We wisten al dat het erg mooi zou worden want kennisen van ons hebben eenzelfde vloer, toch nu zo in huis is het nog mooier dan verwacht, heel tevreden ermee!
Se hva andre synes
Dit gietvloeren bedrijf verstaat hun vak. Ze kunnenje alles vertellen over de voor en nadelen van elk type vloer en proberen je zeker niet gewoon het duurste model te verkopen.
Hier vind je een ruime keuze uit verschillende soorten gietvloeren. Inmiddels kunnen wij al even genieten van onze nieuwe vloer en hebben geen op of aanmerkingen.
Zowel de keuken als de woonkamer gedaan. De gietvloer is binnenn de afgesproken tijd opgeleverd en de mannen waren altijd netjes op tijd.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom op de Trustpilot-pagina van Gietvloer Breda, dé specialist op het gebied van gietvloeren in en rondom Breda. Ons bedrijf is trots op het leveren van hoogwaardige gietvloeroplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons aanbod omvat een breed scala aan gietvloeren, van epoxy tot polyurethaan en alles daartussenin. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en bieden daarom maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Onze experts zijn niet alleen vakbekwaam in het aanleggen van gietvloeren, maar bieden ook uitgebreid advies om ervoor te zorgen dat u de vloer kiest die het beste past bij uw interieur en levensstijl. Van de initiële ontwerpfase tot de uiteindelijke oplevering, ons team zet zich in voor kwaliteit en klanttevredenheid. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om duurzame, stijlvolle en gemakkelijk te onderhouden vloeren te garanderen. Bij Gietvloer Breda streven we ernaar om elke klant een uitzonderlijke service te bieden. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde, omdat het ons helpt onze dienstverlening continu te verbeteren. Ontdek vandaag nog waarom zoveel klanten ons vertrouwen met hun gietvloerprojecten. We kijken uit naar uw beoordeling!
Kontaktopplysninger
Verlengde Poolseweg 16, 4818 CL, Breda, Noord Brabant, Nederland
- +31763690254
- contact@gietvloerbreda.com
- gietvloerbreda.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
gietvloer fijne service alles ziet er…
gietvloer fijne service alles ziet er heel netjes uit
Ook in de hal en keuken goed rekening…
Ook in de hal en keuken goed rekening goed rekening gehouden met ventilatie tijdens proces.
uitleg was per laag gedaan dus geen…
uitleg was per laag gedaan dus geen verrassingen tijdens proces
recent nog gezien hoe netjes ze alles…
recent nog gezien hoe netjes ze alles achterlieten goed werk
Het ontwerpgevoel zit in kleine details…
Het ontwerpgevoel zit in kleine details die je pas merkt als je erop let.
Ook Op Drukke Plekken
ook op drukke plekken zoals keuken zie je geen slijtage of afbladderen
ik struikel nergens meer dat zegt genoeg
Overdag helper bij avond gezellig…
Overdag helper bij avond gezellig precies zoals ik wilde
Hij Controleerde Alles Geen Vegen Of Krassen
Hij controleerde alles, geen vegen of krassen van stoelpoten
deze kwaliteit vloer voor dit bedrag
deze kwaliteit vloer voor dit bedrag, echt waardevol
Netjes en zorgvuldig bij de deurposten…
Netjes en zorgvuldig bij de deurposten gewerkt, mijn zus zei dat dat er mooi uitziet.
ik zie overal die subtiele glans die de…
ik zie overal die subtiele glans die de vloer luxe maakt
Prima prijs en echt een mooie vloer
wou jullie graag bedanken voor de…
wou jullie graag bedanken voor de gietvloer hij is erg mooi geworden
Mooie gietvloeren
We kennen veel mensen met gietvloeren vonden we altijd mooi nu eindelijk zelf gekozen. Mooie vloer en genoeg kleur keuze!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.