4 armaturen besteld voor TL verlichting. Blijkt met een hoogfrequent voorschakelapparaat te zijn en Led TL Buizen werken hier niet op. Saat ook niet echt aangegeven op jullie site. Heel onduidelijk... Vis mer
Se hva andre synes
Snel de juiste schakelaars ontvangen. Bij ontvangst: 2 krassen op de witte knop van 1 schakelaar. Dit kwam mogelijks doordat de schakelaars los samen in een plastic zak zaten? Snel reactie van Gigat... Vis mer
Selskapet har svart
Grotere bestelling gedaan en dag erna op bestemmingdadres zoals op website aangegeven.Al het bestelde materiaal netjes in grote doos.tip top in orde.Ik bestel steeds daar en is altijd correct en ook b... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Elektronikkgrossist
- også i
- Byggevareforhandler
- Engrosforhandler av elektriske apparater
- Leverandør av elektrisk utstyr
Skrevet av virksomheten
Voor particulieren én vakmannen - GRATIS levering vanaf €100 - Voor 19u besteld, morgen in huis - 30 jaar ervaring - Bestel makkelijk online!
Kontaktopplysninger
Felix Roggemanskaai 7d, 1501, Buizingen, Belgia
- +32 2 669 36 40
- contact@gigatek.be
- gigatek.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Clarté et rapidité
Clarté et rapidité
Simple et beaucoup de choix
Prix corrects

Svar fra Gigatek
Betaald en niets ontvangen.
Betaald, maar niets ontvangen. Ondertussen een maand na de bestelling/betaling. Op een bericht naar de klantendienst werd niet gereageerd (zelf moeten bellen en dan pas reactie gekregen). Een verhaal gekregen dat BPost het pakket verloren heeft, maar een door Gigatek aangekondigde 2e zending (die ik binnen 2 werkdagen zou ontvangen) is ook niet gearriveerd. Verhaal klopt waarschijnlijk niet. Als een zending wordt aangemeld bij Bpost krijg je als geadresseerde automatisch een bericht (zelfs als BPost het pakket zelf nog niet heeft ontvangen). Geld teruggevraagd (maar nog niet ontvangen).

Prijsbewust kopen en correcte levering
Prijsbewust kopen en correcte levering

Svar fra Gigatek
IL ne faut rien commander chez eux
IL ne faut rien commander chez eux, ils vous livrent des marques autres que celles commandées, bien entendu moins cher, des vrais escrocs.
Et si vous retournez la marchandise ils ne vous remboursent pas ! vous recevez un bon de commande et votre transport est perdu alors que c'est eux qui ont essayé des vous escroquer.
A oublier définitivement

Overzichtelijke website
Overzichtelijke website. Snelheid van leveren, communicatie na de bestelling over de levering.
Degelijk ingepakt en dit alles aan interessante prijzen

Svar fra Gigatek
Correcte en snelle levering volgens…
Correcte en snelle levering volgens opgegeven!

Parfait
Grand choix, bon prix, expédition très rapide (commandé la veille en fin d'après-midi, livré le lendemain).
Stopcontact voor buitengebruik besteld
Stopcontact voor buitengebruik besteld. Toegekomen zonder plastiek rond stopcontacten.Afdekkapjes zeer sterk beschadigd en gummi’s voor doorvoeren kabel vuil. Stopcontacten lijken al ergens op een werf gelegen te hebben. Klacht ingediend en na 8 dagen nog geen enkele respons gekregen. Eerste en meteen laatste keer daar besteld.
Uiteindelijk toch antwoord gekregen en nieuw stopcontact gekregen,

Svar fra Gigatek
Het zal me leren om nog eens iets op…
Het zal me leren om nog eens iets op een Belgische website te bestellen. Niks anders dan miserie! Twee weken geleden twee artikelen uit voorraad besteld, eentje na een paar dagen geleverd, van het tweede hoor ik niks meer. Tel neemt men niet op, op het antwoordformulier wordt niet gereageerd! Goeie raad: bestel ergens anders! (Bij een Nederlandse webshop)

Svar fra Gigatek
Produit manquant, SAV un cauchemar..
Commande de 2200 euro effectuée, livrée en plusieurs fois. Outre le méli-mélo des colis dont on ne sait pas ce qu'ils contiennent et la complexité pour vérifier que toute la commande est bien là, je constate directement qu'il manque un rouleau de XVB de 100m et leur envoie un email. Le SAV est un cauchemar : ne comprends pas la situation, me demande de signer un document affirmant que je n'ai pas reçu le colis (que j'ai bien reçu, mais dans lequel il manque un produit..), suivie d'une réponse peu professionnelle quand j'insiste pour clarifier la situation, puis plus de réponse. J'attends toujours que ma commande soit honorée, pour le moment ils doivent encore m'envoyer un rouleau de XVB de 100m de 3G2,5, pour une valeur de plus de 130 euro. La ligne téléphonique répond mais n'entend rien (testé avec plusieurs téléphones différents), donc raccroche.. L'email ne répond plus.. je n'ai pas d'autres moyens de les joindre et vais prochainement envoyer une mise en demeure par courrier recommandé par avocat.
Besteld voor 16h00 en dag nadien in huis, zeker niet geloven
Bestelling geplaatst, er op gelet dat alles op voorraad was.
Daags nadien niet geleverd, bestelling bekijken en in backorder staan.
Antwoorden op mails doen ze niet.
Verzenden met 2 verschillende koeriers en de tweede er veel langer over doen.
Nooit meer!!
Goed opgelost Gigatek
Okay eerlijk is eerlijk als ze je probleem oplossen dan moet je ook je recensie aanpassen. Dus mijn probleem is prima opgelost en de onderstaande review kan dan ook verwijderd worden. Tja op zich een goede webwinkel met een serieus aanbod en ik moet zeggen een goede levering maar dat was het dan ook. Zodra je iets moet retourneren is er niemand thuis. Nergens een duidelijke retour procedure dus dan maar mailen en dagen wachten op antwoord. Ook met het antwoord kan je nog steeds niet retourneren dus weer dagen wachten op mail antwoord, Uiteindelijk krijg je dan de pop-up "Uw retour termijn is verstreken" en dat is nogal logisch als je dagen moet wachten op je antwoord.
Dus prima assortiment maar waardeloze service.
Tja en dan krijg je een reactie op je recentie van Gigatek dat ze altijd binnen 24 uur gereageerd hebben. Ja dat klopt alleen altijd met een incompleet antwoord. Al vanaf 27 november heb ik de retour vraag ingediend en pas op 2-12 werd het mij duidelijk hoe retour verzonden moest worden. Heb op 4 december nog een mail gestuurd met de vraag om coulance maar die werd tot op vandaag nog nooit beantwoord.

Svar fra Gigatek
Zeer goede en vriendelijke klantenservice met onklopbare prijzen
Ik ben ontzettend tevreden over de service! Ik had per ongeluk de verkeerde elektrische kabel besteld, maar de klantenservice heeft mijn bestelling meteen aangepast nog vóór de kabel werd geknipt. Super behulpzaam en ontzettend snel. Echt top! Daarnaast zijn de prijzen hier gewoon onklopbaar. Je vindt nergens betere deals voor dit kwaliteitsniveau. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede producten en een klantenservice die écht met je meedenkt.

Svar fra Gigatek
Goede service en eerlijke prijzen
Goede service en eerlijke prijzen. Spijtig van de slechte reviews maar naar persoonlijke ervaring altijd tevreden. Zeker een vaste klant!

Volledig de weg kwijt
Artikels op voorraad worden na 1 week nog niet geleverd. Order blijft hangen. Contact met klantendienst is dagen wachten en dan wordt het probleem niet opgelost. 4 artikels bestellen komt in 3 leveringen. Fakturen kloppen niet. Als je de drie fakturen optelt komt het niet overeen met wat je hebt betaald. Ben reeds jarenlang klant en vroeger was dit een betrouwbare leverancier maar laatste twee bestellingen zijn ze blijkbaar volledig de weg kwijt. Jammer maar was laatste bestelling. Alternatieven genoeg.

Svar fra Gigatek
Als ik kon 0 sterren aanduiden zou ik…
Als ik kon 0 sterren aanduiden zou ik dit doen. Betaald 3 stuks en leveren 1 stuk. Geen respons of communicatie. Niets.
Nooit bestel ik hier meer en raad ik iedereen aan dit zeker niet te doen!!!!!

Svar fra Gigatek
Levering trekt op niks nooit optijd
Eerste bestelling gedaan t.w.v. €800!
Volgende dag in huis staat op de website. niks ontvangen waardoor mijn planning mis liep. Heb toen gebeld, de vrouw aan de telefoon zei dat omdat het pakket zo groot was ze dit zelf niet konden leveren..
Geen probleem kan gebeuren, 2de keer t.w.v. €380 besteld ( donderdag 13/11/25) vrijdag 14/11/25 in huis! Weer niks gezien ik wacht nog steeds op mijn pakket..
Waardoor ik 2 dagen thuis ben gebleven (zelfstandige) en niks heb kunnen doen.
Zeker geen aanrader meer dan bestel ik lieverd kabel die wat duurder is maar wel aankomt op de afgesproken dag!
Bestel beter bij een andere webshop!
Vragen per e-mail omtrent producten worden niet beantwoord.
Op de website wordt vermeld dat het mogelijk is om vragen omtrent de aangeboden producten te stellen via e-mail. Helaas wacht ik nu al dagen op een antwoord op een hele simpele vraag.
Gigatek zo laten, bestel bij Solyd als je graag je producten op tijd wil !!!
4 de keer op rij dat de goederen niet geleverd worden
op donderdag 6 nov voor 16u besteld, en indien op voorraad de volgende dag geleverd.
bij het bestellen al op gelet dat alles voorradig is , anders idd langer wachten.
Vrijdag 7 okt niets gehad, klantendienst na 12u niet meer bereikbaar
Deze ochtend 10 nov gebeld, daar kreeg ik te horen dat het pas woensdag geleverd ging worden, 1 dag latere en de levertijd had een week week geweest!!!
laat je niet vangen aan voor 16u besteld, de volgende dag geleverd, solyd doet dit veeeeeel beter

Svar fra Gigatek
Entreprise pas sérieuse a éviter absolument
Ne faite pas confiance a cette entreprise vous serez livrer en retard même si vous décommander à temps. Personnellement je vous conseille de garder le matériel devenu inutile. Si vous le retourné vous risquer de perdre et votre argent et le matériel. Le côté positif est que la marchandise à été livrée.

Svar fra Gigatek
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.