Ordered a mix of bottles and jars on 22nd June - took until 2nd July for it to be shipped. Once received, I found out that they had shipped the incorrect sized lids for some of my bottles (6x PP28... Vis mer
Se hva andre synes
God kvalitet, snabb leverans utan krångel. En glasburk visade sig vara trasig i gängan, men det är inte en transportskada utan en skada under framställningen. Den stör mig inte, jag ör fullt nöjd och... Vis mer
Är väldigt nöjd med mitt köp! Bra produkter, ordentligt nedpackade och snabb leverans. Inte en enda flaska saknades eller var sönder. De små flaskorna blir perfekta gåvor till bröllopsgästerna. Har in... Vis mer
När den första leveransen blev till glaskross ersattes jag helt med ny leverans som visserligen kom i omgångar och först efter påstötning. Trots att detta medförde att leveranstiden blev mycket lång... Vis mer
Kontaktopplysninger
Am Kirchenwald 1, 56235 , Ransbach-Baumbach, Tyskland
- +49 2623 6061855
- mail@glasoflaskor.se
- glasoflaskor.se
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Usla beskrivningar, felaktiga svar!
Första ordern saknade korkar. Produktbeskrivningen vad bristfällig. Glasflaskor ville inte ge någon kompensation. Jag mailade och frågade om artikelnummer till korkar som skulle passa första ordern.
Jag beställer korkarna enligt artikelnumret i en andra order och när de anländer visar det sig att de inte passar. Mycket pengar i sjön...
Uselt företag. Kommer aldrig beställa härifrån igen.
Bra ställe som har många olika flaskor
Bra och snabb leverans
Bra och snabb leverans. Ett stort sortiment, med flexibla val av t ex korkar.
Flaskorna var fina men en av 30 flaskor…
Flaskorna var fina men en av 30 flaskor var trasig. Packade tyvärr inte upp förens efter en vecka och då kändes det fel att reklamera. Så packad upp era grejer direkt.
Bra packat av varor
Bra packat av varor. bra utbud och valmöjligheter.
Väl paketerade flaskor levererade hem
Väl paketerade flaskor levererade hem. God kvalitet på flaskorna.
A webshop to return to
Very nice staff who salve all problems!
A fast delivery despite a far distance and a webshop with good qualified produkts.
Fina små burkar
Jag är nöjd med mina burkar och etiketter. Tråkigt att tre av dem låg krossade vid leverans bara…
Över förväntan positiv
Över förväntan positiv. Inget trasigt och väldigt snabb leverans.
Har handlat flera gånger . Snabbt hela burkar och relativt billigt levererad till dörren.Bra bemötande mycket nöjd.
Ni hadde packat riktigt bra
Ni hadde packat riktigt bra, och inget va gått sönder denna gång.
Bra produkt och butik
Verkar vara bra produkter. Leveransen tog 5 dagar. Väl förpackade glasburkar. Detta var en provbeställning som föranleder en större beställning.
Bra eftermarknad
Priset är ok och de är bra på att hantera om något ankommer trasigt
Bra kvalitet och tryggt packat produkter
Det bra och trygg packat produkter. Leveransen gick snabb obra som tidigare när jag köpte. Jag rekommenderar företag som gör lätt att köpa glasprodukter.
Snabb leverans, bra packat o bra burkar. Jag är nöjd ☺️
Prisvärda glasburkar…
Prisvärda glasburkar men aningen dåligt packat. Men visst av 40 burkar var det bara en som var sönder så jag antar att det var godkänt trots allt
Det saknas produkter/tråsiga
Jag fick min beställning men det saknas de flesta av beställda produkter och en del (lock) till Weck burkar blev skadade under transport.
Ingen svarar telefon när man ringer, lång tid att få svar på mejl. Jag ska aldrig köpa igen på glasoflaskor.se
Uppdatering - efter många mejl och till slut direkt kontakt i telefon med väldigt hjälpsam person fick jag alt från min beställning. Tyvärr tog det lång tid - 20 dagar efter inköp av varor . Grönsaker kunde inte vänta så länge.
Sen leverans och trasiga varor
Sen leverans (beställt 23/7 med 2-5 dagars leverans, leverans bokades 2/8 och levererades den 8/8).
Inte varsamt packat, ca 10% av burkarna var krossade, minst en i varje lager och även burkar i mitten av lådan.
Påpekade sen leverans och fick inget tillfredsställande svar. Jag skulle bara ha överseende att det var hög belastning. Det var dock jag som fick ta kontakt när leveransen uteblev och fick ingen varning om att leveranstiderna var förlängda varken före eller efter beställning.
Jag förlorade livsmedel som skulle konserverad pga detta.
Finns bättre ställen att köpa ifrån som levererar hela varor i tid.
Vacker blå färg
Flaskorna motsvarade mina förväntningar
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.