Zeer tevreden klant. Tijdens de oriëntatie telefonisch prima te woord gestaan, duidelijk verhaal. Een grote spiegel besteld bij Glasmaatje. Duidelijk bestelproces, alles is precies zo gegaan als a... Vis mer
Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
- Glassbutikk
- Aluminiumsleverandør
- Byggevareforhandler
- Glass- og speilforhandler
- Forhandler av dusjkabinett
Skrevet av virksomheten
Glasmaatje BV voor Online Glas en aluminium profielen. Maatwerk isolatie HR++ dubbelglas, Spoed isolatieglas (4 uur*), Kruisroeden isolatieglas, spiegel, douchecabine met douchedeur en/of douchewand op maat, inloopdouche wand op maat. Aluminium dakprofielen, glasprofielsets van Pext en zonwerende dak beglazing op maat. Screenline van NSG Pilkington - jaloezie tussen het glas. Veranda douglas met glazen dak, Lichtstraat of daklicht met enkel gelaagd veiligheidsglas zonwerend voor open veranda en overkapping of geïsoleerde lichtstraat met HR++ isolatie zonwerend of triple glas. HR+++ glas. Tevens zonwering onder glas, harmonicadoek, zonnedoek voor serre, veranda, lichtstraat. Platte overkapping. Pext topkwaliteit. Gehard veiligheidsglas, gelaagd veiligheidsglas, gelakt glas in elke RAL kleur op standaard glas en mat glas. Keuken achterwand. Glazen schuifwand op maat met profielset voor binnen en buiten, glazen binnendeur in matglas, brons glas, grijs glas, rookglas, ook gehard/gelaagd glas voor de glazen balustrade met aluminium Onlevel of Qrailing balustradeprofiel of vloerklemmen voor binnen en buiten. Spiegels brons, grijs, groen, vitrine glas, schuifruiten en keuken glas op maat voor glazen keukenachterwand. Steellook glazen scheidingswand, kantoor wand met glazendeur op maat met of zonder vakverdeling. Zwart - Steellook glazen deuren. Vele soorten glasbeslag zoals voor de glazen deur scharnieren, profielen, deurgrepen in RVS, glans chroom, aluminium, zwart, goud, koper, rosé, aluminium. Van elk type glas scharnier tot glasklem en profiel voor vloer, wand en plafond. Bezorgd in NL en BE of Gratis ophalen in Zevenhuizen ZH - Rotterdam - Amsterdam - Heerenveen - Enschede - Spoed isolatieglas Rijswijk.
Kwaliteit voor een Eerlijke prijs!
Skrevet av virksomheten
- We denken met je mee.
- Bij elke order denken we met je mee. Bij enige twijfel wordt er overlegt. We leveren mooie A-kwaliteits producten. Maatwerk is onze kracht.
Kontaktopplysninger
Koning Willem Alexanderlaan 11, 2761HK, Zevenhuizen, Nederland
- +31 (0)180 631696
- info@glasmaatje.nl
- glasmaatje.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
nette levering
Geweldig goede hulp gehad
Geweldig goede hulp gehad. Levering perfect verlopen. Heel tevreden.
Ondanks de verlate levering helemaal tevreden
Ondanks de verlate levering. Keurig afgeleverd. Ik was niet thuis maar het raam op de oprit uit het directe zicht op zachte ondersteunigsblokken neergelegd.
En de maatvoering perfect.
Aanrader
Een mooi stukje gehard groen glas besteld
Een mooi stukje glas besteld, gehard groen glas voor in mijn bar, netjes op hoogte gehouden over mijn bestelling en afgehaald in Zevenhuizen voor een schappelijke prijs.
Bestellen via de site was gemakkelijk
Bestellen via de site was gemakkelijk. Enkele vragen vooraf werden telefonisch vriendelijk en deskundig beantwoord.
Ik krijg een mail hoe mijn bestelling…
Ik krijg een mail hoe mijn bestelling is gegaan maar ik heb nog niet eens een bevestiging of leverdatum. Heb dus eigenlijk nog geen mening.
Goede kwaliteit en service
Goede kwaliteit en service! We hadden een beschadigd profiel, maar 2 dagen later was er al een nieuwe toegezonden. 👍👍
Ik ben heel goed geholpen
Ik ben heel goed geholpen. Ik werd gebeld vanwege een vraag die ik had over mijn bestelling en uiteindelijk bleek een ander type ruit geschikter te zijn. Ze hebben gelijk mijn bestelling aangepast en geld teruggestort omdat deze ruit ook nog eens goedkoper bleek te zijn.
Verder vind ik het heel fijn dat ik zelf het glas kan ophalen.
Van bestellen tot aan bezorging goed!
Alles van bestellen tot aan de bezorging keurig in orde.
Top service.
De bestelling doen via de website ging…
De bestelling doen via de website ging erg eenvoudig. Nog wat vragen werden snel en goed beantwoord door de dame achter telefonische helpdesk. De extra check over de maatvoering een dag later vond ik zeker prettig.
Aparte vorm gelaagd glas besteld met…
Aparte vorm gelaagd glas besteld met een tekening. Ben nog even nagebeld om de maatvoering door te nemen. Alles klopte precies!
Webshop
Ze hebben spoed levering, maar, terwijl hun leverancier Pilkington uit Enschede is, kan spoed alleen in Den Haag ?! Staat wel na het doorklikken mits je alles info goed leest ipv snel je meten gaat invullen.
Dan bel je over de bezorg datum.
Dag later krijg je een bevestiging met een latere datum!! Gelukkig werd dit snel opgelost en kon alsnog de eerder bevestigde datum worden gehaald.
We zullen zien hoe het verder verloopt
Prima maatje om zaken mee te doen.
We kregen een perfect advies over alle mogelijkheden en de service was uitstekend. Een prima maatje om zaken mee te doen !
Snelle levering en uitstekend advies
Glasmaatje levert snel en heeft ons uitstekend geadviseerd.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.