Geldmaat Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vandaag bij een muntstort automaat geweest. Bijna een uur bezig geweest om munten te storten, automaat constant melding dat munten niet herkend worden. Transactie wordt daarna gewoon afgebroken, weer... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

WIj zijn een zakelijk gebruiker en willen graag contant geld storten in Zuig Limburg met sealbags. Onmogelijke taak omdat de sealbag automaat in Gulpen voor lange termijn dicht is. Dus op naar Simpel... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos, probeer al een paar weken muntgeld te storten op zondag, diverse automaten in de omgeving bezocht, geen enkele automaat die werkt, word afgebroken. Hier moet je dan ook nog geld voor beta... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ook vandaag kon ik in Uden nog steeds geen geld opnemen bij een Geldmaatapparaat. Of het apparaat bleek defect (AH) of tijdelijk buiten bedrijf, ( nog steeds net als afgelopen vrijdag) Waarom nemen... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Minibank
  2. Bank

Skrevet av virksomheten

Geldmaat zorgt ervoor dat contant geld in Nederland beschikbaar en bereikbaar blijft voor wie het wil of moet gebruiken. Daarbij hebben we extra aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Geldmaat heeft in Nederland automaten voor het opnemen en storten van biljetten, en het opnemen en het storten van munten. Ook zijn er automaten voor het zakelijk afstorten van biljetten. Pashouders van vrijwel elke bank in Nederland en wereldwijd kunnen eurobiljetten bij de automaten opnemen. Het storten van biljetten en munten is mogelijk als de bank van de klant dat aanbiedt.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 37 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

86 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geldmaat steelt gewoon je pinpas.

Even € 100,- pinnen voor de feestdagen dacht ik.
Maar nee dus, transactie werd plotseling afgebroken en kreeg alleen een bonnetje dat mijn pinpas was ingenomen. Ik had met deze pinpas 2 minuten daarvoor nog mijn boodschappen betaald in dezelfde winkel.
Pinpas mankeert dus niets aan en mijn saldo is meer dan toereikend.
Dit is dus gewoon pure diefstal van mijn pinpas en met welk recht hebben zij dit om te doen?
Storing nummer gebeld wat op de automaat staat, maar wordt gewoon niet opgenomen. Monteurs zijn denk ik al fijn thuis om kerst te vieren, maar ik zit de feestdagen dus zonder pinpas en moet mijn reservering in een restaurant maar annuleren, omdat ik nu niet meer kan betalen.
In-en-in waardeloos bedrijf zonder enig gevoel voor service en menselijkheid.

23. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Halverwege het storten van de munten…

Halverwege het storten van de munten ging de klep dicht. Er werd 320 euro bijgeschreven op mijn rekening. De resterende 700 is weg volgens geldmaat. Twee keer gebeld over de storing, geldmaat stuurde geen monteur. Het kwam wel goed, dus niet.

9. desember 2024

23 december niks als ellende

23 december 2 dagen voor Kerst. De situatie in Heerlen:
Plus Heerlerheide buiten gebruik
Hoensbroek Kouvenderstraat buiten gebruik
Heerlen centrum naast Theater beide geldautomaten buiten gebruik.
Vloekende en scheldende mensen bij de automaten aangetroffen en zelf ook zwaar kwaad geworden. De overheid MOET hier echt ingrijpen nu de banken niet competent blijken te zijn om dit grote probleem op te lossen. KIJK AUB NAAR DE REVIEWS MENSEN VAN GELDMAAT EN REGERING !!!! De grens is bereikt, de economie lijdt er onder en na jaren ellende zijn de problemen niet verholpen. Sterker nog, het is een steeds groter wordende droefenis

23. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geld opnemen kan niet met mijn ING pas…

Geld opnemen kan niet met mijn ING pas bij deze terminal? Waar dan wel? Het is ongelooflijk dat je eigen geld niet kunt opnemen. De politiek zal hierbij moeten Ingrijpen, want Geldmaat is van alle banken en je hebt geen keus meer.

18. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos systeem die Geldmaat en ik…

Waardeloos systeem die Geldmaat en ik snap niet dat er van overheidswege niet al lang is ingegrepen, boetes zijn uitgedeeld of geëist wordt dat je je geld gewoon weer bij een balie met een MENS kunt inleveren.

Ik heb gecollecteerd voor een goed doel. Dus ik heb briefjes en munten, nauwkeurig geteld alles. Het begint er mee dat de afstand naar de geldmaat zodanig is dat je de auto moet nemen. Dan doet ook de helft het nog eens niet, dus steeds weer nieuwe parkeerplek zoeken (en betalen).
Nieuw: sinds kort hebben we hier een 'geldmaatwinkel' in het centrum van Vlaardingen ... hoera, dacht ik..., hoef ik niet meer naar het tochtige centrum van de aanpalende stad om ergens in een anonieme muur op een niet heel veilige plek, waar je niet kunt parkeren in de regen mijn briefgeld in te leveren. Maar helaas deze geldmaatwinkel heeft niets voor munten dus daar moet ik weer voor naar de Gamma. Alwaar de automaat prima donna gedrag vertoont. Telt klein beetje, stopt er dan mee en dropt de rest in de la. Waar ik het dan uit mag scheppen, wat wegrolt van de grond mag rapen, en opnieuw beginnen. Uiteindelijk in vijf etappes gelukt .. min of meer want sommige perfecte munten bleven hardnekkig geweigerd worden. Kortom WAARDELOOS. Eén ster is teveel.

26. november 2024

Alles ging mis

Alles ging mis, elke keer wordt de transactie afgebroken. Beide geldmaatjes. Wat een fiasco is dat zeg. Wat nu???? Waar moet het spaargeld heen??? Het gaat er allemaal niet op vooruit. En de banken maar hun prijzen verhogen. K*tzooi!

Oh en zojuist met de ING gesproken, natuurlijk via een chat, want hoe meer je betaald voor de service, hoe minder je ze kan bereiken.
Maar na een paar vragen, die ze niet begrijpen, krijg je uiteindelijk te horen dat het pech is. Ene Deborah denk dat ze 5 jaar oud is, althans, haar hersens.

14. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Je komt maar moeilijk aan je eigen geld…

Al weken achter elkaar is de geldmaat in Ubach over Worms buiten gebruik dan wel geldopnemen niet mogelijk !
Klachten deponeren heeft totaal geen zin
Waarom grijpt de Nederlandse Bank als toezichthouder niet in ?
Landelijk is het ook een puinhoop begrijp ik uit de berichten

13. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Let op....als je geld stort en de…

Let op....als je geld stort en de geldautomaat geeft een storing aan dan moet minimaal 20 werkdagen op je geld wachten. Geldmaat doet niets voor je en je bank ook niet. Ik wacht nu al drie weken op het geld en niemand die iets voor je kan doen.

26. november 2024

Geen afscherming g

Het nieuwe pin automaat van jullie bij de Albert Heijn Overdiep in Appingedam waardeloze apparaat hoe wil je dat de mensen bestolen worden iedereen kan je pincode zien geen afscherming vooral oudjes die daar pinnen dus zorg dat er een andere komt die ook afschermt en niet iedereen kan zien hoe je pincode of hoeveel geld je afhaald

27. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heel makkelijk geld verdienen.

Ging eigenlijk nis mis, storten was zo gebeurd! Heel makkelijk en eenvoudig. Maar € 5,- betalen voor een storting is echt belachelijk. Je brengt geld en betaald om te storten. Begrijp best dat er een handeling aan vast zit maar € 5,-per storing.

9. desember 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv