GO! High School (del af Momento Education) Anmeldelser 55

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vores datter var i Idaho i skoleåret 2023/2024. Vi føler os virkelig godt guidet og hjulpet på vej i ansøgningsprocessen af søde, dygtige og hjælpsomme medarbejdere. Vi blev løbende informeret... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Der var en rigtig god dialog med GoHigh fra starten både med vores datter men også for os forældre. De har udarbejdet god materiale og guides til udfyldelse af diverse formularer. Eneste minus er no... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde vores datter udvekslet til USA gennem GO! High School, og fik en fantastisk oplevelse og et minde for livet hermed. Gennem hele forløbet har vi følt os gudiet og støttet på meget fin vis. Go... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Utdanningskonsulent
  2. Utdanningsinstitusjon
  3. Forberedende skole til gymnas

Skrevet av virksomheten

GO! High School bliver en del af Momento Education fra 1. august 2025. To stærke brands – samlet ét sted. Samme team. Samme kvalitet. Efter 5 år som selvstændigt brand bliver GO! High School nu en del af Momento Education, som har 10 års erfaring med udveksling. Vi har altid delt værdier, tilgang og dele af vores team, og nu samler vi det hele ét sted for at gøre det endnu nemmere og mere overskueligt for dig som elev og forælder. Kvaliteten forbliver den samme! Vores Trustpilot-score bekræfter også, at vores tidligere elever og familier giver os topkarakterer, uanset om de kom ind via GO! eller Momento Education. Så er du blevet anbefalet at rejse med GO! High School, så finder du os nu på Momento's hjemmeside. Vi ses! :)

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fantastisk år!

De var gode til at finde placering i god tid. Det var et fantastisk år. Turen til New York i starten, gav mig mange venskaber som jeg stadig har idag.

Det bedste år i Usa!

3. august 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til GO! High School (del af Momento Education)

Svar fra GO! High School (del af Momento Education)

Hej Alberte, tusind tak for din gode anmeldelse, det var en fornøjelse at have dig med i programmet :)

Go High School kan varmt anbefales

Vores oplevelse med Go High School har været enormt god. Det er en organisation, der ved, hvad de har med at gøre og som virkelig ønsker at gives deres udvekslingseleverne den bedste oplevelse. De er lette at komme i kontakt med - også selvom du allerede har købt et af deres programmer. Go High School giver rigtig god hjælp samt forberedelse inden afrejse. I foråret afholder de, for dem der skal rejse, en workshop hvor både forældre og elever får stillet cases, som tidligere elever har stået i og haft udfordringer med. Udover det er der mulighed for at snakke med tidligere udvekslingselever, snakke med andre der også selv skal afsted og stille alle de spørgsmål man nu engang kunne have.

4. august 2023

USA 2022/2023

Min datter har været som udvekslingselev i USA i 2022/2023. Vi har følt os allerede ved dag 1. godt informeret og inddraget i selve oplevelse at være væk i et andet land og uden forældre. Både min datter og jeg har følt os trykt ved at tage ad sted/blive sendt ad sted. Der har været workshops og informationsmateriale til rådighed, til hvad man kan forvente som elev og som forældre. Der var også tryghed over, at alt regler og papir for at kan komme til USA er bleven overholdt. Jeg har fået hver måned et rapport af den nonprofit organisation i USA om hvordan de oplever mit barn trives. Jeg har oplevet at samarbejde imellem både GO! High School, nonprofit organisation i USA, rejseselskab, Ambassaden og os har været god, trykt og informativ hele vejen igennem. Vi anbefaler gerne GO! High School.

10. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vores datter var afsted på udveksling i…

Vores datter var afsted på udveksling i USA i skoleåret i 22/23. Det har været en kæmpe oplevelse for hende. Hun boede ved den sødeste familie, fik en masse venner og var glad for skolen og sportsaktiviteterne efter skole.
Vi oplevede ikke problemer undervejs.
Vores oplevelser med GO High school er positive, og der var tjek på ansøgningsprocessen, frister mm.
Næste år sender vi vores 2. datter afsted, igen med Go High School.

5. mai 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til GO! High School (del af Momento Education)

Svar fra GO! High School (del af Momento Education)

Kære Viola, tak for de fine ord!! Den bedste anbefaling vi kan få, er når familier vender tilbage med barn nummer 2 til os :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alletiders oplevelse og man er i de mest kompetente hænder

Den største anbefaling herfra. Vi var i de bedste hænder hos Go!High School da vores søn skulle et år til USA på high school. Super grundig screening inden opholdet og god matching med værtsfamilien. En super fin intro dag med både de unge der skulle af sted og os forældre hvor vi mødte andre der havde været af sted og som gav en masse gode råd. Vi følte os trygge gennem hele forløbet. Det kan virke som en stor investering men det er alle pengene værd. Vores søn har haft et fantastisk år og fået en amerikansk familie for livet.

14. juni 2023

Godt værtsfamilie match

Vi havde vores datter afsted til Missouri USA i skoleåret 2022/23. Hun havde et fantastisk år og matchet med familien var super og tak til GHS og deres lokale samarbejdspartnere for det forarbejde. Inden hun tog afsted virkede GHS meget professionelle og proaktive på at forberede vores datter (og os forældre) på forløbet. Bl.a. med et lille kursusarrangement med andre deltagere som var meget positivt. I løbet af året initierede vi ikke dialog med GHS, fordi vi ikke havde behovet. Vi fik jævnligt opdateringer på hvordan deres lokale samarbejdspartner oplevede vores datters ophold og det var værdifuldt at krydschecke det med hvad vi selv hørte fra hende. Alt i alt anbefaling herfra. Eneste negative ting er at det var 3,5 gange dyrere end hvad det kostede i 1992 da jeg selv var afsted :-)

1. juni 2023

bedste år i mit liv!

GoHigh har hjulpet mig med at få det bedste år i usa, som jeg nogensinde kunne drømme om. Mit usa ophold var over alle mine forventninger og hvis jeg kunne gøre det igen, havde jeg med ingen tvivl gjort det 100 gange mere. Jeg har i min bagage fået ikke mindst en masse fantastiske mennesker med, men også sprog, oplevelser, læring og en masse mere med som jeg for altid vil være taknemmelig for. Hvis nogen overvejer at tage afsted, synes jeg bare at de skal kaste sig ud i det, da jeg ikke tror det er noget som nogen vil fortryde.

21. juni 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde vores ældste datter på High…

Vi havde vores ældste datter på High School i sidste skoleår, og vi har kun gode oplevelser at dele. "GO! High School" har gennem hele forløbet op til afgang været super professionelle, og vi kan varmt anbefale dem som organisation, såfremt man overvejer et High School ophold. Vores yngste datter skal afsted til næste skoleår, ligeledes med GO! High School

16. november 2023

Bedste organisation!

Super god vejledning! Bedste år! Vil helt klart anbefalede alle at bruge Go high School til dit udvekslings år! Hyggeligeste workshops før og reunion igen efter dit år! Har fået de bedste venner for livet både i usa men også igennem andre Go high School elever da Go. sætter et godt fondement for også at få et stærkt netværk i Danmark!❤️

16. november 2023

Spitze

Rigtig god oplevelse, massere af information og vejledning. De stod altid klar hvis der var brug for hjælp eller vejledning. Kan ikke komme på noget de kunne have gjordt anderledes eller bedre.
Fantastiks år!

10. november 2022

Tryghed hele vejen

Tryghed hele vejen.
Vi sendte vores datter med Go! High School til Alaska i USA, og det har været et fantastisk ophold fra start til slut. Medarbejderne og lederen af Go! High School vejledte os hele vejen i processen. Det skriftlige materiale undervejs til blandt andet visumansøgningen var særdeles brugbart, og vi fik løbende information om ALT i alle månederne op til afrejsen. Organisationen i USA tog sig vældig godt af vores datter med besøg og samvær med hende hver måned. Familien i Alaska behandlede vores datter, som var hun en af deres egne børn, og vi er dem dybt taknemlige. Vi kan på alle måder anbefale Go! High School, for de er top professionelle og meget dygtige.

28. september 2023

Året i USA gik superfint

Året i USA gik superfint. Inden afgang var der lidt nerver på, for vi manglede familie indtil 4 dage før afrejse. Oplevede lidt vaklende tilbagemeldinger vedr skole og familie. Men det var ikke Go! high School skyld. De gjorde det så godt de kunne, med flot kommunikation og meget søde og forstående medarbejdere. Matilde havde et fantastisk skoleår, og havde heldigvis ikke brug for hjælp i løbet af året!

5. juni 2022

Fantastisk oplevelse

De var grundige i forberedelsesprocessen og hjalp os godt på vej. Når man ringede til dem, fik man relevant svar på sine spørgsmål.
De fortalte realistisk om, hvad et ophold ville indebære, både de gode ting men også udfordringerne. De gjorde det klart for de unge, at der også var krav og forventninger til dem.
Under opholdet fik vi månedlige opdateringer fra vores datters kontaktperson i USA. Da det var ved at være tid til, at vores datter kom hjem igen, blev vi vejledt i, hvordan vi kunne håndtere det, og støtte vores datter bedst muligt.
Overordnet fik de os til at føle os trygge i hele processen og ved at sende vores datter ud i verden.

1. juni 2022

Et år i Louisiana, USA.

Jeg var på udveksling i Louisiana, USA 21/22. Jeg havde et dejligt år, hvor jeg havde en fantastisk værtsfamilie. Undervejs fik jeg besøg af den amerikanske samarbejdsorganisation, som i samarbejde med Go! High School jævnligt sendte status hjem til mine forældre. Go! High School sørgede for alt det praktisk, ift. visum, forsikring og flybillet. Det var et år, som forløb uden problemer.

10. juni 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

god hjælp hele vejen igennem

Go High School har gjort opløbet til året meget nemmere, end hvis jeg skulle have lavet alt arbejdet selv. Med alt fra vacciner til Visa og pakning blev jeg hjulpet på vej, så mit år ville forløbe problemfrit. Medarbejderne kunne altid svare på mine mange spørgsmål og hjælpe mig godt på vej.
Derudover fik jeg både et godt netværk af kontakter her i Danmark men også i min værtsby. Med arrangementer fik jeg lært andre udvekslingselever og den lokale koordinator at kende.

20. juni 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg var på udveksling i Colorado med…

Jeg var på udveksling i Colorado med Momento i 2021/22 og jeg havde en rigtig god oplevelse. De var rigtig gode til hele tiden at informere om situationen op til afrejse, for eksempel fik jeg min værtsfamilie ret sent, så vi var jo hele tiden stressede over hvornår min afrejsedato ville være, men min kontaktperson hos Momento var der hele tiden til at betrygge os med at de arbejdede hele tiden på at få certficeret værtsfamilien, så jeg kunne komme afsted. Jeg satte stor pris på at jeg følte, jeg hele tiden havde nogen at skrive til med spørgsmål under hele mit år. Vores intro rejse blev også aflyst men i stedet for at der ik blev nogen rejse fik Momento faktisk organiseret at vi fik en tur til Las Vegas i vinteren. Der hørte jeg at mange andre udvekslinge fra andre organisationer ikke fik nogen rejse overhovedet. Alt i alt var jeg meget tilfreds med mit valg af Momento fremfor de mange andre muligheder. :)

1. juni 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv