Gleerup leasing A/S Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Gleerup Leasing. Jimmy var både imødekommende, ærlig og meget professionel gennem hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Gleerup Leasing og især Jimmy ti... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan stærkt anbefale Gleerup Leasing. Jimmy har været meget professionel og grundig under forløbet. Ingen skjulte gebyrer eller udgifter. Alle aftaler bliver holdt til punkt og prikke. Virkelig en der... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg var første gang flex leaser, og havde en super god oplevelse med Jimmy og Gleerup Leasing da jeg leasede min BMW X5 45e her i Februar 2025. Alle ønsker blev håndteret super professionelt, forretni... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hoppede som så mange andre på leasing af bil sidste år ved Gleerup leasing, undersøgte flere mulige leasing selskaber, men den information og ro som indehaver af Gleerup leasing gav mig, gjord... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Billeasing

Skrevet av virksomheten

Gleerup Leasing er grundlagt af Jimmy Gleerup. Med en passion for biler og motorcykler, samt 25 års erfaring i bilbranchen som består af, import af køretøjer fra EU og USA, opkøb og eksport, autolakering, autotransport, er du sikret en kvalificeret arbejdsgang. Erfaringen bakkes op af en professionel indstilling til god service og rådgivning. Hos Gleerup Leasing er du sikret en ordentlig behandling, og et stærkt bagland, med gode samarbejdspartnere i alle arbejdsgangene. Fordelene ved Gleerup Leasing: Vi er tilgængelige for vores seriøse kunder. Branchekendskab og netværk langt ud over Danmarks grænser Personlig service Seriøs samarbejdspartner Kæmpe udvalg på tværs af bilmærker. Arbejder benhårdt på at have tilfredse kunder.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Drømme bil og leasing med ro i maven✅

Hoppede som så mange andre på leasing af bil sidste år ved
Gleerup leasing, undersøgte flere mulige leasing selskaber, men den information og ro som indehaver af Gleerup leasing gav mig, gjorde ikke mit valg svært, og prisen/aftalen som Jimmy gav på min Mercedes GLE har gjort at jeg tager den et år mere.

Kan på alle måder anbefale Jimmy Gleerup, og særligt hvis du som jeg lige skal have den ro i maven som den rigtige information giver når du skal igang med at lease, som jeg eller bare lease igen.

De bedste Anbefalinger

Peter Lykke

29. april 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har for nyligt leaset bil hos Gleerup…

Har for nyligt leaset bil hos Gleerup leasing og har fået en super service og god behandling. Havde fundet en bil som jeg synes var fornuftig til prisen, men Jimmy sprang til og fandt en nyere og bedre bil til samme pris. Hjalp mig samtidig problemfrit også af med min gamle bil. Har kun positivt at skrive. Kommer helt sikkert igen.

6. april 2023

Ny bil

En virkelig god, effektiv og professionel oplevelse. Som førstegangs-leasingstagere føler vi os rigtig godt vejledt og overleveringen skete hurtigt og løsningsorienteret ud over det forventelige.

21. april 2023

Super oplevelse

Vi oplevede at alle spørgsmål blev besvaret med stor viden, tålmodighed og forståelse. Jimmy var super under hele leasingperioden og gjorde oplevelsen meget tryg.

28. desember 2022

Super service!

Jeg faldt over Gleerup Leasing da jeg skulle af med min leasingbil. Efter en snak med Jimmy valgte jeg at lade dem stå for salget af bilen. På under en uge fik de afsat min bil til markedspris🤩

Jeg har nu valgt at lease min nye bil hos Gleerup, og er super tilfreds med deres service, priser og let forståelige kontrakter. Hver gang jeg har skulle i kontakt med dem, har de også været nemme at komme i kontakt med.

Hvis du skal lease en ny bil, eller have solgt din leasingbil, så vil jeg klart anbefale Gleerup Leasing.

15. september 2022

Professionel service

Professionel service
Hele vejen igennem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og yderst tålmodighed og god kundeservice hele vejen.
Skal lige siges jeg måske har været nede i forretningen 15 gange,
for at få svar på nogle af de mange spørgsmål jeg har haft, da det er første gang jeg skal lease en bil

Da jeg endelig fandt drømmebilen
på hans Facebook
Fik jeg hurtigt fat på Jimmy
Og han fik solgt min gamle bil med det samme
Og jeg var godt kørene i min nye bil dagen efter 🙏
Kan klart anbefale Gleerup leasing
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. september 2022

Service i verdensklasse.

Service i verdensklasse.
Har både solgt og handlet bil med Paw fra Gleerup Leasing.
Profesionelle rådgivning fra start til levering af vores nye bil.
Kan klart anbefales til andre der skal have ny bil.

14. juni 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Profesionelle og serviceminded. Gleerup Leasing er det sted hvor man kan føle sig tryg ved leasing. De sørger for at du er velinformeret og får det bedste ud af din leasingaftale. Du kan ikke gå galt når du er kunde hos dem.

19. mai 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kundeservice i høj klasse og levering…

Kundeservice i høj klasse og levering på rekord tid🤩 fik bilen allerede samme dag som jeg tog kontakt til Gleerup leasing

Glad og tilfreds kunde tak for professionel hjælp omkring mit ønske 😁

9. mars 2022
Logoen til Gleerup leasing A/S

Svar fra Gleerup leasing A/S

Hej Mads
Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vh Jimmy Gleerup

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv