Goede Buur Silent Disco Anmeldelser

4,7

Mail contact werd snel en correct beantwoord. Materialen zaten in een stevige box en alles aanwezig om ook weer retour te zenden. Gewoon top geregeld allemaal.

Hele goede service en communicatie. We wisten waar we aan toe waren en echt top geregeld met aankomen en terug brengen.

Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Vis mer

Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Vis mer

1. Utstyrsutleie

Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

34 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een gegarandeerde topavond!

Het pakket voor de silent disco ruim op tijd binnen gekregen. Installatie was super eenvoudig. Superleuke avond gehad! Na het feestje is het super makkelijk om alles weer te retourneren. Top ervaring! Gaan we zeker nog eens gebruik van maken.

15. april 2025

Top!

Op tijd bezorgd, alles werkte goed, heel tevreden en heel goed feestje gehad met de silent disco!

15. april 2025

Dankjewel Margot!

Easy in gebruik en goede service!

Voor onze studiedagen voor 600 pedagogisch medewerkers hebben we gebruik gemaakt van de koptelefoons voor een actief programma rondom Veerkracht. De muziek was een geweldige geleider en de koptelefoons zorgde ervoor dat iedereen wat makkelijker met z'n aandacht bij zichzelf en eigen gevoel kon blijven. Alles werkte makkelijk en goed. En ook in het bestelproces zijn we super geholpen.

5. mars 2025

Super goede service

Hele vriendelijke mensen en zeer snelle reactie. Ook was het geen probleem om de silent disco naar België te leveren. Ik mocht kiezen naar welk postpunt mijn bestelling werd verzonden. Verder waren alle instructues voor de retourverzending heel erg duidelijk. Een echte aanrader!

12. februar 2025

Top!

Makkelijk te bestellen, goed geleverd, goede apparatuur en makkelijke retour. Top dus!

14. januar 2025

Aanrader!

Het bestellen gaat erg makkelijk. De SilentDisco set was ruim op tijd geleverd en er wordt bij vragen snel gereageerd. Het gebruik was makkelijk en we hebben een super leuke avond gehad. Het enige minpunt was dat 2 koptelefoons het niet helemaal goed deden.

17. januar 2025

Hallo Margriet,

Dank voor je review! We hebben je per mail een oplossing aangeboden. Hopelijk scoren we hiermee een volgende keer weer 5 sterren!

Supermakkelijk bestelproces

Bestelproces is supermakkelijk, prijs-kwaliteitverhouding dikke prima, levering conform afspraak, retourtraject heel eenvoudig (retourlabel zit in de doos), emailcontact is soepel; kortom echt heel tevreden met dit supersymphathieke bedrijf

23. desember 2024

Svar fra Goede Buur Silent Disco

Dankjewel voor de mooie review Ramona. Hier doen we het voor!