej
Dawidowi dziękujemy za miłą obsługę
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona. Pan Adam uprzejmy, konkretny. Cała obsługa super 🙂
Jestem z Trójmiasta Super
Jestem z Trójmiasta, fachową wycena, pieniądze dotarły w 2 dni. Jest ok, dobra cena za kruszec w porównaniu do innych
Calkiem OK
Troche sie balem, ze nie dostane pieniedzy mowiac szczerze. Dotarly jednak na konto po 2 dniach od sprzedazy. Bardzo mili panowie, jeden mowil po polsku drugi nie. Wycenili, nie naciskali, jedno powiedzieli ze to nie zloto a myslalem ze nim jest. W samochodzie troche dziwnie tak sprzedawac, za to odejmuje gwiazdke bo jakos ciasno. No ale cene dostalem swietna, sprzedalem wszystko co mialem a od lat zalegalo i myslalem ze jest warte kilkaset zlotych a nie ponad siedem tysiecy 😅
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa. Nie spodziewałam się,że za kilka blyskotek (nawet zepsutych) otrzymam ponad 7000 zł. Dziękuję i pozdrawiam.
Sprzedaż złota
Transfer środków został wykonany szybciej niż się spodziewałem. Mogę polecić firme z powodu dobrej wyceny i łatwości.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.