Giftingshow Anmeldelser 117

4,3

Chcem vysoko ocenit a ohodnotit celkovy pristup Support teamu pod vedenim pana Diamond,priateľský a zaroven odborny pristup k rieseniu mojej staznosti ma prijemne prekvapil, ponukol mi ferove riesenie... Vis mer

So I had an issue about this ad I saw on social media and to make things short, i got click baited. I immediately messaged their customer service satisfied with their quick response and actions. My ca... Vis mer

Good and fast customer service. They were quick to help resolve my membership issue immediately. I was actually buying a Victoria's Secret set, which was what the advertising offered at the time. It w... Vis mer

4,3

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

I would like to thank you tha

I would like to thank you that customers/support service their responses for my issue to refund my money and it's really great to talk with a nice and understanding person.
Thank you

6. juli 2025

Helaas in de phisingmail getrapt

Helaas in de phisingmail getrapt, waarna dit bedrijf geld van mijn creditcard afschreef. Het geld wilden ze niet terugstorten. Dat wilden ze alleen doen na een vijfsterrenreview op trustpilot met de naam van een medewerker erin. Als ik daarvan een screenshot zou sturen, kreeg ik mijn geld terug. Dit verklaart de hoge score op trustpilot.

Daar wilde ik niet aan meewerken, dus met moeite items gekozen. Deels goed geleverd, maar veels te duur voor het product. Deels niet geleverd (doos is beschadigd bij UPS en het product kwijtgeraakt). Ik probeer al twee maanden contact te krijgen om een vervangend item opgestuurd te krijgen. Hoewel ze snel reageren, blijft het dezelfde afhoudende email dat ze onderzoek doen en me bedanken voor mijn geduld en vasthoudendheid.

Doe geen zaken met deze partij!

17. juni 2025

Estafadores

No he comprado nada y me aparece en mi tarjeta de crédito en dólares que nunca jamás la uso 106 dólares de gasto de esta empresa.
Quiero mi reembolso o la anulación de esa compra falsa que me encajaron, urgente.
Una solución. Por favor
Esto es lo que me cobraron esta empresa y la otra que está escrita
PYD*thegamingmingleCYP

U$DDólares 31,48