Bonjour, idem pour ma page Facebook " Espace Kaïko ", dont ce site frauduleux a volé le nom, le logo et des photos pour créer un compte chez eux alors que je ne les ai jamais sollicités et bien sur s... Vis mer

Come molti motori di ricerca, mi trovo una loro mail senza essere stata contattata e quindi non diretamente interessata alla cosa. Asolutamente pazzesco. Poi guardo le recensioni e sono tutte comple... Vis mer

Har modtaget mail om uopfordret optagelse på denne hjemmeside. Der tales fri registering med mulighed for tilkøb af flere features. Dvs ALT koster og uden abonnement er siden propfuld af reklame... Vis mer

Got sent a spam email claiming 'Your Listing Is Now Live!' Immediately came to Trust Pilot, only to find everyone else claiming it's just another Scam AI garbage site. Won't even bother going on the w... Vis mer

1,2

Dårlig

Information scrapers.worthless scammers.

These people have been scraping my companies information for a while now,I have never responded to email and have no desire too. dont trust scum like this as let's face it 98% 1 star reviews here how bad can they be?

Also they never respond to reviews.

23. september 2025

It's a phishing site.

its a phishing site... if you visit it don't accept cookies. just look at all the cookies theey set and the companies they will share and sell your data too. Why has this site not been taken down yet it's compleatly fraudulet.
The email they send states "your account is now set up" Which is done without anyones consent. Its about time the fraud team got onto this...

26. august 2025

Obvious scam

Obvious scam. They'll spam your email inbox about "adding your listing". Don't fall for this.

10. august 2025

Affichage sans autorisation

Affichage sans autorisation
Ils ont récupéré une bonne partie de ma page facebook pour le mettre sur leur site, sans mon autorisation. J'apprends cela après un mail me disant en gros " on a pris vos données hein, merci beaucoup de faire grandir l'art et la culture de votre ville!"
Ils font un site de référencement de "professionnels" d'accord, mais clairement pas fait par des "professionnels"! On demande avant de prendre quelque chose, pas après!

7. august 2025

As everyone else

As everyone else, received an email that sounds scripted and awards this company with another negative review for their scam attempts :) don't click any links from any emails no more so glad I Googled first

6. august 2025

SCAM!

SCAM!!
I have NEVER heard of them and just got a message that "THE SITE IS NOW LIVE". WTF!
Stay away from their practises and report them!

25. juli 2025

It is a scam, report to authorities

It is a scam. Never heard of them. I am in the UK, so I reported them to Action fraud, and forwarded their email to reportATphishing.gov.uk.
Do not contact this company via their link or email address.
Now waiting to see what will happen.

15. juli 2025

Scam site!

Scam site!
I’ve not joined nor have I listed any of my art on their page. Absolute scam. I wonder what this means though, are they stealing my art and selling it? Or are they just trying to bait me into clicking on their links?

13. juli 2025

Je n'ai rien demandé

Je n'ai rien demandé, et voila mon site, mes photos, exposés sur un site dont je ne connaissais pas pas l'existence.
De plus ce site à très mauvaise réputation. J'ai donc entamé des démarches pour que la page créé en mon nom soit effacée, mais je doute que cela se fasse facilement.

17. juni 2025

Scam

Scam. Unaufgefordert werden Inhalte gestohlen mit dem Versuch, Webseitenbetreiber für einen Eintrag im „Verzeichnis“ zahlen zu lassen.

4. juni 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis