Der var desværre fejl på to af de tre par øreringe, jeg havde bestilt fra Glasstyk. Jeg oplevede dog rigtig stor forståelse og stor imødekommenhed fra deres kundeservice. Efter at jeg havde sendt ører... Vis mer
Se hva andre synes
Hurtig behandling af ordrer samt en sjov lille ting at få en personlig beskrivelse af hvor det kommer fra. Har allerede handlet der 2 gange og det er sikkert ikke den sidste gang.
Lækkert produkt, som man tydeligt kan mærke er lavet og pakket med omtanke og kærlighed. Man føler sig ligeså unik som smykket man modtager, når man bestiller hos Glasstyk. Og så kan man ovenikøbe... Vis mer
Selskapet har svart
Virkelig smukke og unikke smykker, der er for alle os som elsker havet, men også for dem, der bare ønsker sig noget fint og enestående. De kommer desuden i en sød og bæredygtig indpakning. Jeg els... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Glasstyk - Sea Glass Smykker. Velkommen til Glasstyk, hvor vi skaber unikke smykker med en naturlig historie og en stærk forbindelse til naturen. Vores kollektion udspringer af havglas, der over tid er blevet formet og poleret af havets kræfter. Vi lægger stor vægt på at udtrykke vores fokus på bæredygtighed gennem vores designs. Vores smykker er skabt med omhu og dedikation, og vi anvender nøje udvalgte materialer såsom kirurgisk stål, 925 sterling sølv og 18kt guldbelægning for at sikre langvarig kvalitet. Glasstyks smykker bærer en del af naturens magi med sig. Gennem vores unikke designs ønsker vi at bringe naturens skønhed tættere på dig. Udforsk vores kollektion og oplev smykker, der både er en hyldest til havets gådefulde historie og en påmindelse om vores fælles ansvar for at bevare naturen.
Kontaktopplysninger
Hørgårdsvej 47G, 8240, Risskov, Danmark
- glasstyk@gmail.com
- glasstyk.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Smukke smykker😊
Super smukke smykker, som efter bestilling, leveres hurtigt i pakning i tråd med konceptet👏👏👏

Svar fra Glasstyk I/S
Hurtig levering - smukke smykker - meget hyggeligt med den personlige hilsen der fulgte med pakke -

Svar fra Glasstyk I/S
Super smukke smykker 😍 og ikke mindst…
Super smukke smykker 😍 og ikke mindst helt ok priser 😃 Til slut, hurtig ekspedition 👍

Svar fra Glasstyk I/S
Vildt smukke smykker og vildt smuk…
Vildt smukke smykker og vildt smuk service! Kan klart anbefales!

Svar fra Glasstyk I/S
Den kom simpelthen så hurtigt med…
Den kom simpelthen så hurtigt med posten og havde den fineste indpakning! En sand fornøjelse at pakke op og super fint smykke!
Også cute med en personlig hilsen :))

Virkelig smukke smykker
Virkelig smukke smykker! Elsker at de er lavet af havglas de selv har været ude og finde

Skøn oplevelser
Super sødt team, der var gjort virkelig meget ud af indpakning! Og ekstremt flotte øreringe!

Svar fra Glasstyk I/S
Smukke smykker med et fantastisk koncept bag
Glasstyk er en virksomhed, som ligger alt sin kærlighed i hvert enkel smykke.
De tænker på sine kunder og er altid klar til at vejlede og specialdesigne smykker til sine kunder🫶🏽

Svar fra Glasstyk I/S
Havde længe kigget på de fine smykker
Havde længe kigget på de fine smykker, der kom et Black friday tilbud som ikke var til at kigge væk fra igen. Pakken kom hurtigt trods Black friday tidspunktet, og generelt var det bare god service.
Pakken kom fint pakket ind, og smykkerne er smukkere end på billeder. Jeg er rigtig glad for dem og vil uden tvivl handle der igen!

Svar fra Glasstyk I/S
Der er super god service hos glasstyk
Der er super god service hos glasstyk. De svarer hurtigt på Instagram og forlængede gerne en kæde for mig.
Deres smykker og koncept er super fint og man kan se at der er blevet gjort noget ud af ordren.
Kæmpe anbefaling herfra!

Svar fra Glasstyk I/S
Jeres smykker er så smukke og god…
Jeres smykker er så smukke og god kvalitet! Levering du fungerede så godt og den kom hurtigt!❤️

Svar fra Glasstyk I/S
Smukke smykker og hurtig levering
Smukke smykker og hurtig levering! <3

Smukt smykke
Hurtig levering. Og virkelig fint smykke der lever helt op til forventningerne og så var det virkelig fint pakket ind ❤️

Svar fra Glasstyk I/S
Helt ekstraordinær oplevelse af god hjælp og det ekstra skridt for deres kunder
Jeg var endt i et vaske ægte tidspres inden et bryllup, og det havde ikke været muligt uden Emmas ekstraordinære hjælp, at modtage smykkerne så de var der til dagen.
Tusinde tak for fantastisk service og vidunderlig hjælp! Vil til enhver tid anbefale Glasstyk både for menneskerne bag, men selføglelig også for verdens smukkeste smykker 🏆🤩👸🏼🥰

Svar fra Glasstyk I/S
Virkelig flotte smykker som kam mix’…
Virkelig flotte smykker som kam mix’ med hinanden.

Svar fra Glasstyk I/S
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.