Zalig bedrijf! Communicatie verloopt vlot via email/telefoon + zeer duidelijk hoe afspraak verloopt etc. Technieker ter plaatse legt alles uit in mensentaal zonder vakjargon! Is de 2de maal dat we... Vis mer
Se hva andre synes
Update: na plaatsing van deze review, vrijwel onmiddellijk factuur en attest ontvangen Op 16/10/24 was iemand langsgekomen Goe'Gekeurd voor onderhoud cv-ketel, welke ik ter plaatse betaald had me... Vis mer
Selskapet har svart
De gemaakte afspraak verliep naar wens evenals de plaatsing van de nieuwe Vaillantketel. Niets was te veel gevraagd binnen de gemaakte offerte. Een aanrader.
Vlotte service door Brecht. Wat extra uitleg gekregen, is altijd praktisch. Mercietjes.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Goe'Gekeurd is uw partner voor het onderhoud, herstelling en installatie van uw cv ketel op gas.
Kontaktopplysninger
Rodenbachstraat 80, 8908, Vlamertinge, Belgia
- 057/79.08.50
- Info@goegekeurd.be
- goegekeurd.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
De man die mijn ketel is komen kuizen…
De man die mijn ketel is komen kuizen heeft zijn werk super goed gedaan,,,
Onderhoud werd nauwkeurig met oog voor…
Onderhoud werd nauwkeurig met oog voor detail uitgevoerd
Vakbekwame technieker.
Attest werd na uitvoeren onderhoud onmiddellijk verstuurd.
Stipt,en heel vriendelijke technieker.
Zeer goede service van de technieker
Zeer goede service van de technieker. Correct onderhoud en niet vlug vlug enkel de meting. Zo zag hij gelukkig dat expansievat aan vervanging toe was. Belangrijk voor drukregeling. Na contact met zijn kantoor en werkverschuiving met collega's heeft hij dit gelukkig nog in orde kunnen brengen !
Goede ervaren technieker
Vlugge en goede service
Er waren duidelijke afspraken met de…
Er waren duidelijke afspraken met de firma.
Alle afspraken zijn volledig uitgevoerd en de techniekers waren zeer beleefd en correct.

Svar fra Goe'Gekeurd
Zeer vlot onthaal per mail en telefoon.
Zeer vlot onthaal per mail en telefoon.
De technieker die bij ons kwam was aangenaam en professioneel.
Goede opvolgingvan de werken.
Het was zeker positief om voor de eerste maal met jullie te werken
Dank hiervoor
Eddy

dichting(en) werd(en) niet vervangen
Ik hoop dat het onderhoud goed werd uitgevoerd. Ik vond het alvast vreemd dat er, niettegenstaande ik liet weten welk type condensatieketel moest onderhouden worden, en in tegenstelling tot wat gangbaar is, niet werd overgegaan tot het vervangen van de dichting(en)
Bedankt voor de snelle interventie
Bedankt voor de snelle interventie! prima service we komen terug

Ben blij van de service
Ben blij van de service! Aangenaam
Heel goeie service en vriendelijk!
Heel goeie service en vriendelijk!
Met andere woorden top 👍!!!
Heel tevreden!!!

Svar fra Goe'Gekeurd
Doe geen beroep op deze 'vakmensen'
Doe geen beroep op deze 'vakmensen'! Amateurisme ten top! Goedkoop maar zo is ook de service en na-service!
Dikke chapeau
Dikke chapeau! Brecht weet waarover hij spreekt en gaf zeer goede uitleg! Ook op de vraag die ik had, belde hij een collega op wat toont dat hij zeker geen dingen zou zeggen waar hij zelf niet zeker van is! Je ziet dat hij plezier heeft in zijn werk! Merci voor de goede service!

Top service
Heeft zeer mooi werk geleverd!!! Chapeau! Zeer vriendelijk en goede service. Als het ooit terug nodig is (hopelijk niet) hoor je ons zeker terug!!
Ik contacteerde GoeGekeurd voor een…
Ik contacteerde GoeGekeurd voor een probleem met mn verwarmingsketel en werd onmiddellijk geholpen binnen het half uur had ik terug verwarming !
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.