ART cursus is als prettig ervaren. GHZ & GGZ word apart besproken en Marjan de instructrice had duidelijk kennis van de doelgroepen & praktijkervaring. Bedankt voor de prettige cursus !
Se hva andre synes
Ik heb eigenlijk niet evht een ervaring , maar dat ik graag in de branche wil werken. Heb wel heel veel ervaring met jeugd kinderen en daarom staat ik helemaalmopemnmoets noeuws ye haan ontdekken.
Het was duidelijk en ook helder uitgelegd, zonder dat het saai werd. Daarnaast was er ruimte om onze eigen ervaringen te delen, voorbeelden te bespreken en vragen te stellen. De praktijkoefenin... Vis mer
Ik heb de cursus de-escalerend werken en agressieregulatie gevolgd. Deze werd door Marjan gegeven. De cursus was erg duidelijk en heeft mij veel nieuwe inzichten geboden. De informatie werd op een dui... Vis mer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nick heeft àlles uitstekend en…
Nick heeft àlles uitstekend en duidelijk uitgelegd. Bedankt!
Leerzaam en werken met de triagewijzer
Goede cursus waarbij je zelf ziektebeelden op moet zoeken in de triagewijzer.
Klein minpuntje is dat er nog veel vragen in staan over corona, terwijl men zich hier tegenwoordig niet meer op hoeft te testen.
Goede training
Fijne training gehad over de-escalatie en agressie
Was heel leerzaam zeker een aanrader
Super tevreden
Super tevreden! Voortaan weet ik waar ik moet zijn voor cursus of dergelijk.
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, op een rustig manier verteld.
Was een fijne duidelijke les,
Was een fijne duidelijke les,
Heb geen verbeter punten
Super leerzame training gehad van Emilio en Oumaima
Super leerzame en leuke training gehad van Emilio en Oumaima. Heel veel nieuwe dingen geleerd. Super leuke ervaring.

Top dag BHV en reanimatie
Van niets wetende, naar enorme kennis van BHV en reanimatie. Dit alles met dank aan Nick, onze bevlogen leraar. Hij heeft ons super goede tips en tricks meegegeven om goed te kunnen functioneren als BHV'er. Top dag!

Svar fra Goed
Fijne informatie en instructie over…
Fijne informatie en instructie over belangrijke onderwerpen.

Bhv/aed
Hele leerzame bhv cursus gehad. De cursusleider heeft al onze vragen kunnen beantwoorden en had veel geduld. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Nick!

Leerzaamheid
Het was super gezellig met de instructeur en leerzaam voor mij.

Fijne training
Goed uitgelegd met genoeg een fijne voorbeelden uit de praktijk omdat het aansluit bij de informatie die je leert. Ook fijn om de handelingen even te oefenen met elkaar. Vond het wel een aardig lange training waar veel verteld wordt. Vraagt veel aandacht en stil zitten.

Svar fra Goed
Heel duidelijk en praktijkgerichte…
Heel duidelijk en praktijkgerichte cursus.

Fijn en duidelijk
Fijn en duidelijk. Genoeg ruimte voor inbreng en vragen, super fijn dat ik ook zo snel terecht kon!

Goede heldere training
Goede heldere training, praktisch, goed gedoseerd en goede interactie met deelnemers

Svar fra Goed
Hele fijne en leerzame manier van…
Hele fijne en leerzame manier van uitleg.

Svar fra Goed
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.