Geluksdruppeltjes

Kontaktopplysninger

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enorme steun voor mijn zenuwstelsel en herstel

Ik gebruik inmiddels 1.5 jaar de CBDA & CBGA druppels van Geluksdruppeltjes en voor mij is dit echt een enorme ondersteuning gebleken.
Ik had last van paniekaanvallen en een zenuwstelsel dat eigenlijk continu “aan” stond. Sinds ik deze druppels gebruik merk ik dat mijn systeem veel sneller tot rust komt. Het helpt mij om mijn emoties beter te reguleren en kalm te blijven, ook in uitdagende situaties.
Wat ik vooral waardeer is dat het mij helpt om meer in contact te blijven met mezelf, waardoor ik helderder kan nadenken en betere keuzes maak in het dagelijks leven.
Daarnaast train ik veel en merk ik dat het ook helpt bij sneller herstel na fysieke inspanning.
Voor mij voelt het als een natuurlijke ondersteuning die mijn lichaam helpt om weer meer in balans te komen.
Iedereen is natuurlijk anders, maar voor mij persoonlijk heeft dit echt een groot verschil gemaakt.

5. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Van cijfer 10 met hevig pijn naar cijfer 10 van verlichting en blijdschap...

Maanden geleden las ik een mooie verhaal over de druppels , ik kon al heel lang niet goed slapen, ik bestelde de druppels en in 2 weken kon ik al 1uur lang slapen en daarna steeds langer.Eerder had ik alles gebruikt maar die middelen werkte niet.
Momenteel zenuwenpijn al bijna 3 maanden, ik ging hiervoor ook de druppels gebruiken en sinds 3 weken is mijn pijn per dag maar heel weinig aanwezig en kan ik weer zitten en lopen zonder de zware pijnstillers die ik niet meer gebruik...wat een fantastisch effect voor mij. Ik leefde van de bed naar de bank maar nu kan ik mijn dagelijks activiteiten aan en ga makkelijk naar buiten . Ik weet dat ik nog niet van de pijn af ben maar in 3 weken al zoveel verbeteringen is een cijfer 10 van blijheid ipv een cijfer 10 van pijn en somberheid over de situatie.
Ik raad het iedereen om het eens te proberen ,de geluksdruppels!

19. februar 2026

Vanuit dankbaarheid

Hardnekkige pijnen door neuropathie en waarvan de dokters zeiden dat ik ermee moest leren leven, zijn door de geluksdruppeltjes en de lotion gestabiliseerd en op dit moment ben ik zo goed als pijnvrij en neem ik deze producten in volle vertrouwen verder. En dit op slechts vier maand tijd. Dankbaar dat jullie op mijn pad kwamen. Dankbaar ook voor de professionele en warme begeleiding. Jullie hebben mijn volledige support. Famke

9. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topproduct!! Ik ben met de combinatie van CBDA en…

Ik ben met de combinatie van CBDA en CBGA begonnen wegens last van COPD. Vanaf de 2de maand merkte ik een enorm verschil bij het inademen. Wat voorheen zo piepte, was niet meer aanwezig. De chronische ontsteking in de longen is ook helemaal weg!
Dit is miraculeus, en kan het om die reden iedereen aanraden!
De wekelijkse zoom op zondag is ook een aanrader voor wie meer info wenst over de producten.

Je kan ook steeds terecht met vragen over je behandeling bij de betrokken consulent en alles wordt overlegd in samenspraak met een zeer bekwame en betrokken biochemicus.

Ik beveel het product en de firma ten zeerste aan!

21. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De cbda druppels en de cbda creme…

De cbda druppels en de cbda creme gebruik ik zins half april,ben er mee begonnen omdat ik zonschade heb in mijn gezicht,ik wilde geen chemozalf gebruiken gezien de bijwerkingen.de plekjes in mijn gezicht zijn aanzienlijk minder geworden,dus het werkt !
Al een paar weken doe ik ook een druppel cbda in mijn handpalm meng het met een goede biologische dagcreme,het voelt goed,in de avond meer ik mijn hele gezicht in met de cbda creme,mijn huid is echt opgeknapt,blij mee..

3. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik loop met 8 ziektes rond Het heeft…

Ik loop met 8 ziektes rond Het heeft vele gevolgen op mijn hele lichaam. Mijn lijf is volledig verstijfd waardoor ik onder andere niet meer goed kon lopen en bewegen.mijn rug zat 's morgens compleet vast maar nu ik sinds een aantal weken met de druppels ben begonnen kan ik mijn rollator en krukken opzij zetten en kan ik weer normaal naar bed uitkomen omdat mijn spieren veel meer ontspannen zijn. Superblij met dit product

12. mai 2025

Heb kronen laten zetten

Heb kronen laten zetten, hoop complicaties na 2 en halve maand nog steeds pijn, steken, schokjes, in me mond, eenmaal de cbda na 1,5 week klachten weg, eigenwijs dat ik ben gestopt met de cbda 3 dagen later weer alle pijntjes terug nu weer na 3 dagen cbda genomen te hebben alles weer rustig in me mond.

Wonder middel bestaat niet maar het komt wel in de buurt ervan, want van alles al geprobeerd enigste wat werkt zijn geluksdruppeltjes

11. mai 2025

Nooit meer zonder!

Ik ben vorig jaar juni begonnen met de druppeltjes CBDA en ik kan niets anders zeggen dat het dé sleutel is naar een gezond lichaam en geest, nooit meer zonder!

In het begin van 2024 eindigde mijn huwelijk op een onbegrijpelijke en traumatische manier, wat leidde tot intense paniekaanvallen en een rollercoaster aan emoties. De schok was enorm en ik vond het moeilijk om de dag door te komen, overspoeld door gevoelens van afwijzing, afkeuring, en verraad. Na een paar maanden kwam ik in contact met Johan Laarberg, die me adviseerde om CBDA-olie te gebruiken. Toen ik dit begon te doen in juni 2024, merkte ik dat ik innerlijke rust begon te ervaren.

In datzelfde jaar kreeg ik te maken met talloze andere uitdagingen, en soms dacht ik: "Dit is gewoon niet menselijk; hoeveel kan iemand nog verdragen zonder door te draaien?" Toch bleef ik doorgaan. Mijn paniekaanvallen verdwenen, en ik voelde me steeds zekerder en rustiger. Ik werd sterker, zowel mentaal als fysiek. Ik bleef naar de sportschool gaan, en mijn conditie en kracht zijn nog nooit zo goed geweest als nu. Ik ben op hetzelfde gewicht als in mijn tienerjaren en heb een droge spieropbouw gekregen.

Als 49-jarige moeder van zes kinderen, met alle bijbehorende levenssituaties, leid ik een vakantieplek aan het Skagern-meer in Zweden en heb ik in datzelfde jaar 2024 twee massagesalons opgebouwd. Mijn energie is groot.

Ik ben enorm dankbaar voor de ondersteuning die de druppels bieden aan mijn endocannabinoïdesysteem en zenuwstelsel. Ze hebben mijn leven ten goede veranderd.

Ik ben zo enthousiast over mijn ervaringen dat ik anderen wil begeleiden op hun weg naar harmonie met de CBDA/CBGA-druppels en de wondercrème in Skandinavië. Ik ben 10 dagen bij Johan geweest in Spanje en hij heeft mij een uitstekende en respectvolle begeleiding als mentor gegeven. Ik vind hem een echte heer!

3. juni 2024

KNO arts verbaasd

Ik mocht deze review plaatsen van een kennis die liever anoniem wilt blijven. Ik had hem de druppels cbda gegeven

Ben bij KNO arts geweest
Verdikte keelhuid slecht slikken .
Arts wilde biopt om hierna behandeling bespreken.(dacht aan beginstadium van keelkanker)wat ook de konstatering van huisarts was.
Nam elke ochtend op nuchtere maag cbda druppels en na 3 weken Arts was verbaasd en kon dit echt niet plaatsen.
Met resultaat dat er verder geen behandeling nodig was. Geen last meer.
Top product L

1. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ook ik ben zeer tevreden met de geluks…

Ook ik ben zeer tevreden met de geluks druppels! Ik kan het iedereen aanraden die last heeft van bijvoorbeeld eczeem of Fibromyalgie. Het heeft mij van de pijn af geholpen en dit lukte mij niet met medicatie. Ook de vakkundigheid en het snelle leveren is zeker een pluspunt. Een zeer tevreden klant !!

3. februar 2025

Zeer tevreden

Ik gebruik de druppeltjes al ruim een halfjaar ook mijn beste vriendin.
We zijn beide super blij met de druppels.
En we raden het ook iedereen aan.
Johan is een lieve behulpzame man.
En is echt begaan met mensen.
Als ik vragen heb of tegen dingen aan loop staat hij voor me klaar.
De geluksdruppeltjes zijn echt een super product.
Ik zelf merk hierin wel verschil deze druppels zijn van veel hogere kwaliteit dan wat ik in de drogist kan kopen.

13. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als het even kan, nooit meer zonder!

Twee jaar geleden ben ik in contact gekomen met Johan. De eigenaar van deze krachtige cbda olie. Ik kampte al heel mijn leven met rugklachten. Dit werd veroorzaakt door een aantal factoren zoals een stenose in mijn nek, een lichte scoliose in mijn rug en hypermobiliteit. Ik kon functioneren maar de pijn was altijd op de achtergrond in meerdere of mindere mate aanwezig. Behandelingen bij de fysio en chiropractie hielpen mij niet of nauwelijks. Ik had zelfs mijn heil bij de pijnkliniek gezocht, daar kon ik af en toe wat verlichting vinden door te toediening van cortisone injecties. Tot ik via social media in contact kwam met Johan en zijn cbda olie. Na twee weken gebruik was mijn pijn nauwelijks nog aanwezig! Ik had nooit verwacht dat dit überhaupt ooit mogelijk was. Ik ben enorm tevreden over de informatie die ik ontving en nog steeds ontvang wanneer ik vragen heb. De communicatie is altijd vlot en aangenaam met Johan. Ik zou niet meer zonder deze cbda druppeltjes van buitengewoon goede kwaliteit willen.
De geluksdruppeltjes ondersteunt je zelfherstellend vermogen en heeft een enorm groot pijnstillend effect.
Ik zou de geluksdruppeltjes van J.Laarberg iedereen aanraden! Echt het proberen waard.

13. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Johan Laarberg oplichter

Johan Laarberg, een vd grootste leugenaars die ik ken. Hij verkoopt nep cbda, de zgn testrapporten manipuleert hij. Hij claimt zuivere cbda te verkopen, t is rotzooi. Hij koopt het in Brabant en u betaalt het 10 voudige. Wist u trouwens dat alleen vouwen kopen, mannen trappen er niet in. En inderdaad heeft hij liever sex voor een flesje. De vrouwen komen maandelijks over vanuit NL. Ik weet er alles van, heb 3 jr. naast die vent gewoond.

3. februar 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Helpt buitengewoon goed. Heb het bij mijn moeder met huidkanker gebruikt en zag er na een paar weken veel beter uit. Ook gebruikt bij mijn kleinzoon met gordelroos. Na 4 dagen helemaal ingedroogd en na een kwartier had hij geen pijn en jeuk meer. Zelf gebruik ik het voor gewrichtspijn en was met 3 weken van al mijn klachten af. Snelle levering voor topkwaliteit

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Superfijne mensen daar bij…Geluksdruppeltjes zijn 'de bom'!

Superfijne mensen daar bij Geluksdruppeltjes. Wat heb ik in het afgelopen jaar veel over mijzelf geleerd. En wat een begeleiding als je geluksdruppeltjes gaat gebruiken! Dit plantmedicijn zonder verslavende werking is 'de bom'. Want hier kan weinig tegenop. Ik hoop dat 'we' de wereld ermee veroveren, want dat heeft dit product zeker in zich! Ik voel me zo dankbaar dat de CBDa druppels op mijn pad zijn gekomen. 🙏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor mij is het een top product

Sinds ik met de Geluks druppeltjes ben begonnen slaap ik veel beter,en heb ik minder pijn in mijn reuma vingers
Dit zijn mijn Geluks druppeltjes
Ben er heel blij mee
Zo blij dat ik nu ook consulent ben geworden !
Ook nog eens snelle service

Geluksdruppeltjes.eu

Geluksdruppeltjes.eu
Ik ben buitengewoon content met de druppels, maar zeker ook met het bedrijf. Als ik een vraag heb, krijg ik per omgaande antwoord van Johan of zijn collega. Als er meer expertise nodig is wordt dat ook pijlsnel geregeld.
Voor consulenten en belangstellenden zijn er regelmatig(online) informatieve bijeenkomsten. Mijn bestellingen heb ik altijd vlug in huis. Als er minpuntjes zijn aan dit bedrijf, heb ik ze nog niet ontdekt. De druppels gebruik ik inmiddels een maand of 8 en ik heb er veel baat bij. (klachten: o.a. fibromyalgie, hoge bloeddruk, conversie stoornis) Beduidend meer energie en minder pijn dus ik ben een blij ei.
Ineke Oudekerk

7. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv