Se hva andre synes
Jag var tveksam i början, men valde att prova en burk "månar". Läste instruktionen och väntade på effekt.....och kände efter 30 minuter hur kroppen slappnade av jag började bli sömnig. Placebo? Vet in... Vis mer
Har tagit Prpoavan i många år, men känner att de haft sämre effekt senaste tiden. Då provade jag Gäsper, både tabletten och gummy moons, och jag tycker jag sover stabilare under naten med dem. Jag h... Vis mer
Mitt liv fick ett nytt liv när jag började använda Gäsper. Att äntligen få sova och vakna utvilad. Jag tar en sugtablett när jag lägger mig och en "måne" när jag har läst klart efter ca en halvtimm... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
GÄSPER offers natural, powerful sleep solutions that help you fall asleep faster, stay asleep longer, and wake up refreshed — without grogginess the next day. Our products combine melatonin with ingredients like L-theanine, GABA, and Ashwagandha to support deep relaxation and recovery. We’re a bold, caring, and fun brand making sleep support modern, easy, and effective.
Kontaktopplysninger
Nederland
- support@getgasper.com
- getgasper.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mkt bra produkter med goda smaker
Mkt bra produkter med goda smaker. Samt trevlig och snabb kundservice
Proffesionellt bemötande
Väldigt snabb respons och ett professionellt och trevligt bemötande.
Gäsper sugtabletter
Denna produkt ingår numera i min kvällsrutin. Det gör att jag slipper uppvaket mitt i natten där jag ligger vaken i timmar och inte kan somna om. Fantastiskt! Älskar’t!
Great product, highly recommend
The delivery was super fast, and the product does exactly as it claims, it really helped me with my poor sleep. I will be repurchasing!
Jag testade Gäsper efter år av ett…
Jag testade Gäsper efter år av ett sovmönster där jag vaknar upp flertalet gånger varje natt. Produkterna levererades snabbt, och under mina veckor då jag testade produkten fick jag otroligt professionell återkoppling från kundservice. Inte bara snabba svar utan även trevligt bemötande och fina råd för sömnen.
Väldigt positivt överraskad
Väldigt positivt överraskad, fick mycket längre o djupare sömn.
Tack gäsper
Tack gäsper
Gäsper är det enda som fungerar för mig på min sömn och jag slipper ligga vaken flera timmar innan jag kan somna , jag känner mig mera utvilad tack vare att jag slipper alla uppvaknanden under natten.
Funger väldigt bra
Funger toppen, både lättare att somna och sover mycket bättre.
Bästa produkten för god sömn!
Bästa produkten för god sömn!
Stadig kund sedan produkten kom.
Rekommenderas!!!!!
Super bra service av Amanda
Super bra service av Amanda! 🌸
Jättebra hjälp för en lugn natt med bra…
Jättebra hjälp för en lugn natt med bra sömn. En räddning många gånger. Ett plus för att de dessutom är goda!
Funkar bra :)
Superprodukt som hjälper mig att somna…
Superprodukt som hjälper mig att somna och sova gott. 😍
Det fungerar!
Tack vare att jag tar en Gäsper varje kväll innan jag lägger mig så sover jag mycket bättre och har börjat drömma igen. Enda nackdelen är att de inte är sockerfria. Efter att ha provat många olika preparat för att sova bättre så är denna bäst!
Har faktiskt hjälpt mig med mitt stora…
Har faktiskt hjälpt mig med mitt stora sömnproblem. Tar till Gäsper gummin då o då och de hjälper verkligen bra på att få sova hela natten. Har använt dessa sen ett halvår tillbaka.
från imovane till Gäsper
Jag har testat mycket, men dessa är de enda som faktiskt funkar.
Fungerar mot sömnlöshet
Fungerar mot sömnlöshet. Testat bara melatonin innan men detta fungerar bättre.
Sover got med med produkt
Provat olika melatoninprodukter
Provat olika melatoninprodukter, men gäsper är de som funkar absolut bäst. Tar en när jag lägger mig, och inom ca 30 min har de hjälpt till 👍🏻👍🏻
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.