GLAMRDiP Norge 🇳🇴 Anmeldelser 470

4,7

Veldig fornøyd med produktene fra dippi. Enkelt å bruke etter man har prøvd en gang eller to. Litt tidkrevende, men det er det jo også med salong negler. Flotte farger som varer og fantastisk kundese... Vis mer

Har lenge tenkt på å prøve ut disse "diy" manikyrene med pulver, og må virkelig si at jeg er imponert. De reklamerer for at de holder lenge. Det kan jeg bekrefte! De sitter som støpt. Enkel og grei br... Vis mer

Endelig kan jeg lage fine negler selv - som har salong finish !! Veldig fornøyd !😍 Det har tatt noen ganger , men kjenner at jeg nå blir mer og mer flink på det og kan jobbe godt med produktene .... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk
  2. Kosmetikkforretning

GLAMRDiP – Perfekte Negler for Deg Hos GLAMRDiP er vår misjon enkel: Å gjøre det enkelt og rimelig for alle å få vakre, salongperfekte negler hjemme. Vi tilbyr innovative negleprodukter, inkludert vårt populære dyppepulver, som gir langvarige og skinnende resultater uten behov for UV-lys. Våre verdier er basert på kvalitet, bærekraft og tilgjengelighet. Derfor er alle våre produkter veganske, dyrevennlige og fri for 18 skadelige kjemikalier som ofte finnes i negleprodukter. Vi tror på at skjønnhet ikke skal gå på bekostning av helse eller miljø. GLAMRDiP er designet for å passe alle, uavhengig av bakgrunn, livsstil eller stil. Vår misjon er å styrke din selvtillit med produkter som fremhever det beste i deg. Vi tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti – enten er du fornøyd, eller du får pengene tilbake. Vårt mål er ikke bare å levere produkter, men også å skape en følelse av fellesskap rundt skjønnhet og egenpleie. Hos GLAMRDiP er vi stolte av å gjøre neglepleie enkelt, gøy og tilgjengelig for alle. Velkommen til GLAMRDiP – dine neglers beste venn!

100 % fornøyd – eller pengene tilbake

Test 3 manikyrer helt risikofritt

Test 3 manikyrer helt risikofritt
Det kan ta et par forsøk å lære – og det er helt greit. Du får teste settet vårt i fred og ro: Hvis du ikke får til salongfine negler etter 3 manikyrer, får du full refusjon. Seriøst tusenvis av kunder i hele Skandinavia har fått til fantastiske resultater hjemme, til en brøkdel av salongprisen. Se ekte før- og etterbilder og les ærlige anmeldelser her: 👉 https://glamrdip.no/pages/resultater

4,7

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Utrolig fornøyd Dippi-bruker <3

Har brukt dippi fast i 6 måneder, og jeg angrer virkelig på at jeg ikke forsøkte det mye tidligere! Neglene mine har aldri vært så fine som nå, og det beste er at de ikke sliter på neglene - snarere tvert imot. Jeg har alltid slitt med at jeg får lange negler på noen negler, mens andre bare knekker - etter jeg starta med dippi har neglene mine bare vokst og vokst. De blir sterke og samtidig sjukt fine! Superrask kundeservice, nydelige farger og produkter! Har du ikke prøvd ennå, så er dette tegnet ditt på at nå er det på tide <3

9. mars 2026

Nybegynner vennlig

Bestilte for en stund siden, og må si eg er fornøyd med produktet. Anbefaler førstegangsbrukere og ta det veldig rolig i begynnelsen, det er fort gjort å plutselig bygge for fort og tykt, bruk tid og prep neglene skikkelig. Fargene er kjempe fin, men anbefaler å se mye på tutorials om man er veldig opptatt av å være pirkete og få til et rent og pent resultat slik som meg.

2. mars 2026

Anbefales på det sterkeste!

Jeg trudde aldri jeg skulle få til å få så fine negler som jeg får av Dippi! Etter å ha forsøkt med vanlig neglelakk hjemme i flere runder, ga jeg opp og sendte inn bestilling på Dippi. Jeg har ikke angret et eneste sekund! Jeg kan anbefale det på det STERKESTE! Det fliser aldri og jeg har sterke og vakre negler, endelig!

17. januar 2026

Har vært en meget positiv opplevelse

Har vært en meget positiv opplevelse, da det ikke tok like mye tid som tålmodigheten min trodde. Jeg er en ivrig nybegynner som tidligere har vært avhengig av gellack, men dette er en absolutt vel veldig tids- og økonominesparende glede!

27. februar 2026

Veldig fornøyd med dippi

Veldig fornøyd med dippi. Kan variere litt hvor lenge manikyren varer, men alt i alt veldig fornøyd. Tar litt tid å lære seg, men etter et par ganger er det veldig lett.

25. februar 2026

Jeg er utrolig fornøyd med Dippi

Jeg er utrolig fornøyd med Dippi! Kundeservicen deres er helt fantastisk. Bestillingen min ble dessverre forsinket på grunn av en feil hos Posten, men Dippi fulgte opp saken tett, kommuniserte direkte med Posten og holdt meg kontinuerlig oppdatert underveis. I tillegg fikk jeg kompensasjon for ulempen, noe jeg virkelig setter pris på.

Det føles veldig trygt å bestille fra Dippi når man vet at kundeservice tar ansvar og faktisk bryr seg.

Og produktene? Helt fantastisk kvalitet! Jeg elsker neglene mine og kommer aldri til å gå tilbake til vanlig neglelakk igjen.

Anbefales på det varmeste! 😍

5. januar 2026

Dippi - salongnegler hjemme til en brøkdel av prisen!

Dippi - for et produkt!! Kommer aldri til å gå tilbake til vanlig neglelakk igjen! Og selvom jeg kan være unøyaktig med prosessen en gang i blant, og sluttresultatet i utgangspunktet blir litt ujevnt, så kan det alltids lett rettes opp med å file ned og formes på nytt, man trenger ikke ta av alt og begynne forfra, man bare gjentar de siste stegene. Det er kanskje det jeg liker best:) OG selvfølgelig alle fargene man har å velge mellom. OG at mine egne negler under vokser uten å flise eller brekke<3

23. februar 2026

Veldig bra produkter

Veldig bra produkter. Litt sen levering, men det blir glemt når man opplever hvor bra dette er. Sparer fort inn pengene igjen og det blir enklere og enklere, og bedre og bedre resultat for hver gang man øver😊

22. februar 2026

Veldig fornøyd med produktene

Veldig fornøyd med produktene. Opplever å ha fått fint resultat helt fra starten. Årsaken til at det ikke er full pott er at det tok veldig lang tid med levering på første bestilling. Håper dette er bedre nå på bestilling nr. 2. Veldig god oppfølging av kundeservice.
Gleder meg til å få flere farger.
Kan anbefales.

22. februar 2026

Jeg er veldig fornøyd med produktene

Jeg er veldig fornøyd med produktene! Med litt trening har man salongfine negler som varer lenge! Perfekt for deg som ikke klarer å spare ut fordi egne negler brekker. Disse produktene hjelper neglene å gro lange å fine😃👌

21. februar 2026

Støtt ein voksande norsk bedrift!

Eg har nyleg begynt å bruke Dippi og hatt ei veldig god oppleving med deira produkt. Det er ein kjekk og unik måte å få flotte og langvarige negler heime for slike som meg som lika å ha negla på stell utan for mykje styr! Kundeservicen er også imponerande med kjappe, møtekommande og hjelpsame svar. Eg vil absolutt foreslå alle å støtte denne flotte, norske bedrifta!

8. januar 2026

Fornøyd.

Synes konseptet fungerer bra, og god holdbarhet på lakken.
Første gang jeg prøvde ble neglen litt "klumpete" / tykk,
men etter litt øving synes jeg det fungerer veldig bra :)

17. februar 2026

Kjempehyggelig kundeservice

Kjempehyggelig kundeservice, som svarer raskt! Jeg har erfaring med forskjellige typer negleprodukter, og Dippi er en av de enkleste å ordne selv hjemme. Og de har mange kjempefine farger, og de er lette å ta av!
Jeg har blitt en fast kunde nå!

16. februar 2026

Overall good

Var litt forvirrende når jeg skulle påføre for første gang, men når jeg fant frem en av de videoene jeg ble tilsendt på mail om hvordan jeg skulle påføre, ble det mye enklere. Resultatet ble overraskende bra og ikke en eneste skramme eller hakk selv etter et par dager!

14. februar 2026