Jeg havde bestilt noget nattøj. Pakken kom få dage efter at jeg havde bestilt min vare. Nattøjet var pakket pænt ind i en æske, hvilket jeg var meget glad for fordi det var en fødselsdagsgave jeg... Vis mer
Selskapet har svart
Har flere gange købt , stumpebukser og igen i år , der er flere farver og modeller at vælge imellem, så meget tilfreds.
Selskapet har svart
Den allerbedste service. Bestiller varer om formiddagen og næste eftermiddag kan jeg hente varen. Jeg bestiller her, bedste kvalitet til en fin pris. Vil anbefale Give Tøjcenter til hver en tid.
Selskapet har svart
Super hurtig levering. Havde en reklamation, og det blev løst hurtigt og effektivt. Rigtig godt udvalg, gode betalingsmuligheder, fantastisk kundeservice. Der bliver svaret og reageret hurtigt på henv... Vis mer
Fysisk butik i Give, Hurtig levering, 60 dages ombytning
Hjortsvangen 88, 7323, Give, Danmark
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Har handlet ved give tøj i mange år. Er altid tilfreds med dem. Vh jette boje

Svar fra Give Tøjcenter
Hurtig levering og bukserne levede op til forventningerne, handler gerne hos Give Tøjcenter igen

Svar fra Give Tøjcenter
Fungerer helt perfekt og utroligt venligt personale😀😀

Svar fra Give Tøjcenter
Nattøjet var pakket pænt ind i en æske, hvilket jeg var meget glad for fordi det var en fødselsdagsgave jeg havde købt.
Tøjet var i en lækker kvalitet og fødselaren blev meget glad.
Det er nok ikke sidste gang at jeg handler her.

Svar fra Give Tøjcenter
Super lækker jakke og hurtig levering

Svar fra Give Tøjcenter
Præcis og hurtig levering af tøj, som passede perfekt.

God pris og hurtig levering. Bare +++

Svar fra Give Tøjcenter
God kommunikation og hurtig levering. Vil helt sikkert handle her igen.

Svar fra Give Tøjcenter
Jeg havde svært ved at finde de rigtige bukser
Men hjælpen var så fin, indtil vi fandt de rigtige
Samtidigt hurtig levering
N Madsen

Yderst tilfredsstillende.
Hurtig levering.
Perfekt vare.

Svar fra Give Tøjcenter
Fortrød mit køb og der var ingen problemer med returneringen. Hurtig levering og hurtig tilbage betaling. God service 👍😊

Svar fra Give Tøjcenter
Jeg bestiller her, bedste kvalitet til en fin pris.
Vil anbefale Give Tøjcenter til hver en tid.

Svar fra Give Tøjcenter
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.