Glowandgo Anmeldelser

2. også i
  3. Ansiktsbehandlingssenter
  4. Helse- og velværebutikk
  5. Hårfjerning

Skønhedsklinik med speciallæge Ansigtsbehandlinger, kemisk peeling, permanent hårfjerning mm.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Laserhårfjerning behandling

Jeg får laserhårfjerning behandling og kunne se resultater efter 1 gang. Priserne er gode og behandlingen er ikke særlig smertefuldt. Der er også en gratis konsultation.

4. oktober 2022

Waow jeg er kæmpe fan 🤩

Waow jeg er kæmpe fan! 🤩
Jeg har før fået laser behandlinger et andet sted men det var ikke en succes! Jeg ville derfor forsøge et andet sted og har hos GlowAndGo både fået rigtig god vejledning OG resultater!! 🤩
Deres produkter mod acne kan også anbefales også er priserne virkelig gode.
Man er ikke i tvivl om, at man er i gode hænder de har virkelig styr på hvad de laver.
KÆMPE anbefaling. 🌸 ❤️

25. mai 2022

Fremragende behandling

Fremragende behandling, jeg har fået Botox mellem brynene sidste uge og det har aldrig set bedre ud. Super søde søstre der har styr på det hele samt en sød læge. Kan varmt anbefales❤

28. mars 2022

Jeg kan anbefale Go & Glow med det…

Jeg kan anbefale Go & Glow med det varmeste hjerte❤️
De rareste mennesker, i de tryggeste hænder.
Jeg fik lavet en “Dermaplade” behandling og min hud var skinnende og ren bagefter, som aldrig før!

Man kan altid være sikker på at, få den bedste behandling efter dit ønske og behov.
Professionel betjening og udførelse, du føler dig som et nyt menneske efterfølgende!

De varmeste anbefalinger herfra til din hud 🥰

26. januar 2022

Fremragende service

Fremragende service, cozy stemning, venlig og rar kosmetolog og sygeplejerske. Dejlige produkter. Det hele spiller!

13. januar 2022

Den bedste klinik i Danmark

Den bedste klinik i Danmark, det hele værd og tage derind. Har nu haft 3 behandlinger herinde, og ser store resultater for hvergang. 2 søde medarbejder der giver god service, og altid hjælper dig under vejs med din behandling. Gode priser og god service virkelig det værd og tage derind.

4. desember 2021

Glow and Go er det bedste sted jeg har…

Glow and Go er det bedste sted jeg har været til ansigtsbehandling - fordi de for alvor tager sig af mine hudproblemer. Min hud er totalt renset og ren, når jeg går herfra, og kvinderne der ejer og driver Glow and Go er både kompetente, kender deres grej og er søde og hyggelige at tale med. Det er altså en fuldt igennem god oplevelse at være til ansigtsbehandling hos Glow and Go, særligt fordi jeg får bugt med mine hudproblemer ved at komme her.

11. november 2021

Lækker sted og dygtig kosmetolog

Jeg har været inde og få en ansigtsbehandling hos Bahani, og jeg har været super tilfreds med resultatet. Lækre produkter og dejlig service! Kan klart anbefale!
Gamila

8. november 2021

Super søde behandlere

Super søde behandlere, gode resultater jeg har opnået gennem mit forløb.

20. mai 2021
Logoen til Glowandgo

Svar fra Glowandgo

Tusind tak for de fine ord Helin :)