Veldig fornøyd med produktene fra dippi. Enkelt å bruke etter man har prøvd en gang eller to. Litt tidkrevende, men det er det jo også med salong negler. Flotte farger som varer og fantastisk kundese... Vis mer
Veldig, VELDIG fornøyd med produktene deres! Jeg har aldri følt meg på neglefin som det jeg gjør nå. Enkelt å påføre, billigere enn å måtte gå til salong å verdt pengene!
Har lenge tenkt på å prøve ut disse "diy" manikyrene med pulver, og må virkelig si at jeg er imponert. De reklamerer for at de holder lenge. Det kan jeg bekrefte! De sitter som støpt. Enkel og grei br... Vis mer
Eg har nyleg begynt å bruke Dippi og hatt ei veldig god oppleving med deira produkt. Det er ein kjekk og unik måte å få flotte og langvarige negler heime for slike som meg som lika å ha negla på stell... Vis mer
GLAMRDiP – Perfekte Negler for Deg Hos GLAMRDiP er vår misjon enkel: Å gjøre det enkelt og rimelig for alle å få vakre, salongperfekte negler hjemme. Vi tilbyr innovative negleprodukter, inkludert vårt populære dyppepulver, som gir langvarige og skinnende resultater uten behov for UV-lys. Våre verdier er basert på kvalitet, bærekraft og tilgjengelighet. Derfor er alle våre produkter veganske, dyrevennlige og fri for 18 skadelige kjemikalier som ofte finnes i negleprodukter. Vi tror på at skjønnhet ikke skal gå på bekostning av helse eller miljø. GLAMRDiP er designet for å passe alle, uavhengig av bakgrunn, livsstil eller stil. Vår misjon er å styrke din selvtillit med produkter som fremhever det beste i deg. Vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti – enten er du fornøyd, eller du får pengene tilbake. Vårt mål er ikke bare å levere produkter, men også å skape en følelse av fellesskap rundt skjønnhet og egenpleie. Hos GLAMRDiP er vi stolte av å gjøre neglepleie enkelt, gøy og tilgjengelig for alle. Velkommen til GLAMRDiP – dine neglers beste venn!
100 % fornøyd – eller pengene tilbake
Test 3 manikyrer helt risikofritt

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Anbefaler dippi
Veldig kjekke og genialt produkter å slippe uv lampe, tar rask tid og fint resultat, lett og fin nettside, rask levering,
Rask og enkel bestilling
Rask og enkel bestilling! Lett å finne frem på nettsiden.
Nå gleder eg meg til å prøve produktene 🥰
Slutt med dyre salong negler
Billig og enkel måte å stelle neglene på. Jeg sleit med å få fint resultat på høyre hånden, men det blir bedre når jeg gjør det flere ganger.
Jeg var skeptisk i begynnelse
Jeg var skeptisk i begynnelse, siden pakken skulle komme ganske kjapt, men i nesten 2 uker har ikke hørt noe... Da jeg kontaktet kundeservice hos dippi, fikk jeg rask svar om at de skal ta seg av dette. Om det stemmer eller ikke - de sa at pakken ble stoppet hos bring. Uansett, etter å ha kontaktet dem, fikk jeg pakke ila noen dager. Og da det begynte - jeg ble helt forelsket i produktet! Har lest mange tilbakemeldinger før jeg bestilte, og var forberedt at i begynnelse blir ikke manykyr perfekt, mann må øve seg til perfeksjon. Men det kom ut perfek på første forsøk (jeg fulgte dippis håndboka til punkt og prikke).
Ikke bare enkelt, vakkert, men også "undistructable"!
Jeg var skuffet over hybrid manikyr. Det så vakkert ut i begynnelse, men vanligvis fikk riper/knekker eller spruter ila første uke. Derfor jeg ble lokket av dippi. Og de overdriver ikke. Jeg jobbet i hage, kjøkken ect uten hansker - ikke en eneste merke/skade på negler! IKKE EN ENESTE! Jeg fjernet det uten problemer etter tre ukker - ikke for at det var dårlig, jeg bare hadde lyst på å prøve en ny farge :)
Oppsumert - anbefaller på det sterkeste. Og om det er noe galt med sendingen - bare ta kontakt med kundeservice. Skjelden får mann sånne personlige eposter som fra dem.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd, produkte fungerer akkurat som det beskrives. Lett og jobbe med og blir fint på neglen.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med Dippi. Det krever litt øvelse og tålmodighet, men resultatet blir bedre for hver gang! Kundeservice svarer raskt og er veldig behjelpelig.
Så fornøyd
Etter å ha fornyet neglelakk en gang i uka i årevis, var dette produktet flere steg opp stigen. Enkelt å bruke, og holder i flere uker. Mye bedre enn neglelakk og et godt og mye billigere alternativ til neglesalong.
Har mottatt min dippi starter kit å…
Har mottatt min dippi starter kit å nydeligste farger.har prøvd engang,bilder kommer senere på Facebook siden.enkelt å dyppe i pulveret ,men les instruksjon nøye..elsker fargene,lett å gjøre.
Anbefaler alle å prøve,du vil ikke bli skuffet
Helt fantastiske produkter og en godt…
Helt fantastiske produkter og en godt beskrevet fremgangsmåte i heftet som følger med. I tillegg så er det super kundeservice hvor de både er serviceminded og utrolig hyggelige. Jeg hadde noen spørsmål underveis og de svarte veldig raskt. Anbefales!
For et nydelig konsept
For et nydelig konsept! Litt vanskelig å ordne neglene i starten, men øvelse gjør virkelig mester.
Sitter godt på og holder i flere uker.
God kvalitet og enkelt å få til
Veldig holdbart, varer lenge uten å flake av. Ikke vanskelig å få til. Viktig at man ikke bruker for mye build, kun et veeeldig tynt strøk er nok.
Synes det er litt vanskelig å få av, men det er mulig det er bedre måter å gjøre det enn det jeg gjorde. Skal prøve annen måte neste gang. Anbefales absolutt! 😊
Fornøyd med Dippi
Jeg er veldig fornøyd med Dippi. Både fargene, holdbarheten på neglene og at det er såpass enkelt å fikse neglene sine selv
Overrasket over hvor bra dette er
Overrasket over hvor bra dette er. Har hatt flisete negler alltid, med denne holder det på i ukesvis. Øvelse gjør mester for godt resultat. Noe vanskelig og tidkrevende å fjerne synes jeg, og noe lang frakttid. Likevel terningskast 5 :)
Super fornøyd med dippi
Super fornøyd med dippi! Tåler ikke gel lakk og gel negler så var skeptisk men har endelig funnet noe som jeg tåler!
Mine naturlige negler er også tynne, myke å knekker lett, har aldri hatt så lange negler som jeg har når etter jeg begynte å bruke dippi!
Endelig et produkt som gjør negler gøy
Endelig et produkt som gjør negler gøy! Det er enkelt å påføre og holder seg godt. Jeg er kjempe fornøyd og anbefaler det til alle.
Dippi fan🤩
Veldig fine farger som holder lenge og ikke skader neglene, enkelt å påføre og får et profesjonelt resultat! helt enkelt superfornøyd. Anbefales!
Strålende fornøyd!
Rask og enkel bestilling, rask levering, mulig å fylle på med det man trenger uten å kjøpe hele nye sett. Fin bruksanvisning medfølger på norsk. Tok meg et par forsøk å få det som jeg ville, men nå går det mye smidigere! Kjempefornøyd!
Det har aldri vært enklere å få fine…
Det har aldri vært enklere å få fine negler og spare penger på det samtidig. Med litt øvelse så får du like fine negler som du har lagt selv, som hos en negler designer.
Dippi fungerer
Fantastisk kundeservice med hyggelige medarbeidere. Godt produkt som etter litt trening, gir ett resultat av salongkvalitet til en brøkdel av prisen.
Det tar litt tid å legge det pent
Det tar litt tid å legge det pent, men gøy når man får til! Naturlige negler 👌🏼