Kundeservice tok kontakt og ryddet opp i en sak, så totalinntrykk mitt oppdateres og jeg gir nå 5 stjerner. Bladet har mange interessante tester av verktøy og annet nyttig innhold. Den norske re... Vis mer
Jeg synes innholdet deres er for lite relevant for norske brukere. Det er for mye preg av kopi av saker fra utlandet, med både verktøy og materialer som ikke vi så lett kan relatere til her i Norge.... Vis mer
Jeg har lest en artikkel om hvordan jeg kan bygge en uteterrasse av trykkimpregnert byggemateriale. Jeg mener at byggebeskrivelsen er skrevet i en tid da impregneringen hadde en sterkere virkestoff e... Vis mer
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Håpløs utmelding. Selger bekreftet utmelding, men faktura fortsetter å komme. Styr unna

Svar fra Gjør Det Selv
Dårlig faglig innhold. Ofte feil på tegninger. Vær obs på at det er vanskelig å melde seg av abonementet. Det er også mange lokketilbud. Bærer preg av at de vil gjøre lettest mulig å bli abonent, men mest mulig vanskelig å melde seg av.

Svar fra Gjør Det Selv
Abonnerte på det en stund og fikk ideer.
Men flere av tegningene har feil og endringer som ikke kommer frem/er sjult.
Vi har prøvd oss på to prosjekter, og hadde flere på lur, men måtte gi opp.
Altfor tidkrevende å finne feilene for å gjøre det riktig, kunne liksågreit funnet opp kruttet selv.
Prisene som er estimert e jo helt på tryne.
Har skrevet mail og sagt ifra om feil og mangler, men ingen respons og ingen endring.

Svar fra Gjør Det Selv
Det er et flott nettsted med mye gode tips og ferdige oppskrifter på små prosjekter, MEN ... Hele poenget med å bruke tjenestene til Gjør Det Selv er å sette ut mye av skissingen og planleggingsarbeidet, og få en ferdig oppskrift man kan følge fra A til Å. Da bør den være riktig ... det viser seg dessverre at flere av artiklene har feil i mål. Jeg laget f.eks. "Putekasse i toppklasse", der man skulle skjære ut hjørner på en plate på 90 cm lengde. Først da jeg kom hjem med materialene fant jeg ut at det var 2x6 cm for lite: noen har vært litt for kjappe og bare oppgitt innvendig lengde fra hjørnestokk til hjørnestokk. Denne feilen har vært der siden 2019 uten å ha bli fikset opp.

Svar fra Gjør Det Selv
Jeg har fulgt oppskriften på Gjør det selv til punkt å prikke på en utebod. Nå hvor jeg skal montere takshingel finner jeg ut at det må være minst 15 graders takhelling for bruk av takshingel. På Gjør det selvs oppskrift hvor takshingel brukes er det 8,5 grad. Dette er helt uhørt dårlig. Jeg antok at dere utvikler oppskrifter med kunnskap om bygging og materialene. Tydeligvis ikke. Jeg har bygget og kjøpt materialer for 20k. Tok utgangspunkt i artikkelen nettopp fordi det ble brukt takshingel, for det skulle passe til huset. Ingen vits i å ringe kundeservice for de kan kun hjelpe med fakturaspørsmål. Har skrevet e-post men ikke fått svar.

Svar fra Gjør Det Selv
Helt og holdent nesten umulig å få avbestilt.
Innholdet er utdatert og er ikke i henhold til normer og forskrifter som gjelder.
Ville heller gått på bibloteket å få tak i en bok.
En ting jeg så på var at du kunne lage en gipsheis til 100 kr, det var avhengig av en hel masse greier som du skulle ha i "boden" som for eksempel en kontorstol...

Svar fra Gjør Det Selv
Har ikke klart å lage det huset over varmepumpe mi som dere beskrev . Noen mener effekten blir dårligere Har fårr blikkenslager til å lage ett tak som holder snøen borte som vi skal sette på veggen over varmepumpen.

Svar fra Gjør Det Selv
Dere har en uoversiktlig app og lite respons på søk. Ellers er det digitale bladet fint.

Svar fra Gjør Det Selv
Bladet har mange interessante tester av verktøy og annet nyttig innhold.
Den norske redaksjonen var behjelpelig med en PDF versjon av en verktøytest som hadde vært i den danske utgaven, så svært bra!

Svar fra Gjør Det Selv
Har problemer med å kunne si opp mitt abonnemang
Kan du hjelpe meg.

Svar fra Gjør Det Selv
Jeg får gode tips på hvordan jeg kan gjøre ting i ulke sammenhenger. Det kan være oppussing i hjemmet eller ting ute i hagen med mer.

jeg sa opp mitt avtale med dere i nov. 2023
men dere fortsetter å sende meg blader, hva er grunnen til dette....
hilsen knut veiby
sandvollveien 33
1743 klavestadhaugen

Svar fra Gjør Det Selv
Helt ok, men slitsomt med alle e-postene som bare handler om salg av ulike varer, treningstøy og allverdens ting en ikke har behov for, eller har noe med Gjør det selv å gjøre. Denne gjør at jeg nok ikke orker å forlenge medlemskapet!

Svar fra Gjør Det Selv
I tillegg har jeg flere ganger takket ja til velkomstgavene deres, men hver gang viser det seg å være av så dårlig kvalitet at det går rett i søpla - det er langt fra bærekraftig.

Svar fra Gjør Det Selv
Mange gode tips til prosjekter vi kan gjøre. Viser generelle "instrukser" underveis. Kunne fått en stjerne til, men da måtte GDS tilpasset seg norske forhold med hensyn til priser, tilgjengelige produkter og hensyn til snølaster..