Firmaet annoncerer en konkurrence til…Useriøst firma
Firmaet annoncerer en konkurrence til stort svømmestævne "Lyngby Open" i januar, med reklame for Arena, hvor gevinsten er en Icon tracksuit!
5. februar modtager jeg en mail fra Patricia Q, hvor jeg lykønskes med en flot 3. præmie.
4. uger senere har jeg stadig ikke modtaget min gevinst og jeg kontakter Patricia per mail og hører ikke noget.
18. marts lægger jeg så en besked og får et mail svar tilbage, at man har haft travlt og vil sørge for at den blive sendt i morgen.
4. april sender jeg besked om at jeg fortsat ikke har modtaget den lovede præmie og har sidenhen ikke hørt fra firmaet.
Meget trist at man "udnytter" et stort stævne - hvor man også har præmier og salg af udstyr til at promovere en konkurrence, som slet ikke eksisterer.
Håber at Lyngby Svømmeklub, at klar over at man samarbejder med nogle useriøse sponsorer.
(Efter dette opslag på Trustpilot, er præmien nu modtaget med denne kommentar: “Vi har været i denne branche i 32 år og tager alle vores kunder meget seriøst! At du tillader dig at skrive sådan en anmeldelse om os fordi du afventer et GRATIS produkt til en værdi af 1200,- er dybt forargeligt og hvor må du sidde med en forfærdelig dårlig smag i munden!!!!” - - og videre “Du bedes derfor slette din uberettigede og uretfærdige anmeldelse af os på trustpilot med det samme, ellers ser vi os nød til at anmelde dig da den på ingen måde er berrettiget! ”)