Licentie gekocht. Niets meer gehoord of gezien. Geen reactie op de mail. Oplichting? We gaan er werk van maken in ieder geval.
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Werkte direct en duidelijk, eerder bij een andere licentie provider24/7 geen bevestigings email alleen een link naar Windows, maar geen licentie code voor Windows 11. Gelukkig niet veel schade maar... Vis mer
Na het browsen naar licentie voor Windows 11 pro kwam ik bij dit bedrijf uit. De website is zowel makkelijk als klantvriendelijk waardoor je snel tot conclusie komt om dat benodigde product aan... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Uw online shop voor: - Software - Activatiecodes - Productcodes - Licentiecodes Onze service: - Software levering per email - Levertijd 30 seconden - Activatiegarantie Bezoek onze webshop!
Kontaktopplysninger
Hammfelddamm 4A, 41460, Neuss, Tyskland
- 06-13369559
- info@goedkopelicentiecodes.nl
- goedkopelicentiecodes.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Makkelijk, ook voor buitenland.
Het was snel geregeld en goedkoop! Ik zocht een goedkope licentie voor een neefje van mij in Indonesië. Binnen 5 minuten had ik de licentiecode voor Word 2021 en de code werkt! Geen enkel probleem!

Svar fra Goedkopelicentiecodes.nl
Duidelijk proces en snelle download
Duidelijk proces en snelle download. Om daarna de programma aan de gang te krijgen was er wel wat kennis nodig; zeker om de snelkoppelingen op het bureaublad te krijgen. Anders 5 sterren.

Svar fra Goedkopelicentiecodes.nl
Ondanks dat het bij mij niet is gelukt…
Ondanks dat het bij mij niet is gelukt heeft de helpdesk mij constant proberen te helpen. Helaas is het niet gelukt door mijn beperkte computer kennis en heb ik office niet kunnen gebruiken. Moet helaas op een andere mannier gaan zoeken voor een oplossing. complimenten voor de helpdesk. Nadat ik deze revieu had geschreven vond ik een office pakket gelevert bij de laptop die het conflict veroorzaakte. Nadat ik deze had verwijdert werkte alles perfect.

Eenvoud en snelheid
Heb een licentie gekocht en binnen een paar minuten kon ik ermee werken, fantastisch hoor en ook nog voor een mooie prijs...Top, kom zeker terug

Svar fra Goedkopelicentiecodes.nl
Goede ervaring en zoals verwacht en correct afgewerkt
Zoals verwacht en correct afgewerkt

Svar fra Goedkopelicentiecodes.nl
Nou ik ben niet zo bedreven met de pc
Nou ik ben niet zo bedreven met de pc, ik kwam vast te zitten maar ze hebben me goed geholpen.

4 maal B
Beslissen, bestellen, betalen en beschikken... Zo snel als ik deze recensie schrijf, zo snel kon ik beschikken over het product!

Svar fra Goedkopelicentiecodes.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.